- 28 Ağustos 2018
- 1.280
- 1.345
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #52.121
Çok zor ya inş hemen iyileşir yardımcın falan Yok mu kolay değil gerçekten ama şöyle düşün bu geçicidir dönem hayatın hep böyle olmayacakBenim bebeklerden biri hasta çok kötü durumdayım insanlıktan çıktım resmen hiç susmuyor sürekli ağlıyor ona bakicam derken digeri gozlerimin icine bakiyor onunla ilgilenemeyince sanki oda hastaymis gibi ilgi bekliyor agliyor bu defada sinirimi ondan cikarip ona bagiriyorum çocuklu geçireceğim ikici bayramım çok şükür o yönden burukluğum kalmadı ama son günlerde yaşadıklarımdan dolayi cok mutsuzum üzgünüm uykusuzum yorgunum kendimi çok çaresiz hissediyorum
Canım inan yakın olsak arada sırada alır bakardım bıcırıklara yaaaaaaBenim bebeklerden biri hasta çok kötü durumdayım insanlıktan çıktım resmen hiç susmuyor sürekli ağlıyor ona bakicam derken digeri gozlerimin icine bakiyor onunla ilgilenemeyince sanki oda hastaymis gibi ilgi bekliyor agliyor bu defada sinirimi ondan cikarip ona bagiriyorum çocuklu geçireceğim ikici bayramım çok şükür o yönden burukluğum kalmadı ama son günlerde yaşadıklarımdan dolayi cok mutsuzum üzgünüm uykusuzum yorgunum kendimi çok çaresiz hissediyorum
Canım inan yakın olsak arada sırada alır bakardım bıcırıklara yaaaaaaannen filan yok mu acaba gidip biraz hava değişikliği yapsan çok geçmiş oldun kuzuma ❤❤❤❤❤❤
Canım inan yakın olsak arada sırada alır bakardım bıcırıklara yaaaaaaannen filan yok mu acaba gidip biraz hava değişikliği yapsan çok geçmiş oldun kuzuma ❤❤❤❤❤❤
Sağol canım çok teşekkür ederimCanım inan yakın olsak arada sırada alır bakardım bıcırıklara yaaaaaaannen filan yok mu acaba gidip biraz hava değişikliği yapsan çok geçmiş oldun kuzuma ❤❤❤❤❤❤
Anladım canım rabbim kolaylık verdin o zaman şu kışı da atlattın mı sonra daha iyi olur kendi kendilerine o oynalrlar hiç sıkıldım demezler o zamanSağol canım çok teşekkür ederim
Annem daha önce gelirdi yaz olduğundan beri gelini gideni bitmedi kadının kışlık hazırlıkta girince araya oda gelmiyor ne zamandır
Ben oraya gidince kızlarım kimseye gitmiyor benden başka o yüzden başka evde daha zorlanıyorum
1 yaş deniliyor ben direkt vermedim hiç ama arada içindeki süt olan bazı şeyleri tattırdımKızlar inek sütüne ne zaman başlayacaksınız ben bütün Pınar ın 1 yaş sonrası sütünden 50 CC ye 25 cc su karıştırıp verdim bakalım nasıl olucak
2 haftadir ne verirsem vereyim cigneyip cigneyip diliyle disari atiyor. Sevdigi seyleri bile yemiyor artik... Cok sinir bozucu bir durum. Umarim gecicidirKizlar oglum buaralar cikarmaya basladi yedigini pilav yogurt kiyma karistirip veriyorum sanki buyuk bisey vermisim gibi ogurup cikario eskiden yerdi pilav
Ben çok fazla süt vermeyi düşünmüyorum çünkü içindeki kalsiyum miktarı baya bi azmış onun yerine peynir yada yogurt daha fazla kalsiyum içeriyormuş. Son zamanlarda çocuk doktorları inek sütünün insana hiç bir etkisi olmadığını söylüyorKızlar inek sütüne ne zaman başlayacaksınız ben bütün Pınar ın 1 yaş sonrası sütünden 50 CC ye 25 cc su karıştırıp verdim bakalım nasıl olucak
Canım zaten günde 2 kase yoğurt yiyor kızım kahvaltıda da peyniri yiyor ,,, ama beni emmediği için mecbur süt vermem lazım uykuya geçişlerdeBen çok fazla süt vermeyi düşünmüyorum çünkü içindeki kalsiyum miktarı baya bi azmış onun yerine peynir yada yogurt daha fazla kalsiyum içeriyormuş. Son zamanlarda çocuk doktorları inek sütünün insana hiç bir etkisi olmadığını söylüyor
Sade sute ilk geçiş sıkıntılı olabilir formül mamayla versen belli bi süre alışması daha kolay olur belki bagirsaklar için falanCanım zaten günde 2 kase yoğurt yiyor kızım kahvaltıda da peyniri yiyor ,,, ama beni emmediği için mecbur süt vermem lazım uykuya geçişlerde
Canım 4 gündür veriyorum Pınar ın 1 yaş sütünü 100 CC ye 50 su ekleyerek veriyorum şimdilik bi sıkıntı olmadı ,,, 1 hafta daha su ekleyerek vericemn ondan sonra sade süte geçerimSade sute ilk geçiş sıkıntılı olabilir formül mamayla versen belli bi süre alışması daha kolay olur belki bagirsaklar için falan
Benimkilerden çok ama çok huysuz hele biri varki susmak bilmiyor yorulmak bilmiyor hep mizmiz hep mizmizbenim oğlum iştahsızlık olayını atlattı şüküriki ay sürmüştü şimdi de çok huysuz :) ataktı dişti derken sakin huzurlu bir bebeye rastlayamayacağız hiç sanırım :))) artık aktivite bulmakta zorlanıyorum bardabas eğitim seti aldım haftaya gelecek umarım memnun kalırız
tabi canım haber veririm.Benimkilerden çok ama çok huysuz hele biri varki susmak bilmiyor yorulmak bilmiyor hep mizmiz hep mizmiz
Eğitim setinden memnun kalırsan bizede yaz canim
Hey gidi günlerKızlar eski mesajlara baktım
Bakın neler buldum
vay beeKızlar eski mesajlara baktım
Bakın neler buldum
Hahah o mesajın ertesi günü ben doğurdumKızlar eski mesajlara baktım
Bakın neler buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?