2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım benim oğlum 18 aylik olduğundan beri öle kaç aydır ne cekiyorum daha da şiddeti arttı benimde aglamadgim gün yok yani birde bu yemek işi ekleniyor kabus hergun

Canım benim oğlum 18 aylik olduğundan beri öle kaç aydır ne cekiyorum daha da şiddeti arttı benimde aglamadgim gün yok yani birde bu yemek işi ekleniyor kabus hergun
Ayyyy küçük kızımı görünce büyük kızımı hiç büyütmemişim diyorum gerçekten sinirlerimi çok zorluyor,,, aşağıya indirdim bugün bisikletiyle yoruldum oturayım diyorum
Yok yorulma oturma dinlenme resmen emir veriyor cadı,,,,yaramazlığı geçtim olabilir ama ağlaması çok zorluyor başım ağrıyor

Canım pankek de kaç kere denedim üstüne cikoltada sürdüm yine yemedi benim oğlan bi çeşit ya saçma sapan kuralları var simdiden
Yemeyen çocuğa ne yaparsan yap yemiyor büyük kızımdan biliyorum sevdikleri şey makarna patates tavuk pilavdı hala da öyle değiştiremedim

Imdaattttt diye koşarak kaçmak geliyor bazen içimden. Ama sus ela diyorum sus ve balkon demirini yalamaya çalışan çocuğuna bak
Kimseyi ama kimseyi istemiyor
Baba git
Dede git
Annemm delll
Hadi anne, koş anne, yat anne, mamma anne.. annee.... annn.. aaaa.....
24 saatin her dakikasi dibdibeyiz, afedersiniz beraber tuvalete giriyoruz
Babasi uyuturdu önceden onu da istemiyor artik ve herkese her seye kaşlarını çatıp bakıyor.
3 yaş sendromu da var diyorlar... oyyy
Ama onu çokkkk seviyorummmm bennn

Zaten sevgileri olmasa dayanılmaz ki

Ayyy yok yok sağol 3 yaş sendromunu ben almayayım

Canım yaa bu kurabiyeyi hiç yapmadım damla çikolatası içinde eriyor mu

Hehe hayırlı olsun
Olmadık şeylere kızıp, kızınca da kendini yere atıp yerde yuvarlanıyor benmki
Çığlıklar o bakışlat fena tam oyuncu olacaklar.
Canım yaa bu kurabiyeyi hiç yapmadım damla çikolatası içinde eriyor mu
Erimiyor canım güzel oluyor.

Bahçe yok canım bizim balkon var orda yermi bilmiyorum aşağıya atar due korkuyorum ne veriyosun kahvaltıda ne yapıyorsam yemiyor bu çocuk beni bıktırdı iyce
Aynı canım evde yesek sadece zeytin yiyor başka bişey yok, bahçede yumurta peynir zeytin ekmek yiyor, inan şimdiye kadar hiç peynir yemedi ama bahçede yiyor, evde verirsem öğürüyor

Aynı canım evde yesek sadece zeytin yiyor başka bişey yok, bahçede yumurta peynir zeytin ekmek yiyor, inan şimdiye kadar hiç peynir yemedi ama bahçede yiyor, evde verirsem öğürüyor
Nasıl biseyler bunlar canım anlamadım gitti benimki ağzına sürmedi daha bilmiyor bile tadını bu sabah da sadece ekmek yedi sonra sütlaç yedi öğlen az makarna akşam az bulgur puding yattı şimdi

Nasıl biseyler bunlar canım anlamadım gitti benimki ağzına sürmedi daha bilmiyor bile tadını bu sabah da sadece ekmek yedi sonra sütlaç yedi öğlen az makarna akşam az bulgur puding yattı şimdi
Ben de anlamış değilim inan canım, kaç kez sütlaç denedım ben dilinin ucuyla yaladı asla yemedi, hala 11 kilo olamadık,elindeki meyveleri yalayıp atıyor sadece

Kızlar malum coronadan dolayı hep evdeyiz. Oğlum çok hareketli bir de 2 yaş sendromu belirtileri başladı çok zor geçiyor şey soracaktım. Arada kendi etrafında donüyor sonra düşüp gülüyor haline. Bir yerine bir şey olacak diye korkuyorum . Bu huyundan nasıl vazgeçirebilirim onu ? Sizin bebişleriniz de yapar mı öyle arada ?

2 ay önce falan o durum vardı bizde. Dönüp duruyordu sonra başı dönünce düşüyordu ne kadar uyarsam da vazgeçmedi kendi kendine bıraktı 3 hafta sonra falan.

Su sıra özgürlük aldı başını gidiyor her şeyi kendi başına yapacak istediğini yapacak kendini fazla sevdirmeyecek istediği yatakta uyuyacak her gece bütün kitapları okuyoruz uyku öncesi önceden bu kadar kitap okutmazdı sendrom olayı çok şahaneymiş bakalım ne kadar sürecek bu durum

Ayyy bizde de durumlar aynı bir inat ki ağladı mı gözü hiçbirşey görmüyor

Dün aneme gittik ablamlar yiğenlerim de ordaydı hiç bana yükü olmadı kendi başına oynadı yemeğini güzelce yedi hatta lahmacun yedi yerkende “kebap kebap” diyordu

Ara ara benim oğlum da yapıyor canım yapma dedikce ıyce yapıyor

Çok seviyor dönmeyi bazen biz de kucaklayıp döndürüyoruz onu severken
Şiddetli düşeceği kadar dönmüyor ama biraz başı dönmeye başlayınca yere bırakıyor kendinisi. Dönerken etrafında çarpabileceği bir şey de bırakmamaya çalışıyorum.
Benim sorunum koltuklarla. Koltukların tepesine tırmanıyor arkasına sarkıyor. Bir kere düştü öyle.
O döndüğünde ona tepki vermeyin. Bir süre sonra muhtemelen sizin yüreğinize indirecek başka bir şeyle iglilenmeye başlayıp bırakır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…