2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Dün bende öldüm gazdan, herhalde uçaçağım artık dedim. Birşeyi merak ettim birde. Öğretmenim demişsiniz. Bnd ingilizce öğretmeniyim. Branşınız nedir.
Canım aynı gaz sancılarıyla uğraşıyorum.ilkokul öğretmeniyim okula gidip gelmekte zorluyor bu dönemde

Bende soracağım cevap alınca yazalım canım

Bende eko çektirmiştim geçen sene vişey çıkmadı holter takalım 24saat dedi bende işim wardı o akşam uğraşamazdım kaldı

Ben varım lgg saha önce geçirmişsin ve vücudunun o mikroba bağışıklığı var demek ve bu iyi bişey diğer lgm negatif ise hiç bi sorun yok

Benimde kedim war hemde hamile

Usg cihazı iyiyse duyarsın canım

Hayır tsh normal çıktı:rapci:

Bana da ritim holter takıldı geçen yıl 24 saat :) Sorun çıkmamıştı, o zamanlar çalışıyordum stresten demişti dr.

Ay bizimki de çiftleşti ama tam başarabildiler mi bilmiyoruz :) henüz veterinere de götüremedik inş o da hamiledir :anneadayı:

Okulda unutuyorum, bağırıyorum bazen sonra korkuyorum birşey olur muki diye. Nöbet işi zorluyor beni. Belim çok ağrıdı geçen hafta.
Aynen canım ben de bağırıyorum bazen birde nöbet zorluyor zaten öğlene kadar Leyla gibiyim.Sıkılma sanmam pamuk ipliğine bağlı değildir ben de gazdan ıkınıyorım ondan korkuyorum ama nasayım çok zorluyor

Ben de İngilizce öğretmeniyim, nöbette baya zorlandım bu hafta :KK43: arkadaşlarda çek bi sandalye otur nöbette dedi ama yapabilir miyim bilmiyorum
Valla ben oturuyorum kimse bilmiyor daha hamile olduğumu ama Demirin düşük ayakta duramıyorum diyorum

Dün bakamamıştım yeni okuyabildim hepsini. Kaybı olan arkadaşlar, Allah tekrar nasip eder inşallah.

Benim de sabaha karşı yine kanamam oldu. Put gibi yatıyorum oysa ki günlerdir. Anlamıyorum valla daha ne yapabilirim :işsiz:

Valla ben oturuyorum kimse bilmiyor daha hamile olduğumu ama Demirin düşük ayakta duramıyorum diyorum
Sanırım ben de oturacağım artık çünkü kasıklarım ağrıdı ayakta durunca, derslerde de çok ayakta duramıyorum, derste sürekli konuşunca da nefesim kesiliyor niye böyle oldu anlamadın

Dün bakamamıştım yeni okuyabildim hepsini. Kaybı olan arkadaşlar, Allah tekrar nasip eder inşallah.

Benim de sabaha karşı yine kanamam oldu. Put gibi yatıyorum oysa ki günlerdir. Anlamıyorum valla daha ne yapabilirim :işsiz:
Geçmiş olsun canım bol bol dinlen, yoğun ve sürekli kanama olmadığı sürece normal diyorlar, bu haftalarda kanama olabiliyormuş. Doktoruna söyledin mi

Sanırım ben de oturacağım artık çünkü kasıklarım ağrıdı ayakta durunca, derslerde de çok ayakta duramıyorum, derste sürekli konuşunca da nefesim kesiliyor niye böyle oldu anlamadın
Canım vücut hamilelikten erken yoruluyor Kolay değil dinlenmeye çalış yavaş yavaş

Günaydınnnn .... bugün kızımın doğumgününü kutlicaz evde, 20 den fazla kişi gelicek 2 gündür çok yoruldum bugün çabucak bitsin
Nice seneleri olsun benim kızımında 24ü restoranda yapmayı planlıyorum evde uğraşamam sanırım:kahve:
Bana da ritim holter takıldı geçen yıl 24 saat :) Sorun çıkmamıştı, o zamanlar çalışıyordum stresten demişti dr.

Ay bizimki de çiftleşti ama tam başarabildiler mi bilmiyoruz :) henüz veterinere de götüremedik inş o da hamiledir :anneadayı:
Hergün kaç kere hissediyorum ağzımda kalp ritmimi 1saniyede olsa sinir oluyorum, evet benim kedi de british shorthair 19aylıkken ilk kez çiftleşti işte damat 4/5gün bizde kaldı yarım yamalak oldu 2/3kez hamile sanırım karnının bi tarafı şiş sanki haftaiçi götürecektim kaldı artık bu hafta veterinere götürürüm:KK45:

Günaydın herkese akşamları şişlikten yatamıyorum napalım bilmiyorum yemek yemeğe korkuyorum akşam yedikten sonra istiyorum meyve yiyeyim yoğurt yiyeyim ama yok midem ağzımda şişlikten yiyemiyorum bişey, şimdi çocukları jimnastiğe getirdim arabada yatırdım koltuğu uzanıyorum hiç halim yok yine:uykucu:

Back