- 24 Temmuz 2013
- 1.369
- 1.820
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #5.841
bildiğim kadarıyla ikili testin sonucuna göre amniyosentez yapalım diyorlar gerek duyarlarsa, en doğru bilgiyi doktoru verecektir.sana tavsiyem çok araştırıp olumsuz şeyler düşünme,inan çok etkiliyor bebişi. belki de ilk doktorun dediği gibi çıkmayacak öyle düşün rahatlamaya çalışInsallah ya... bieaz internette arstirdim zamanla kist kaybolur filan doyor ama bilmiyorum ya cok kotuyum. Carsamba gunu gidecegim doktor muhtemelen aminiyosentez yaptir dicek ama o da dusuk riski car. napacam sasirdim valla
ne kadarlik mi bebegin kist gorduYa kizlar simdi doktordan geldim moralim bozuk. Cok sukur keseyi ve kalp atisini duydum. Ama doktor bebegin beyninde kist gordu baska bir prof a yonlendirdi. Carsamba gunu ona randevu aldim. Boyle olan var mi hic. Doktor takip etmek gerekiyor dedi cok uzgunum
yeni gördüm 7 haftalık minicik bisey beynini nerden gördü de kisti gördü anlamadim ben bisey olduğunu sanmıyorum canım üzme kendini
Insallah ya... bieaz internette arstirdim zamanla kist kaybolur filan doyor ama bilmiyorum ya cok kotuyum. Carsamba gunu gidecegim doktor muhtemelen aminiyosentez yaptir dicek ama o da dusuk riski car. napacam sasirdim valla
yeni gördüm 7 haftalık minicik bisey beynini nerden gördü de kisti gördü anlamadim ben bisey olduğunu sanmıyorum canım üzme kendini
Biz de 14 subatta gidiyoruz ayni günaynıyız bizde 14 şubatta gideceğiz kalbini duymak için :)
inşallah görürsünüz
Ya kizlar simdi doktordan geldim moralim bozuk. Cok sukur keseyi ve kalp atisini duydum. Ama doktor bebegin beyninde kist gordu baska bir prof a yonlendirdi. Carsamba gunu ona randevu aldim. Boyle olan var mi hic. Doktor takip etmek gerekiyor dedi cok uzgunum
ya lutfen bisey olmasinCanım sakin ol öncelikle internette birşey araştırma inan bu görülen birşey ilk haftalarda sonra kayboluyor sorun olmuyor arkadaşlarımda da oldu denk de gelip okumuştum çok küçük şu anda en ufak birşey bile o şekilde görülebilir ama büyük ihtimak küçülüp kaybolacak beyni geliştikçe.Amniyosenteze zaten gerek yok o down sendromu için kistle onun bir alakası yok takip edicez demiş zaten sen başka doktora da git moralini de bozma
Ins ya lutfen bisey olmasin dua edin lutfenCanım sakin ol öncelikle internette birşey araştırma inan bu görülen birşey ilk haftalarda sonra kayboluyor sorun olmuyor arkadaşlarımda da oldu denk de gelip okumuştum çok küçük şu anda en ufak birşey bile o şekilde görülebilir ama büyük ihtimak küçülüp kaybolacak beyni geliştikçe.Amniyosenteze zaten gerek yok o down sendromu için kistle onun bir alakası yok takip edicez demiş zaten sen başka doktora da git moralini de bozma
Gordu c bize de gosterdi hatta fotosunu verdi gidince gosterirsiniz dediyeni gördüm 7 haftalık minicik bisey beynini nerden gördü de kisti gördü anlamadim ben bisey olduğunu sanmıyorum canım üzme kendini
7+5 gunlukne kadarlik mi bebegin kist gordu
2li testi ne zan yaptiriyoruz pekibildiğim kadarıyla ikili testin sonucuna göre amniyosentez yapalım diyorlar gerek duyarlarsa, en doğru bilgiyi doktoru verecektir.sana tavsiyem çok araştırıp olumsuz şeyler düşünme,inan çok etkiliyor bebişi. belki de ilk doktorun dediği gibi çıkmayacak öyle düşün rahatlamaya çalış
Gecmis olsun canim insallah zaman ilerledikce kaybolacak bi kisttir. Insallah saglikla kavusursun bebegineInsallah cnm ya cok korkuyorum gordu doktor hatta bize bile gosterdi
ınşallah geçici biseydir neler hissettiğini çok iyi anlıyorum canım ama korkma ben güzel haberler alacağını düşünüyorumGordu c bize de gosterdi hatta fotosunu verdi gidince gosterirsiniz dedi
InsallahGecmis olsun canim insallah zaman ilerledikce kaybolacak bi kisttir. Insallah saglikla kavusursun bebegine
12 haftada diye biliyorum2li testi ne zan yaptiriyoruz peki
Insallah ya.. kizim sordu anne gordunmu benisi dedi evet dedim sen kardesine bol bol dua et dedim. Ama cok kotuyum su anınşallah geçici biseydir neler hissettiğini çok iyi anlıyorum canım ama korkma ben güzel haberler alacağını düşünüyorum
Insallah ona bile gerek kalmadan gecer12 haftada diye biliyorum
11 ve 14. hafta arasında yapılıyor2li testi ne zan yaptiriyoruz peki
Sagol cnm11 ve 14. hafta arasında yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?