- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.407
- 298
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #7.281
İnanır mısın ben üşengeçlilten yemek yemiyorum50 kilo çok iyi. Ben şuan 62 kiloyum1.5 yıllık evliyim. 48 kilodan 62 ye çıktım.. hamilelikte bi 90 yaraşır
Canım aşırıya kaçmamak şartıyla her şeyden yiyeceksin. Bir arkadaşım oturuşta 1 kilo muz yerdi son 3 ay diyet yapmak zorunda kaldı dikkat edersen sorun olmaz inşallah.Ben 100 kiloyu bulurum diye düşünüyorum yalnız doktorum da kilo sevmeyen biri bakalım sonumuz ne olacak
Ahahahahaİnanır mısın ben üşengeçlilten yemek yemiyorumbugün sabah 7 de uyandım 11 e kadar eşimin uyanmasını bekledim ki kalksın sofrayı hazırlasın
İnşallah biz az bebeklerimiz çok kilo alır :)
Cok gecmis olsun cnm uzme kendiniMerhaba llar bugün kontrolum vardi ve maalesef bebegimin kalbi durmuş...Rabbim kimseye yasatmasin...saglicakla kalın....
Ama ben hep zayıftım. Kilo almak istediğim dönemde bile alamadım. Aslımda kan değerlerim teoidim galan da normal bir sıkıntı yok. Babama çekmişim metabolizmam hızlı :)süper vallahi ben kızımda 26 oğlumda 24 kilo aldim
Offff aynı aynıııı seç beğen ohhhh bende 60oldum 52ydim yazın birden kilo almaya başladım hep o yasmin pisliği yaptıBenim de yemek sepeti favorim hele turşu ve et türü söylemesi ayıp geceleri rüyada sofralar falan zaten 70 kiloyum sonunu bilmiyorum
Şu sıra kavurmalı kaşarlı pideye sardım yanında acı turşu biberi bi kase ve ayrannnn, veya kasap döner yada zerafetten kebap türevleri bak yine acıktımmm tutmayın beniNe söylüyosun yemek sepetinden, ben de bazen dışardan yiyelim istiyorum ama sonra şunun içinde bu var bunun içinde bu var yapan adamın elinde kıl var gözünün üstünde kaş var ,,, blablabla vazgeçip kendim yapıyorum.
Yazdan dondurucumu doldurmuştum onlar çok işe yaradı elhamdülillah
Keşke bnde yalnız büuütebilseydim annem kız kardeşim hep bizdeydi ben dükkana çalışmaya gidiyordum haftada 2/3gün tutarsız davranışlarla büyüdüler benim izin vermediğim herşeyi anaanneleri göz yumuyor izin veriyordu, kardeşimle ergenlik kavgaları sürekli yanlarında ooof offfher çocuk farklı canım kimi daha aktif kimi daha sakin canları sağ olsun benimkiler beni yormadılar ve yalniz büyüttüm hic kimsem yok yaşadığım yerde aileler uzak çok şükür bu güne
Evet çok seviyorum ama warsın yaramaz olsunlar Zeki çocuklar yaramaz olurlarSizin ev tam şenlik ha Allahım ne güzel olsun sağlık olsun da şimdi srnin üçüncü ben de üçlüyorum belki iyice çurcuna bizde artık
Ben 52-54tüm hep spiral vardı ameliyatta dr çıkardı ne zaman yasmin kullanmaya başladım 59u gördüm50 kilo çok iyi. Ben şuan 62 kiloyum1.5 yıllık evliyim. 48 kilodan 62 ye çıktım.. hamilelikte bi 90 yaraşır
Amaaan veririz yaOffff aynı aynıııı seç beğen ohhhh bende 60oldum 52ydim yazın birden kilo almaya başladım hep o yasmin pisliği yaptı
Şu sıra kavurmalı kaşarlı pideye sardım yanında acı turşu biberi bi kase ve ayrannnn, veya kasap döner yada zerafetten kebap türevleri bak yine acıktımmm tutmayın beni
Keşke bnde yalnız büuütebilseydim annem kız kardeşim hep bizdeydi ben dükkana çalışmaya gidiyordum haftada 2/3gün tutarsız davranışlarla büyüdüler benim izin vermediğim herşeyi anaanneleri göz yumuyor izin veriyordu, kardeşimle ergenlik kavgaları sürekli yanlarında ooof offf
Evet çok seviyorum ama warsın yaramaz olsunlar Zeki çocuklar yaramaz olurlaro kadar cevizler karışımlar yedik böyle oldular neydek
Ben 52-54tüm hep spiral vardı ameliyatta dr çıkardı ne zaman yasmin kullanmaya başladım 59u gördüm
Bende 60 kg ile hamile kaldım 58 ile devam ediyorum bulantılardan iki kilo gitti ama bulantım geçtiğine göre alırım artık :) kızımda 13 kg alıp 18 kg vermiştim kilo dert değil sağlıkla doğsun yeter ki50 kilo çok iyi. Ben şuan 62 kiloyum1.5 yıllık evliyim. 48 kilodan 62 ye çıktım.. hamilelikte bi 90 yaraşır
Senin de mi geçti bulantın oh süperBende 60 kg ile hamile kaldım 58 ile devam ediyorum bulantılardan iki kilo gitti ama bulantım geçtiğine göre alırım artık :) kızımda 13 kg alıp 18 kg vermiştim kilo dert değil sağlıkla doğsun yeter ki
Evet kızımda 16. Haftaya kadar sürmüştü bunda 8. Hafta şiddetlenince aynısı olacak sandım ama 9. Haftadan sonra geçtiSenin de mi geçti bulantın oh süper
Yok yok yokArkadaşlar bulantılarınız ne alemde?
Aslında en güzeli pimpiriklenmesek :)Yok yok yokneden olmuyo bilmiyorum ama benbelirtisiz hamilelik yaşıcam sanırım böyle olunca insan acabamı diyo kendine sürekli yaa
Ayniyiz seninle benim de 9+3. Bulantim hafifliyor ya da ilac kullandigim icin bana oyle geliyor. Carsamba randevuyu iple cekiyorumHem de çok zor. Tam 1 ayı geçti. Saniye geçmiyordu bulantım. Boğazım tahriş oldu, karın kaslarım bi değişik oldu baklava yaptım kusmaktan. Ama 2 gündür çok azaldı. 9+3 şuanda takvim yanlış oldu. Sanırım 10. hafta azalması normaldir. İnşallah yani
Herkez çok şanslısın diyo ama ben istiyorum şöyle bi iki belirtim olsun nazlanayım ama nerde yok yaa biz anneler hep pimpirikliyizAslında en güzeli pimpiriklenmesek :)
Cok üzüldüm sanki teker teker kötü haber geliyo gibi oldu bugün. Allah sabir versin canim insallah en kisa ve hayirli zamanda tekrar güzel haberler alip saglikla kucaginiza da almak nasip olur.Kızlar şimdi doktordan geldim. Bebegimin kalbi durmuş. 2 haftadan fazladır. Ve ben o kadar kustum ve her şeyi dibine kadar yaşadım ama yavrumun kalbi durmuş. Bugün radyolog olmadığı için alamadılar. Son kez radyolog bakması gerekiyormuş. Pazartesi kürtaj olacağım. Berbat durumdayım. Benlik bir şey olmadığını bebekten kaynaklı olduğunu söyledi doktor. Ne hevesle gitmiştim oysa ki offf
Evet ayakta calisiyorum ne yazikki oyüzden bacaklarim agriyor gercekten. Hatta bacaklarimin daha az agrimasi icin doktor yürüyüs önerdi. Dedim zaten tüm gün ayaktayim bide yürüyüse gitsem ne zaman oturucam hafta sonlari artik acik havada yürüyorum. Bide ben hayatimin en aktif en spor yapan döneminde hamile kaldigim icin hala sasiriyorum.nasil oldu diyeCanım ayakta mı işin?dinlrnmeye çalış yine de.Sağoladın benimkisi biraz pisikolojik kendime telkinlerde bulunmayançalışıyorum
Allah’ın işi canım şükürler olsun arada dinlenmeye çalışEvet ayakta calisiyorum ne yazikki oyüzden bacaklarim agriyor gercekten. Hatta bacaklarimin daha az agrimasi icin doktor yürüyüs önerdi. Dedim zaten tüm gün ayaktayim bide yürüyüse gitsem ne zaman oturucam hafta sonlari artik acik havada yürüyorum. Bide ben hayatimin en aktif en spor yapan döneminde hamile kaldigim icin hala sasiriyorum.nasil oldu diye
Aynen canim 3asilama,1tüp bebekten sonra kendiliginden hem de hergün spor salonuna gidip saatlerce spor yaparken oldu. Allah da insallah tamamina erdirir hepimizinkiniAllah’ın işi canım şükürler olsun arada dinlenmeye çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?