2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Birden mi kestin acaba ? Ben azaltarak bırakma yöntemini denedim. O yüzden sanırım çok aci çekmedim çünkü süt baya azalmıştı son zamanlar
Evet ameliyat olacagim icin birde gercekten artik ikizler cok bunalttiklari icin kesmek istedim. Ameliyat olacgim icin surec biraz hizli oldu

Evet ameliyat olacagim icin birde gercekten artik ikizler cok bunalttiklari icin kesmek istedim. Ameliyat olacgim icin surec biraz hizli oldu
Geçmiş olsun şimdiden. Bir süre sonra acısı geçer. Sütün tamamen kesilmesi de kalan miktara bağlı benden 2 ay sonra kesildi artık gelmiyor. Çekildi ufaldı memeler aynı dönem hamile kaldığım arkadaşım memeden kesti 4 ay oldu hala az da olsa süt geliyormuş.

Selam kızlar valla benim cadı kızım herşeyi konuşuyor bilmediği kelime yok oturup bizimle lafa bile karışıyor

Boyu 82 cm kilo 14.400

Peki siz sagdiniz mi hic? Benim ani oldugu icin sagarak kesmeye calisuyorum. Dun artik acisina dayanamadim sagidm. Rahatladim.

Kız ne

Maşallah canım ne yedirip icirdim de bole oldu bizimkide gr gr anca aliyor
Kız boyu yanlış yazmışım burda 92 cm ama hiç kilolu durmuyor
Ben ne yemek yaparsam onu yediriyorum ama özellikle dikkat ettiklerim
Yoğurt kefir ceviz et yumurta bunları mutlaka yedirmeye çalışıyorum hergün diğer şeyler hepimiz ne yiyorsak aynısı

Genetik diye düşünüyorum ben ve eşim uzunuz

Benim oglum da hala kelime yok maşallah bebeklerinize. Baba falan dio kendince bişeyler mırıldanıyo anne bile demiyo okadar cok istiyorum ki anne demesini

Kızlar maşallah diyeyim, ben çok yoruldum artık yemeyen çocuk cok zor, sabah kahvaltıda 2 zeytin 2 dilim salatalık yedi tamam, hiç mi sevdiği birşey olmaz, artık büyüdüler zorla yedirilmiyor, 4 5 aydır kilo alımımız yok resmen, 10.5 tu yine 10.5,

Aynıyla canım ıkimizde bende sıkıldım sen gibi zorla yedirilmiyor dediğin gbi zaten hiç yetmediler ne isteyerek ne zorla bıraktım artık bnde

Patates kızartması denesen ? Genelde sever çocuklar

Aynıyla canım ıkimizde bende sıkıldım sen gibi zorla yedirilmiyor dediğin gbi zaten hiç yetmediler ne isteyerek ne zorla bıraktım artık bnde
Kilo alımı da yok bizde Eline bir meyve alıp yemıyor, koca yazı meyve yemeden geçirdi, sevdiği bir tane meyve yok, belki yerse karpuz kavun erik o kadar.

Kilo alımı da yok bizde Eline bir meyve alıp yemıyor, koca yazı meyve yemeden geçirdi, sevdiği bir tane meyve yok, belki yerse karpuz kavun erik o kadar.
Canım benim oglumda ole sadece kavun karpuz yedi arada muz başka hiç bisey yemedi ne çilek ne erik ne uzum ne şeftali asla ağzına sürmedi kahvaltı desen biraz önce bi peynir ekmek yedi başka yok

Kizlar ben hic biseyi beceremiyorum yaaa ne memeyi biraktirabildm ne cise alistirabildim herkesin biraktir artk demesinden sıkıldım sanki ben cok memnunmuşum gibi.. babamizda eylul 6da yurt disina gidiyo eminim cok zorlanicak bartu babasına düşkün çünkü napcm bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…