- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.688
- 598
- 35
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #54.721
Evet canım tek bacaktan yapıyorlar ama neden sen pazartesiye kaldın normalede tam 2 yaşda yapıyorlarPazartesi aşı var bu arada bir tane mi vuruyorlar ? Takvimde sanki öyle gördüm. Doğum günü yaptık bu sene bol bol mum üfledi kendisipasta görünce mum üflemek istiyor artık.
Ya nerden buluyorlar enerjiyiBenimde aynı canım gece çok geç yatyor nerdeyse 12 oluyor ve çok ugrasyorum uyumak istemiyor direniyor çok aşırı hareketli buara aslan gnu kukruyor:)
Benim kızımın da uyku saatleri böyle ama bu sıralar dalmakta zorlanıyor neden böyle anlamadım bütün dişlerinizde çıktıEvin içinde pek koşturmaca olmuyor bizde parkta bu sıra çok aktif ama kum kovası falan var onlarla sakinlesip oynuyor.
Uyku rutini normal bizde şaşma olmadı. Sabah 9 gibi uyanır öğlen 13.30 gibi uyku 16 ya dogru uyanıyor sonra. Akşam 19-20 park yürüyüş yapacaksak daha geç giriyoruz eve. Zaten yorgun düşüyor sonra 22 de uyku. Uykuya dalışı yarım saate yakın sürüyor o yüzden yatağa yarım saat erken yatırırım şarkı tekerleme sayi sayma derken dalıyor.
Ay bacağa mı yapiliyor ? 18 aylik aşısında oğlumun bacağına vurdular. Çocuğum topalladı 2 gün. Bir daha bacaktan vurdurtmiycam dedim o zamanEvet canım tek bacaktan yapıyorlar ama neden sen pazartesiye kaldın normalede tam 2 yaşda yapıyorlar
Canım hemşire sordu koldan da yapabilirim diye ama benim kızı tutamadık o yüzden bacaktan yapim dediAy bacağa mı yapiliyor ? 18 aylik aşısında oğlumun bacağına vurdular. Çocuğum topalladı 2 gün. Bir daha bacaktan vurdurtmiycam dedim o zaman
3 gün önce 2 yaş oldu sağlık ocağındaki hemşire pazartesi getir dedigi için öyle gidicem heralde ilk hepatitle arasındaki tarih anca denk geliyor.Evet canım tek bacaktan yapıyorlar ama neden sen pazartesiye kaldın normalede tam 2 yaşda yapıyorlar
Benimki o ağzına atma huyundan vazgeçti ondan rahatım hatta komşu çocuklarıyla birlikte oynuyor bende dışarıda oturup dinlenebiliyorumYa nerden buluyorlar enerjiyi
Benim kızımın da uyku saatleri böyle ama bu sıralar dalmakta zorlanıyor neden böyle anlamadım bütün dişlerinizde çıktı
Ben bu sıralar parka götürmüyorum malum hala bulduğu şeyleri ağzına atma var
Evin önüne indiriyorum hergün 2 saate yakın oynuyor oynamak dediğim koşuyor sürekli sonra yukarı çık banyo yap yemeğini yedir filan ama full enerji çıkıyoruz eve
Çok iyi yaaaaa benim kızım hala ağzına atıyorBenimki o ağzına atma huyundan vazgeçti ondan rahatım hatta komşu çocuklarıyla birlikte oynuyor bende dışarıda oturup dinlenebiliyorummerdiven falan kendi çıkabildiği için kaykay konusunda da rahatım. Bu sıralar duygularını derdini daha güzel ifade etmeye başladı.
Canım öğle yemeğini saat kaçta yiyorsunuz?Benimki o ağzına atma huyundan vazgeçti ondan rahatım hatta komşu çocuklarıyla birlikte oynuyor bende dışarıda oturup dinlenebiliyorummerdiven falan kendi çıkabildiği için kaykay konusunda da rahatım. Bu sıralar duygularını derdini daha güzel ifade etmeye başladı.
Bize 1 tane koldan vuruldu canımPazartesi aşı var bu arada bir tane mi vuruyorlar ? Takvimde sanki öyle gördüm. Doğum günü yaptık bu sene bol bol mum üfledi kendisipasta görünce mum üflemek istiyor artık.
Öğlen 12 gibi yiyor bir de 4-5 arası uyanıncaCanım öğle yemeğini saat kaçta yiyorsunuz?
Bu ara bizimki de sohbete meraklı hele babası işten gelince tüm gün neler yaptığını anlatıyor kendinceÇok iyi yaaaaa benim kızım hala ağzına atıyor
Yok ben parka bile gitsem rahat oturamıyorum sürekli bir koşma halinde gözümü ayıramıyorum
Dert anlatma herşeyi konuşma bizde de var benimle oturup sohbet ediyor cadı❤❤❤❤
Pazartesi yaptırdım aşı bir tane oldu bacaktan vurdu agri ateş yapmadı.Aşı olanlar nasıl geçti süreç?
Sağlık ocağının olduğu sokağa girince ağlamaya başlıyordu en son benimki, kabusum oldu aşılar, kontroller.
Haftaya da aşısı var
bol bol resim çizip boyama yapıyoruz, konuşmayı çok seviyor. Şarkılar uydurup dans ediyor kendi kendine.
Yemek konusunda hala problemler devam ediyor ama şükür buna da.
Başınız sağolsun çok üzücü bir durum atlatıyorsunuz. Şehirde yalniz kalmak çok zor oluyor benim annemlerin olduğu şehire tasinma imkanım oldu daha oglum 3 aylıkken çok rahatlamıştım. Etrafta es dost akraba olması biraz daha rahatlatıyor insanın içini.Selam kızlar uzun zamandır yazamadım maşallah çocuklarınıza. Bizde doğumgünü yaptık dündü aslında ama İstanbul'a gittik pazar günü yaptım orada. İşe esnek geliyoruz artık çarşambadan çarşambaya tam gün geliyorum bakıcımız vardı annesi ameliyat oldu beyninden İstanbul'da artık gelebileceği meçhul bu arada kayınpederimi kaybettik haziranda babalar gününden bir gün önce. Kimsemiz kalmadı burada. Annem oğlan için gelecekti doktor kontrolü var ekim başında gelecek eşimin dersler başlamadı bugün o var yanında.
Mert malesef hala konuşmuyor birşeyler geveliyor ama baba mama kaka var daha yok önceden iki kelimelik cümle bile kurardı algıları çok iyi herşeyi anlıyor anlaşıyoruz kaka yaptıysa anladıysam kaka yapmışız diyorum anlıyor kalkıyor oturduğu yerden dışarı çıkıp gelince hadi banyoya diyorun koşuyor giyindiyse ayakkabılarını getiriyor her komutu yapıyor tüm uzuvlarını sorunca gösteriyor doktor algıları iyiyse sorun yok benim bir çocuğumda 3 yaşını geçti konuştu dedi zekayla alakalı sorun yoksa geç konuşacak demek ki dedi. Ayrıca çok asosyal yani parkta falan sorun yok ama evde kalabalık varsa ya da dışarda çok kalabalık market falan asla durmuyor doğumgününde az kişiydik ama yıktı ortalığı fotoğraf zor çekildik hep ağladı hep hiçbirşey anlamadım kreşe başlatacaktım malum pandemi yollayamıyorum. Bul takları çok seviyoruz, legoları getirip yapıyor kendisi sök çıkar bayılıyor renkleri yavaş yavaş ayırt ediyor soruyor artık ıh ıh diye magnet hayvanlar sebze meyveler var alıp eline konuşamadığı için hırçın çok napıcam bilmiyorum kimse yok ki çocuklu götüreyim kaynaşsın
Teşekkür ederimmPazartesi yaptırdım aşı bir tane oldu bacaktan vurdu agri ateş yapmadı.
Bu sıra bizde sürekli kalemle oyalanıyoruz hep bir şeyler boyuyor bir iki ay daha geçsin sulu boya almayı düşünüyorum kışın iyi aktivite olur.
Bende kalem kutusu aldım ona topluyor kuru ve keçeli kalemleri bir de silgisi var kuru boya yapıp bazen siliyorTeşekkür ederimm
İnşallah sıkıntısız atlatırız aşı serüvenini.
Kalemler için bir tane karton kutu ayarladık, odaların içinde onu taşıyıp duruyor, kendisi topluyor sonunda kalemlerini bir de
Sulu boya ben de düşünüyorum şu sıralar
Ahaha harika yaBende kalem kutusu aldım ona topluyor kuru ve keçeli kalemleri bir de silgisi var kuru boya yapıp bazen siliyorsanırsın okullu
Benim ki hala silgiyi ağzına atıyorBende kalem kutusu aldım ona topluyor kuru ve keçeli kalemleri bir de silgisi var kuru boya yapıp bazen siliyorsanırsın okullu
Ya o zaman verme senBenim ki hala silgiyi ağzına atıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?