2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ben ekşi meyve yiyemiyorum maalesef ama suyu olursa içiyorum portakalla karıştırıyordum onu da. yaz gelsin tatlı meyveler çıksın diye bakıyorum
Bende bu ara ekşiye düşkünlük var o yüzden sardım greyfurta :) ekşi,tuzlu herşeye bayılıyorum. Tatlı aklıma bile gelmiyor. Halbuki ilk hamileliğimde kilolarca yiyordum tatlıyı 23 kiloyu almak öyle kolay olmadı yani :))

Aşerip kocaları yollara sürmek tarihe karıştı bi sürü aşerme hamilelik siteleri açılmış pis boğazımız ne çekiyorsa tıklıyoruz geliyor. Erik çekerse Silifke sepetiydi sanırım bi site war orda yarım kilosu 15tl baktım as önce ama ben aşermenin biraz kişinin psikolojisiyle alakalı olduğuna inandığımdan hiç aşermedim öyle

Çok haklısın cnm şimdi sen yazınca hakverdim
Şöyle eğildim böyle uzandım korktum ağladım irkildim diye gün içinde birsürü şeye stres yapıyoruz ve acaba acaba diye o stresi haftalarca yaşıyoruz,Allaha emanet olsun kuzularımız

Varmı acaba girdim siteye sepete ekleme yapmadı whatsap yazdım görmediler sabaha cevap verirler belki

İyi geceler kızlar bende ne ararsanız var bulantı kusma ağrı yorgunluk halsizlik . Keşke canım birşey istese de iştahla yesem maalesef herşeyi zorla yiyorum.inşaallah gecer

Hepinize teşekkürler kizlar...ilk baslarda asiri mide bulantim ve bas agrim vardi.son iki haftadir hic bir şey yoktu...eksi midemi bulandiriyordu eksi yemeye basladim...koku hassasiyeti de kalmamisti.ve kuyruk sokumum çok Agri yapti...

Canım benim de canım istiyor ama zaten iki aya çıkar diyorum kendi kendime. Biz Erzurumdayız, burada büyük bir markette erikten karpuza her şey var oralarda da vardır mutlaka. Ama yemezsen de çocuğum eksik olur falan diye düşünme sakın hurafe onlar.

Uuuu kızıma hamileyken çok yedim üzerine tuz serpe serpe :) eşime yazayım da akşam gelirken alsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…