2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Çok zor ya inş hemen iyileşir yardımcın falan Yok mu kolay değil gerçekten ama şöyle düşün bu geçicidir dönem hayatın hep böyle olmayacak

Canım inan yakın olsak arada sırada alır bakardım bıcırıklara yaaaaaa annen filan yok mu acaba gidip biraz hava değişikliği yapsan çok geçmiş oldun kuzuma

Canım inan yakın olsak arada sırada alır bakardım bıcırıklara yaaaaaa annen filan yok mu acaba gidip biraz hava değişikliği yapsan çok geçmiş oldun kuzuma❤❤❤❤❤❤
Canım inan yakın olsak arada sırada alır bakardım bıcırıklara yaaaaaa annen filan yok mu acaba gidip biraz hava değişikliği yapsan çok geçmiş oldun kuzuma❤❤❤❤❤❤
Sağol canım çok teşekkür ederim
Annem daha önce gelirdi yaz olduğundan beri gelini gideni bitmedi kadının kışlık hazırlıkta girince araya oda gelmiyor ne zamandır
Ben oraya gidince kızlarım kimseye gitmiyor benden başka o yüzden başka evde daha zorlanıyorum

Anladım canım rabbim kolaylık verdin o zaman şu kışı da atlattın mı sonra daha iyi olur kendi kendilerine o oynalrlar hiç sıkıldım demezler o zaman

Kızlar inek sütüne ne zaman başlayacaksınız ben bütün Pınar ın 1 yaş sonrası sütünden 50 CC ye 25 cc su karıştırıp verdim bakalım nasıl olucak

Kizlar oglum buaralar cikarmaya basladi yedigini pilav yogurt kiyma karistirip veriyorum sanki buyuk bisey vermisim gibi ogurup cikario eskiden yerdi pilav

Kizlar oglum buaralar cikarmaya basladi yedigini pilav yogurt kiyma karistirip veriyorum sanki buyuk bisey vermisim gibi ogurup cikario eskiden yerdi pilav
2 haftadir ne verirsem vereyim cigneyip cigneyip diliyle disari atiyor. Sevdigi seyleri bile yemiyor artik... Cok sinir bozucu bir durum. Umarim gecicidir

Kızlar inek sütüne ne zaman başlayacaksınız ben bütün Pınar ın 1 yaş sonrası sütünden 50 CC ye 25 cc su karıştırıp verdim bakalım nasıl olucak
Ben çok fazla süt vermeyi düşünmüyorum çünkü içindeki kalsiyum miktarı baya bi azmış onun yerine peynir yada yogurt daha fazla kalsiyum içeriyormuş. Son zamanlarda çocuk doktorları inek sütünün insana hiç bir etkisi olmadığını söylüyor

Canım zaten günde 2 kase yoğurt yiyor kızım kahvaltıda da peyniri yiyor ,,, ama beni emmediği için mecbur süt vermem lazım uykuya geçişlerde

Canım zaten günde 2 kase yoğurt yiyor kızım kahvaltıda da peyniri yiyor ,,, ama beni emmediği için mecbur süt vermem lazım uykuya geçişlerde
Sade sute ilk geçiş sıkıntılı olabilir formül mamayla versen belli bi süre alışması daha kolay olur belki bagirsaklar için falan

benim oğlum iştahsızlık olayını atlattı şükür iki ay sürmüştü şimdi de çok huysuz :) ataktı dişti derken sakin huzurlu bir bebeye rastlayamayacağız hiç sanırım :))) artık aktivite bulmakta zorlanıyorum bardabas eğitim seti aldım haftaya gelecek umarım memnun kalırız

Sade sute ilk geçiş sıkıntılı olabilir formül mamayla versen belli bi süre alışması daha kolay olur belki bagirsaklar için falan
Canım 4 gündür veriyorum Pınar ın 1 yaş sütünü 100 CC ye 50 su ekleyerek veriyorum şimdilik bi sıkıntı olmadı ,,, 1 hafta daha su ekleyerek vericemn ondan sonra sade süte geçerim

Benimkilerden çok ama çok huysuz hele biri varki susmak bilmiyor yorulmak bilmiyor hep mizmiz hep mizmiz
Eğitim setinden memnun kalırsan bizede yaz canim

Kızlar eski mesajlara baktım
Bakın neler buldum

Eklentiler

• CE1B9DEF-33AE-44C3-AED1-14C403DDBD0E.png
    269,1 KB · Görüntüleme: 44
  • D36F6677-821E-45C1-A79B-0C2F20E28F4F.png
    251,1 KB · Görüntüleme: 40
  • 02F86D40-01CB-4841-AE45-7BAA8F762F1E.png
    218,3 KB · Görüntüleme: 38
  • D6D573FB-AAD6-4DB9-9568-0DB9EE36236C.png
    268,8 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…