2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Insallah ya... bieaz internette arstirdim zamanla kist kaybolur filan doyor ama bilmiyorum ya cok kotuyum. Carsamba gunu gidecegim doktor muhtemelen aminiyosentez yaptir dicek ama o da dusuk riski car. napacam sasirdim valla
bildiğim kadarıyla ikili testin sonucuna göre amniyosentez yapalım diyorlar gerek duyarlarsa, en doğru bilgiyi doktoru verecektir.sana tavsiyem çok araştırıp olumsuz şeyler düşünme,inan çok etkiliyor bebişi. belki de ilk doktorun dediği gibi çıkmayacak öyle düşün rahatlamaya çalış

ne kadarlik mi bebegin kist gordu

Insallah ya... bieaz internette arstirdim zamanla kist kaybolur filan doyor ama bilmiyorum ya cok kotuyum. Carsamba gunu gidecegim doktor muhtemelen aminiyosentez yaptir dicek ama o da dusuk riski car. napacam sasirdim valla

Cok zor canim ama okuyup daha da uzme kendini.Dua oku dua et bol bol❤

yeni gördüm 7 haftalık minicik bisey beynini nerden gördü de kisti gördü anlamadim ben bisey olduğunu sanmıyorum canım üzme kendini

Canim biz gec duyup gorsekte kalp,beyin ve sinir sistemi en basta gelisir ve hizla gelismeye devam eder.Zaten bunlar inşa eder.Temelidir yani gelisimin.

Canım sakin ol öncelikle internette birşey araştırma inan bu görülen birşey ilk haftalarda sonra kayboluyor sorun olmuyor arkadaşlarımda da oldu denk de gelip okumuştum çok küçük şu anda en ufak birşey bile o şekilde görülebilir ama büyük ihtimak küçülüp kaybolacak beyni geliştikçe.Amniyosenteze zaten gerek yok o down sendromu için kistle onun bir alakası yok takip edicez demiş zaten sen başka doktora da git moralini de bozma

ya lutfen bisey olmasin
Ins ya lutfen bisey olmasin dua edin lutfen

2li testi ne zan yaptiriyoruz peki

Geldim bende çok şükür bi sıkıntı YÖK günü ile uyumlu 8+2 kalp atışında var ilk kontroldü resmen hamileyim bende de çok belirti yok uyku dışında rahatladım çok şükür planlı olunca kalp atışı duygulandırıyor ama bu sürpriz bide düşük ve oğlumdada kanamalı bi hamilelik olunca korkuyordum rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…