2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
50 kilo çok iyi. Ben şuan 62 kiloyum 1.5 yıllık evliyim. 48 kilodan 62 ye çıktım.. hamilelikte bi 90 yaraşır
İnanır mısın ben üşengeçlilten yemek yemiyorum bugün sabah 7 de uyandım 11 e kadar eşimin uyanmasını bekledim ki kalksın sofrayı hazırlasın

İnşallah biz az bebeklerimiz çok kilo alır :)

Ben 100 kiloyu bulurum diye düşünüyorum yalnız doktorum da kilo sevmeyen biri bakalım sonumuz ne olacak
Canım aşırıya kaçmamak şartıyla her şeyden yiyeceksin. Bir arkadaşım oturuşta 1 kilo muz yerdi son 3 ay diyet yapmak zorunda kaldı dikkat edersen sorun olmaz inşallah.

Benim de yemek sepeti favorim hele turşu ve et türü söylemesi ayıp geceleri rüyada sofralar falan zaten 70 kiloyum sonunu bilmiyorum
Offff aynı aynıııı seç beğen ohhhh bende 60oldum 52ydim yazın birden kilo almaya başladım hep o yasmin pisliği yaptı
Şu sıra kavurmalı kaşarlı pideye sardım yanında acı turşu biberi bi kase ve ayrannnn, veya kasap döner yada zerafetten kebap türevleri bak yine acıktımmm tutmayın beni

her çocuk farklı canım kimi daha aktif kimi daha sakin canları sağ olsun benimkiler beni yormadılar ve yalniz büyüttüm hic kimsem yok yaşadığım yerde aileler uzak çok şükür bu güne
Keşke bnde yalnız büuütebilseydim annem kız kardeşim hep bizdeydi ben dükkana çalışmaya gidiyordum haftada 2/3gün tutarsız davranışlarla büyüdüler benim izin vermediğim herşeyi anaanneleri göz yumuyor izin veriyordu, kardeşimle ergenlik kavgaları sürekli yanlarında ooof offf
Sizin ev tam şenlik ha Allahım ne güzel olsun sağlık olsun da şimdi srnin üçüncü ben de üçlüyorum belki iyice çurcuna bizde artık
Evet çok seviyorum ama warsın yaramaz olsunlar Zeki çocuklar yaramaz olurlar o kadar cevizler karışımlar yedik böyle oldular neydek
50 kilo çok iyi. Ben şuan 62 kiloyum 1.5 yıllık evliyim. 48 kilodan 62 ye çıktım.. hamilelikte bi 90 yaraşır
Ben 52-54tüm hep spiral vardı ameliyatta dr çıkardı ne zaman yasmin kullanmaya başladım 59u gördüm

Amaaan veririz ya Bi sağlıklı doğsun da şu minikler

Bende 60 kg ile hamile kaldım 58 ile devam ediyorum bulantılardan iki kilo gitti ama bulantım geçtiğine göre alırım artık :) kızımda 13 kg alıp 18 kg vermiştim kilo dert değil sağlıkla doğsun yeter ki

En zayıf benim galiba 41 kiloyum..ben yiyip almıyorum diyemicem bir anda oturup 3 çeşit yiyemem mesela öğünde atlarım yersem alıyorum 37 kiloydum bahardan beri tatlı kuruyemiş zorlayarak aldım ama şimdi hamilelik farklıymış normalde kahvaltı etmesem etkilenmem ama midem kazınıyo bugün acıktım gün içinde çok akşam yiyemem diye yemedim iki tane ekler yedim akşam çorba ve karnıbahar kıymalı daha kuruyemiş meyve yicem çabuk acıkıyorum midemin karışmaları olmasaydı şimdiye 3 kilo alırdım ama boyum kısa benim 1.48 boy yanii. ama almak istiyorum evde kek falan yapıp işyerine götürücem

Ayniyiz seninle benim de 9+3. Bulantim hafifliyor ya da ilac kullandigim icin bana oyle geliyor. Carsamba randevuyu iple cekiyorum

Cok üzüldüm sanki teker teker kötü haber geliyo gibi oldu bugün. Allah sabir versin canim insallah en kisa ve hayirli zamanda tekrar güzel haberler alip saglikla kucaginiza da almak nasip olur.

Canım ayakta mı işin?dinlrnmeye çalış yine de.Sağoladın benimkisi biraz pisikolojik kendime telkinlerde bulunmayançalışıyorum
Evet ayakta calisiyorum ne yazikki oyüzden bacaklarim agriyor gercekten. Hatta bacaklarimin daha az agrimasi icin doktor yürüyüs önerdi. Dedim zaten tüm gün ayaktayim bide yürüyüse gitsem ne zaman oturucam hafta sonlari artik acik havada yürüyorum. Bide ben hayatimin en aktif en spor yapan döneminde hamile kaldigim icin hala sasiriyorum.nasil oldu diye

Allah’ın işi canım şükürler olsun arada dinlenmeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…