- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.494
- 548
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #52.101
Oyun oynuyosa ne guzel bnmki surekli besimde geziuo odada birakyom bi bakiyorm arkamda sürüne sürüne pesimden geliyoAyni evet tutunup kalkma calismalari buaralar cok tatli yaa dahada hareketlendi artik oglum biras daha anlamaya basladi herseyi .ismini soyliyince pek bakmiyo artik eskiden cok bakardi simdi oyuna daliyo kimseyi tinlamiyo
Sebebini öğrenebildiniz mi kusmasının baya fazla kusmus bi gecede doktor bir şey dedi miSelam kızlar
Oğlum iyi yiyor derken nazar oldu
Gece uykuda sesine sıçrayıp bi kucağıma aldım ne olduğunu anlamadan yüzü dışa bakıyordu kusuyormuş
Baya kustu o gece bide baya yediklerini çıkardı uyutuyoruz uykuda kusarak uyandı 7 kere devam etti üst baş
Yatak yorgan battı
Sonrada iştahı kapandı
Meyve yoğurt yiyor devam sütü ve anne sütü bu kadar
benim oğlan banyoda terapi yapar gibi gıkı çıkmazdı 3 aydır tutunup kalkıyordu iyice aktifleşti küvetinden sürekli ayağa kalkıyor
Bugün hafif düştü
Bişey olacak diye korkuyorum yahu
İştahı gidince kilo cerdi
emekliyor tutunup kalkıyor ayakta desteksiz duruyor ilk oğlum baya tembeldi bu baya gayretli baya konuşuyor anne baba dede gel emme mamma falan
İkinciler daha hızlı yahu
Canım yürüyen bebekler illa ki zayıflıyor o yüzden kafana takma kendi yemeklerinizden verdin mi çünkü benim kızım ona özel yemek yapınca yemiyor sadece bizim yemeklerimizden yiyor bende tuzsuz yapıyorum yemeklerimizi eğer denemediysen böyle yapabilirsinEvet cnm yuruyor 1 dk totosunu yere koymuyor. Insallah bu ay toparlar. Yapmadigim tariff kalmadi, cigneyip cigneyip tukuruyor
Canım çok geçmiş olsunSelam kızlar
Gece uykuda sesine sıçrayıp bi kucağıma aldım ne olduğunu anlamadan yüzü dışa bakıyordu kusuyormuş
Baya kustu o gece bide baya yediklerini çıkardı uyutuyoruz uykuda kusarak uyandı 7 kere devam etti üst baş
Yatak yorgan battı
Sonrada iştahı kapandı
benim oğlan banyoda terapi yapar gibi gıkı çıkmazdı 3 aydır tutunup kalkıyordu iyice aktifleşti küvetinden sürekli ayağa kalkıyor
Bugün hafif düştü
emekliyor tutunup kalkıyor ayakta desteksiz duruyor ilk oğlum baya tembeldi bu baya gayretli baya konuşuyor anne baba dede gel emme mamma falan
Uzun zamandir bizim yemeklerimizden yiyor cnm kendine yapilani yemiyor, cok fena bu bidiklar ya. Cocuk buyutmenin bu kadar zor olacagini tahmin etmezdim. Yine de cok sukur rabbimeCanım yürüyen bebekler illa ki zayıflıyor o yüzden kafana takma kendi yemeklerinizden verdin mi çünkü benim kızım ona özel yemek yapınca yemiyor sadece bizim yemeklerimizden yiyor bende tuzsuz yapıyorum yemeklerimizi eğer denemediysen böyle yapabilirsin
Cok cok gecmis olsun. Beraberinde ishali yok demi?Selam kızlar
Yatak yorgan battı
Sonrada iştahı kapandı
Bugün hafif düştü
Dr gitmedik çünkü salgın vardıSebebini öğrenebildiniz mi kusmasının baya fazla kusmus bi gecede doktor bir şey dedi mi
Olabilir bugün üst azıyı kontrol ettim baya kabarmış ama biz alt yan bi tanesi gelmediCanım yürüyen bebekler illa ki zayıflıyor o yüzden kafana takma kendi yemeklerinizden verdin mi çünkü benim kızım ona özel yemek yapınca yemiyor sadece bizim yemeklerimizden yiyor bende tuzsuz yapıyorum yemeklerimizi eğer denemediysen böyle yapabilirsin
Canım çok geçmiş olsun
Dönem dönem bizim bebeklerimizde hiç birşey yemiyorlar diş filan olabilir mi
Yok canım olmadı bir iki sıvı yaptı ama sürekli olmadıUzun zamandir bizim yemeklerimizden yiyor cnm kendine yapilani yemiyor, cok fena bu bidiklar ya. Cocuk buyutmenin bu kadar zor olacagini tahmin etmezdim. Yine de cok sukur rabbime
Cok cok gecmis olsun. Beraberinde ishali yok demi?
Oturup oyun oynuyoruz bizAy kızlar bugün benim oğlan çıldırdığı
Hiç durmadı uykusu var uyuyamıyor
böyle durumlarda nasıl sakinleşiyorsunuz Öner'i istiyorum
Okullar tatil büyük oğlumda evde
Parka akşam serinlikte çıkıyoruz ama yetmiyor havalarda baya sıcak geçen şişme havuz var banyoya koydum oynadılar
Çok zor bi gündü
Tek çocuk hiç çocuk yaOturup oyun oynuyoruz biz
Uyumadı mu uyumuyor bir türlü
Ay kızlar bugün benim oğlan çıldırdığı
Hiç durmadı uykusu var uyuyamıyor
böyle durumlarda nasıl sakinleşiyorsunuz Öner'i istiyorum
Okullar tatil büyük oğlumda evde
Parka akşam serinlikte çıkıyoruz ama yetmiyor havalarda baya sıcak geçen şişme havuz var banyoya koydum oynadılar
Çok zor bi gündü
Canım ben böyle durumlarda ağrı kesici veriyorum dinleniyorKızlar spiral kullanan var mı memnun musunuz
Ben kullanıyorum ama ara kanama yapıyor
Bir de kilo aldım veremiyorum çi
4 kilo fazla canım vermekte istemiyor yahu
Var mı bi Öner'i
Ben de dün ağrı kesici verdim neşesi yerine geldiCanım ben böyle durumlarda ağrı kesici veriyorum dinleniyor
Biz bile 20 ilk dişimizi çıkarırken ne acı çekiyoruz yavrularımız. Ne yapsın
Ben hap kullanıyorum canım spirali hamile kalmadan önce kullanıyordum hormonlu olanı taktırmıştım kanama pek yapmıyordu ama ilişki esnasında değme oluyordu o yüzden hap kullanıyorum şuanda,,,, sağlık ocağında 3 aylık iğneyi sordum o da hiç adet kanaması yapmıyor dedi doktorum,,,1 aylık olan iğneden vurdurabilirsin emziriyor musun bilmiyorum ama doktora sorarsın,,,,,
ya ben ne güzel zayıflamıştım ama şimdi geri aldım biraz bayramdan sonra bende diyete başlicam tekrardan❤❤❤❤❤❤
İlk 6 ay aslında düzene girmesi lazım kontrollerini yaptırıyorsun dimi kayma filan olmasınBen de dün ağrı kesici verdim neşesi yerine geldi
Ben soiralden memnunum kanama dışında
sadece acaba ilk yıl uyum yılı mı acaba diye merak ediyorum
Ben de Eylül başı okul açılıyor o zaman yürüyüşe çıkayım diyorum
Sıkı diyet yapamıyorum ya maalesef
Sağol canım yılda bir gelmen yeterli dedi doktorİlk 6 ay aslında düzene girmesi lazım kontrollerini yaptırıyorsun dimi kayma filan olmasın
O zaman yürüyüşle başlayabilirsin sıkı diyet değil de protein ağırlıklı süt yoğurt tavuk balık tarzı şeyler daha çabuk kilo verdirir
Ahanhhhhh aynen valla bende kiloyu alıyorum valla bayramdan sonra dikkat edicemSağol canım yılda bir gelmen yeterli dedi doktor
Bu sefer işi riske atmıyoruz eşimde korunuyor
biraz yaz modundan çıksam iyi olur bütün şekerli meyveler dondurmalar yaza toplanmış ya
Sağol canım senin de bayramın mübarek olsun Allah kolaylık versin iki çocukta ben de kolay değilSelam kızlar buraya giremiyorum artık sürekli parktayız oglum durmuyor evde kız da çok hareketlendi yerde kucakta durmuyor çok hareketli yürüse daha mı iyi görecez yemesi ıyı ama 8 kilo kilo almıyor herkes çok zayıf diyor ama saglıkla olsun diyorum ben de gece uykusu da pek yok 4 dış pes peşe çıkardık uyku falan kalmadı iki çocuk nasıl akşam oluyor bilmiyorum bedenim çok yorgun bazen çok bitkin oluyorum ama çok şükür geörçecek bugun ler diyorum annemler de hacıda lar bir aydır çok özledım onları Rabbim kimseyi annesiz babasız bırakmadın bu bayram buruk olacak için herkese şimdiden iyi bayramlar
en kısa zamanda huzurlu bebek olurlar inş.Benim bebeklerden biri hasta çok kötü durumdayım insanlıktan çıktım resmen hiç susmuyor sürekli ağlıyor ona bakicam derken digeri gozlerimin icine bakiyor onunla ilgilenemeyince sanki oda hastaymis gibi ilgi bekliyor agliyor bu defada sinirimi ondan cikarip ona bagiriyorum çocuklu geçireceğim ikici bayramım çok şükür o yönden burukluğum kalmadı ama son günlerde yaşadıklarımdan dolayi cok mutsuzum üzgünüm uykusuzum yorgunum kendimi çok çaresiz hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?