- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #54.321
Canım benim oğlum 18 aylik olduğundan beri öle kaç aydır ne cekiyorum daha da şiddeti arttı benimde aglamadgim gün yok yani birde bu yemek işi ekleniyor kabus hergunYaaaaaa kızlar bana bir teselli verin nolur
Kızım 2 dk yerinde durmuyor yaramazlığı geçtim ama sürekli ağlıyor bağırıyor kendi de ne istediğini bilmiyor sizinkiler nasıl yaaaaa kafayı yicem sinirlerim bozuldu ağladım bir çocuk hiç mi susmaz herşeye ağlıyor 2 yaş sendromu mu yaaaa üfffffff
Ayyyy küçük kızımı görünce büyük kızımı hiç büyütmemişim diyorum gerçekten sinirlerimi çok zorluyor,,, aşağıya indirdim bugün bisikletiyle yoruldum oturayım diyorumCanım benim oğlum 18 aylik olduğundan beri öle kaç aydır ne cekiyorum daha da şiddeti arttı benimde aglamadgim gün yok yani birde bu yemek işi ekleniyor kabus hergun
Yemeyen çocuğa ne yaparsan yap yemiyor büyük kızımdan biliyorum sevdikleri şey makarna patates tavuk pilavdı hala da öyle değiştiremedimCanım pankek de kaç kere denedim üstüne cikoltada sürdüm yine yemedi benim oğlan bi çeşit ya saçma sapan kuralları var simdiden
Imdaattttt diye koşarak kaçmak geliyor bazen içimden. Ama sus ela diyorum sus ve balkon demirini yalamaya çalışan çocuğuna bakYaaaaaa kızlar bana bir teselli verin nolur
Kızım 2 dk yerinde durmuyor yaramazlığı geçtim ama sürekli ağlıyor bağırıyor kendi de ne istediğini bilmiyor sizinkiler nasıl yaaaaa kafayı yicem sinirlerim bozuldu ağladım bir çocuk hiç mi susmaz herşeye ağlıyor 2 yaş sendromu mu yaaaa üfffffff
Zaten sevgileri olmasa dayanılmaz kiImdaattttt diye koşarak kaçmak geliyor bazen içimden. Ama sus ela diyorum sus ve balkon demirini yalamaya çalışan çocuğuna bak
Kimseyi ama kimseyi istemiyor
Baba git
Dede git
Annemm delll
Hadi anne, koş anne, yat anne, mamma anne.. annee.... annn.. aaaa.....
24 saatin her dakikasi dibdibeyiz, afedersiniz beraber tuvalete giriyoruz
Babasi uyuturdu önceden onu da istemiyor artik ve herkese her seye kaşlarını çatıp bakıyor.
3 yaş sendromu da var diyorlar... oyyy
Ama onu çokkkk seviyorummmm bennn
Canım yaa bu kurabiyeyi hiç yapmadım damla çikolatası içinde eriyor muHarikahadi kolay gelsin size inşallah kolayca atlatır minnak bu süreci
hemmmen
Link paylaşmak yasak değildir umarım.Ekran görüntüsü almıştım ama linklerde videolar da var daha güzel. Kurabiye buzlukta birkaç ay saklanabiliyormuş da.
bu kurabiye (pudra şekeri olmadığı için normal şeker kullanıyorum. Ceviz, badem, fındık, damla çikolata kullanıyorum.) şeker kullanmadan yapmak istersem de kuru üzüm ve incir doğruyorum hamura)
Starbucks Kurabiyesi - Nefis Yemek Tarifleri - #2293869
Starbucks Kurabiyesi Tarifi nasıl yapılır? 35.400 kişinin defterindeki Starbucks Kurabiyesi Tarifi'nin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
Bu da çorbanın tarifi
Terbiyeli Erişteli Yeşil Mercimek Çorbası - Nefis Yemek Tarifleri
Terbiyeli Erişteli Yeşil Mercimek Çorbası Tarifi nasıl yapılır? 42.200 kişinin defterindeki bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
Hehe hayırlı olsunYaaaaaa kızlar bana bir teselli verin nolur
Erimiyor canım güzel oluyor.Canım yaa bu kurabiyeyi hiç yapmadım damla çikolatası içinde eriyor mu
Aynı canım evde yesek sadece zeytin yiyor başka bişey yok, bahçede yumurta peynir zeytin ekmek yiyor, inan şimdiye kadar hiç peynir yemedi ama bahçede yiyor, evde verirsem öğürüyorBahçe yok canım bizim balkon var orda yermi bilmiyorum aşağıya atar due korkuyorum ne veriyosun kahvaltıda ne yapıyorsam yemiyor bu çocuk beni bıktırdı iyce
Nasıl biseyler bunlar canım anlamadım gitti benimki ağzına sürmedi daha bilmiyor bile tadını bu sabah da sadece ekmek yedi sonra sütlaç yedi öğlen az makarna akşam az bulgur puding yattı şimdiAynı canım evde yesek sadece zeytin yiyor başka bişey yok, bahçede yumurta peynir zeytin ekmek yiyor, inan şimdiye kadar hiç peynir yemedi ama bahçede yiyor, evde verirsem öğürüyor
Ben de anlamış değilim inan canım, kaç kez sütlaç denedım ben dilinin ucuyla yaladı asla yemedi, hala 11 kilo olamadık,elindeki meyveleri yalayıp atıyor sadeceNasıl biseyler bunlar canım anlamadım gitti benimki ağzına sürmedi daha bilmiyor bile tadını bu sabah da sadece ekmek yedi sonra sütlaç yedi öğlen az makarna akşam az bulgur puding yattı şimdi
2 ay önce falan o durum vardı bizde. Dönüp duruyordu sonra başı dönünce düşüyordu ne kadar uyarsam da vazgeçmedi kendi kendine bıraktı 3 hafta sonra falan.Kızlar malum coronadan dolayı hep evdeyiz. Oğlum çok hareketli bir de 2 yaş sendromu belirtileri başladı çok zor geçiyorşey soracaktım. Arada kendi etrafında donüyor sonra düşüp gülüyor haline. Bir yerine bir şey olacak diye korkuyorum . Bu huyundan nasıl vazgeçirebilirim onu ? Sizin bebişleriniz de yapar mı öyle arada ?
Ayyy bizde de durumlar aynı bir inat ki ağladı mı gözü hiçbirşey görmüyorSu sıra özgürlük aldı başını gidiyorher şeyi kendi başına yapacak istediğini yapacak kendini fazla sevdirmeyecek istediği yatakta uyuyacak her gece bütün kitapları okuyoruz uyku öncesi önceden bu kadar kitap okutmazdı sendrom olayı çok şahaneymiş bakalım ne kadar sürecek bu durum
Ara ara benim oğlum da yapıyor canım yapma dedikce ıyce yapıyorKızlar malum coronadan dolayı hep evdeyiz. Oğlum çok hareketli bir de 2 yaş sendromu belirtileri başladı çok zor geçiyorşey soracaktım. Arada kendi etrafında donüyor sonra düşüp gülüyor haline. Bir yerine bir şey olacak diye korkuyorum . Bu huyundan nasıl vazgeçirebilirim onu ? Sizin bebişleriniz de yapar mı öyle arada ?
Benimkide 10.900 hala 11 göremedikBen de anlamış değilim inan canım, kaç kez sütlaç denedım ben dilinin ucuyla yaladı asla yemedi, hala 11 kilo olamadık,elindeki meyveleri yalayıp atıyor sadece
Aynen. InatlaşıyorAra ara benim oğlum da yapıyor canım yapma dedikce ıyce yapıyor
10.800 bizim de bazen düşüyorBenimkide 10.900 hala 11 göremedik
Çok seviyor dönmeyi bazen biz de kucaklayıp döndürüyoruz onu severkenKızlar malum coronadan dolayı hep evdeyiz. Oğlum çok hareketli bir de 2 yaş sendromu belirtileri başladı çok zor geçiyorşey soracaktım. Arada kendi etrafında donüyor sonra düşüp gülüyor haline. Bir yerine bir şey olacak diye korkuyorum . Bu huyundan nasıl vazgeçirebilirim onu ? Sizin bebişleriniz de yapar mı öyle arada ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?