- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.183
- 798
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #54.701
Cis için daha erken olabilir her bebekte kas gelişimi farklı çünkü onun için aceleye gerek yok. Memeden bırakma 2 yasa geldi zaten yapabilirsin ama iradeli olmak gerek ya da annene falan bırakmayı düşündün mü bir iki günlüğüne? Eskiler bu yöntemi çok uygulardı bebek çabuk unuturmuş memeyi diyeKizlar ben hic biseyi beceremiyorum yaaa ne memeyi biraktirabildm ne cise alistirabildim herkesin biraktir artk demesinden sıkıldım sanki ben cok memnunmuşum gibi.. babamizda eylul 6da yurt disina gidiyo eminim cok zorlanicak bartu babasına düşkün çünkü napcm bilmem
Cis icin zamani geldi gibi çünkü yapinca kaka diyo birakmayida bn yapamam sanirim cunku hic ayrilmadik simdiye kadar ayri odada bile yatirmadim hep koynumda yatarCis için daha erken olabilir her bebekte kas gelişimi farklı çünkü onun için aceleye gerek yok. Memeden bırakma 2 yasa geldi zaten yapabilirsin ama iradeli olmak gerek ya da annene falan bırakmayı düşündün mü bir iki günlüğüne? Eskiler bu yöntemi çok uygulardı bebek çabuk unuturmuş memeyi diye
Canım genelde erkek çocukları bezi 30 aylık bırakmalı diye okumuştum eğer istemiyorsa zorlama nisan ayı gibi başlarsınCis icin zamani geldi gibi çünkü yapinca kaka diyo birakmayida bn yapamam sanirim cunku hic ayrilmadik simdiye kadar ayri odada bile yatirmadim hep koynumda yatarbilmiyorm eşim gitsin sakince yapicm sanirim yada belki ben gider annemde kalirim geceleri annemle yatar gunduz de oyalariz. Ne zormuş ya bi sunlari atlatabilsem cok rahatlicm
Ay keske bnmde kendi biraksa su an sandalyede mesaj yaziyom bartu da geldi emiyo kendi isini kendi hallediyoCanım genelde erkek çocukları bezi 30 aylık bırakmalı diye okumuştum eğer istemiyorsa zorlama nisan ayı gibi başlarsın
Meme olayına bişey diyemeceğim çünkü hiç memeden kesmek zorunda kalmadım
Maşallah canım bizim geçti doğum günümüz 2 yas aşımızı da olduk sendrom tam gaz devam ediyor gece hiç uyumuyor artık oğlum canım niye bilmiyorum yarim saatte bi kalkıyor sabaha kadar uykuysa geçiyor geceler hep bi mızırdanma ağlama bağırma terslenme halinde genelde araba top oynuyoruz yazmakla pek alması yok benimkinin:) geçen yazı tahtasına baya oyaladı ablamin kizininkindealsam mi acaba due düşündüm karar veremedimSelam kızlar günler nasıl geçiyor ? Doğum günü yaklaştı bizimkinin haftaya 2 yaştabi sendromlarıyla beraber. Kendi giysilerini seçmeye başladı ayakkkabi ya da terlik kendi kombinliyor. Elimize ya da çantamıza bir kaç oyuncak alarak dışarı çıkıyoruz. Artık markette de kendi istediklerini seçmeye başladı bu sıra meyve sularına dadandı almayınca ortalığı yıkıyor bir de yaz çiz kes boya işlerine daldık okul çocuğu gibi resim defteri makas boya kalemleri doldu ev
Hayırlı olsun 2 yaş ve sendromlarıMaşallah canım bizim geçti doğum günümüz 2 yas aşımızı da olduk sendrom tam gaz devam ediyor gece hiç uyumuyor artık oğlum canım niye bilmiyorum yarim saatte bi kalkıyor sabaha kadar uykuysa geçiyor geceler hep bi mızırdanma ağlama bağırma terslenme halinde genelde araba top oynuyoruz yazmakla pek alması yok benimkinin:) geçen yazı tahtasına baya oyaladı ablamin kizininkindealsam mi acaba due düşündüm karar veremedim
Ay benimki de çocuk görmesin sürekli peşinde koşturuyor sitede var akranları kovalamaca kum doldurmaca oynayıp duruyorlar. Şimdi iyice kaykay belledi gözünü açıyor kaykay kapıyor kaykay bir de küçük olanlar kesmiyor büyük donemeclilerden kayıyor hem de kendi başınaSelam kızlar bizde annemdeyiz ablamlar da var kızım bayağı oynuyor onlarla hiç bana gelmiyor sabahtan akşama kadar koşuyor oynuyor Allah ım nasıl enerji bilmiyorum
yiğenlerim meyveye çok düşkünler benim kızda onlardan göre göre yiyor hiç ağzı boş durmuyor sürekli bişeyler yiyor
Bizim de aşımız haftaya
Ayyyy evet o bizde de var yaaaa hiç korkmuyor önceden salıncaktan inmek istemezdi şimdi hiç binmiyor yorulmadan koştur koştur kaydırağın tepesine çıkıyorAy benimki de çocuk görmesin sürekli peşinde koşturuyor sitede var akranları kovalamaca kum doldurmaca oynayıp duruyorlar. Şimdi iyice kaykay belledi gözünü açıyor kaykay kapıyor kaykay bir de küçük olanlar kesmiyor büyük donemeclilerden kayıyor hem de kendi başınaBizi istemiyor yanında
Benim kız hala silgi ve kalemleri ağzına atıyorHayırlı olsun 2 yaş ve sendromlarıgece uykuları bizde normal gün içinde baya yorup öyle yatırıyorum. Yazi tahtası güzel oluyor ben aldım cidden baya oyalayıcı. Bizim ev okul çağında gibi her yerde boya kalemi yazi tahtası silgi defter dolu parmak gelişimi için küt uçlu makasta aldım kesmeye başladı kağıtları
Ay benimki de çocuk görmesin sürekli peşinde koşturuyor sitede var akranları kovalamaca kum doldurmaca oynayıp duruyorlar. Şimdi iyice kaykay belledi gözünü açıyor kaykay kapıyor kaykay bir de küçük olanlar kesmiyor büyük donemeclilerden kayıyor hem de kendi başınaBizi istemiyor yanında
Ayni dertten muzdarip imAyyyy evet o bizde de var yaaaa hiç korkmuyor önceden salıncaktan inmek istemezdi şimdi hiç binmiyor yorulmadan koştur koştur kaydırağın tepesine çıkıyor
Düşecek diye çok korkuyorum bir de şimdiki kaydıraklardan elektrik çarpıyorHiç tutamıyorum
Ayyyy hiç kaydırak alma bence bende almayı düşünüyordum geçenlerde arkadaşa gittim onda vardı kayarken merdivene çıktı ters düştü boynunun üzerine Allah tan bişey olmadı çok korktum iyi ki de almamışımAyni dertten muzdarip imo kaykaydan nasil korkuyorum anlatamam sanki donerken duscekmis gibi geliyo kosa kosa pesinde bi hal oluyom duz olanlari da istemiyo eve alsam mi diyorum miniklerdn kışın oyalanir bnm giris genis bays oraya koyarim salincagida var oyun parkina cevirdm evi
Benimki de çok koşuyor ya. Allahtan alt komşum yokSelam kızlar nerelerdesiniz ayyyyy benim kız bir afat oldu saniye durmuyor uykuya geçişler çok zorluyor artık resmen 1 saat sürüyor siz nasıl ve kaç dakika da uyutuyorsunuz
Bu ara hep komşulardan şikayet geliyor çok ses var diye durmuyor sürekli koşuyor geriliyorum artık evde
Benimde aynı canım gece çok geç yatyor nerdeyse 12 oluyor ve çok ugrasyorum uyumak istemiyor direniyor çok aşırı hareketli buara aslan gnu kukruyor:)Selam kızlar nerelerdesiniz ayyyyy benim kız bir afat oldu saniye durmuyor uykuya geçişler çok zorluyor artık resmen 1 saat sürüyor siz nasıl ve kaç dakika da uyutuyorsunuz
Bu ara hep komşulardan şikayet geliyor çok ses var diye durmuyor sürekli koşuyor geriliyorum artık evde
Benimkini o kaydırak kesmiyor ya dönerli olacak illaAyni dertten muzdarip imo kaykaydan nasil korkuyorum anlatamam sanki donerken duscekmis gibi geliyo kosa kosa pesinde bi hal oluyom duz olanlari da istemiyo eve alsam mi diyorum miniklerdn kışın oyalanir bnm giris genis bays oraya koyarim salincagida var oyun parkina cevirdm evi
Evin içinde pek koşturmaca olmuyor bizde parkta bu sıra çok aktif ama kum kovası falan var onlarla sakinlesip oynuyor.Selam kızlar nerelerdesiniz ayyyyy benim kız bir afat oldu saniye durmuyor uykuya geçişler çok zorluyor artık resmen 1 saat sürüyor siz nasıl ve kaç dakika da uyutuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?