2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Geçmiş olsun yeşil elma tuzla belki iyi gelir dene istersen bi arkadaşıma iyi geldi

canım tam olarak nasıl bi ağrı? aynı bölge mi bilmiyorum ama pazar gecesi başladı, genital bölgemle bacağımın arasından başlayarak diz kapağıma kadar bi ağrı var. doktor ne dedi tam olarak?

herhalde en zor geçiren sensin canım inşallah 16 . Haftayı bulmadan kesilir benim hic olmaz bulantı ama tabiki biliyorum o durumu çok zor gerçekten yaninda kimse var mi bakan
Cnm inş uzun sürmez amin diyorum... kızım allahtan 9 5 bı anaokuluna gıdıyor aksamları esımde hersey kızla ılgılenmek falan yemeklerı annem yapıyor gelemıyorsa kavonazlarla bınsekılde bırılerı ıle bana yolluyor ... sanslıyıö sanırımkı 6 yasında hafta ıcı butun gun okulda olan kızım var ve bana yardımcı olan bı kızım var kucuk anne olucak sanırım o bana bakıyor sımdıden

Hayırlısı ile geliriz inşallah o zamana. Böyle olunca hiç hamile moduna giremedim ben. Hep bi korku ve stres var.

40 al bence biraz bol olur şimdi ama uzun zaman giyersin ben38aldım tam oldu 1/2aya olmayacak gibi
Kız geliyor söyliiim maşallahkocamsn olmuş
Yarin 9.20 de randevum umarım herşey yolundadır
Bende gideceğim yarın ve perşembe iki değişik dr a eğer birini iptal etmezsem
Kizlar gebelikte tercih edilen balıklar nelerdir netten briaz baktim ama sizin de fikrinizi almak istedim aranizda doktor tavsiyesi alan var mi bu konuda hamsi istavrit palamut alabalik cipura ozellikle merak ettiklerim
Sardalya, hamsi, somon, palamut, uskumru, ton balığı, alabalık yenilebilecek balıklardır. denizin temizliğinden güvenilirliğinden eminseniz diğerleride yenir ama emin olmak pek imkanlı değil. Mezgit barbun kefal sazan midye yenmemelidir.

Kızlar sımdı deneyen yapan oldumu bılmıyırum ama saracoglu taze zencefil demleyın dıyor yarın zencefil de ıns bulur esım aldırayım... bıde bu premesıs herkexe fayda ettıyse druma bı danısacagım cunkı bende pıhtılaşma sorunu oldugu ıcın yuksek folık asıt alıyorum premesıstede folik asit yuksek aynı anda almam dogrumu bılemedıgım ıcın druma yarın danısmam lazım

canım tam olarak nasıl bi ağrı? aynı bölge mi bilmiyorum ama pazar gecesi başladı, genital bölgemle bacağımın arasından başlayarak diz kapağıma kadar bi ağrı var. doktor ne dedi tam olarak?

Aynen öyle canım ilk gece yarısı bacak ağrısı hissettim sonra genital bölgede kemikte ve bacağıma doğru tuhaf ağrı oldu aralıklarla, bugün gündüz de ara ara devam etti.
Ben başka bir ilde riskli gebelik uzmanına gidiyorum ona mesaj attım ''gebelikte böyle ağrılar normaldir, korkmayın" demiş.
Rahat edemedim gün içinde bulunduğum ilde doktora gittim muayene etti bir sorun gözükmüyor rahimin büyümesine bağlı olabilir bol bol kalsiyum içeren yiyecekler ve bol su tüket dedi.
Sen gidersen ya da sorarsan doktoruna bana da haber ver olur mu?

İnşallah geçici birşeydir canım, geçmezse ben de giderim doktora haber veririm. Oturdum ağladım valla bi yandan ağrı bi yandan bulantı üstüne baş ağrısı

İnşallah geçici birşeydir canım, geçmezse ben de giderim doktora haber veririm. Oturdum ağladım valla bi yandan ağrı bi yandan bulantı üstüne baş ağrısı

İnşallah canım inşallah
O baş ağrısı beni çatlatıyor ve mide bulantısını daha da arttırıyor. Karanlık yerde uyuyorum biraz geciyor sanki.

Aaa ben hatırladım saglık ocagına gıdıp kan verıyordu yukselıyor dıyordu hay allahım rabbım yardım etsın tez zamanda kendılıgınden saglıcakla gelsın bebegı ıns

Kızlar eses07 tüp bebekle hamile kalmıştı hatırlarsınız tesadüfen bi forumda mesajını okudum düşük yapmış rabbim kendiliğinden nasip etsin inşallah
Belliydi onun ki üzüldüm inşallah sağlıkla nasip olur tez zamanda,

bende çocukları yüzmeye götürdüm geldik saklambaç oynadık, şimdi yattılar bnde uzandım bugün yine çok yedim midem hep bi kazınma halinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…