2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bende denedim canım eline verdim ama o şekilde de yemedi benimki sıvı olanları çok seviyi yoğurt yada çorba türleri gnu eğer kati şeyleri yemek istemiyo bi ekmek eline alıp kemiriyo başka da yok

Salatalığı soyacakla alacalı soyuyorum canım

E Elasu biz her gün kahvaltıda yumurta yiyoruz hem kendimiz hem oğlum yiyor. Genelde omlet yada krep seviyor parmak şeklinde kesip veriyorum önüne kopara kopara yiyor. Salatalıkta parmak şeklinde veriyorum kabuklarını soyup gunde bi salatalık yemiş oluyor. Zeytin ve peynir arada yeşil tatlı biber de yiyor.
Ekmek ogle yemeğinde arada veriyorum ben corba yaptıysam içine doğruyorum taze fasulye falan yaparsam suyuna bandırıyorum ilik suyuyla yapiyorum çünkü yemekleri ve çorbaları ekmekle tatmış oluyor.

Muratbey tel peynir var bir tek o peyniri yiyor kızım da. Vermeden önce ılık suda bekletiyorum biraz. Diğer peynirlere göre daha az tuzu sanırım. Tiftikleyip bırakıyorum önüne alıp yiyor.

Teşekkür ederim canım taze fasulyeyi nasıl veriyosun canım çorba içine bende doğuruyorum çok değil ama çorba ve yoğurt yiyor bugün yeşil mercimek yemeği yaptım Onu bi iki kaşık yedi benimki mama sandalyesinde oturmak istemiyor canım o yüzden yemekte sıkıntı oluyor çok özeniyorum yesin diye ama yok nafile yemiyor köfte yapıp attım buzluğa çoğu duruyor yaptıkları da hep çöpe gitti çorba neler verdin ben mercimek ezogelin tarhana nohut çorbası yaptım değişik olsun due nohutu yiyebilirsin o kadar çokta çeşit yok yoğurt yediği için çorbasını yapmadım hiç yemek olarak neler veriyosun çeşit olarak sıkıntı çekiyorum hergun ne yemek yapsam diye

Sağol canım bende deniyim bakalım belki her lor peynir yemedi zeytin denicem bende inşallah yer

Aynen benim kızım da 6 yaşında ve aynı korkuyla hep kahvaltısını bulamaç ve püre yapıp veriyordum herşeyi blenderdan gecirip veriyordum ve pütürlü gıdada çok zorlandım ağzından çıkarıyordu...yutamıyordu...hâlâ da yemekle arası yok. Fakat bu oğlumda ben de herşeyi eline veriyorum yiyor salatalık domates makarna omlet.. pazi haşlayıp veriyorum yiyor..henüz hiç dişi de yok :)

İşte ilkler hep acemiliğimize geliyor
Kız geç kalmış senin bebeğin dişi yok daha ama hepsini arka arkaya çıkarır

Zeytinyağlı yapiyorum dikey olarak ikiye kesiyorum fasulyeyi pisirmeden önce içine patates ya da kıyma atıyorum ilik suyu bir bazen iki cay bardagi ekleyip pişiriyorum. Pişen fasulyeyi ortadan ikiye bölerek çatalla yediriyorum.
Tarhana, şehriye, mercimek yapıyorum genelde. Fırında kabak patates kızartıyorum yogurtla birlikte yiyor onları. Genelde kendimize yaptığımız her yemekten yer ona ekstra bi oglen hazırlarım akşam yemeklerinde bize ne pişmişse onu yer

Fırında bende deniyim canım belki yer y8gurtla birlikte çok güzel ni düzen oluşurmuşsun canım maşallah benimki neden yemiyor hiç anlamıyorum.onu zorlucak hiç bisey yapmadım akışına bıraktım hem ama böyle oldu

Olsun sen pes etme her gün önüne yap koy parmak gıdalar belki baya bi süre dokunmaz ama en azından bi gun merak edip eline alır yer. Nasılsa yemiyor diye yapmaktan vazgeçme illa ki merak edecek önüne koyduklarını

Bizim de istahimiz yerle bir oldu
Guzel guzel yerdi, 1 haftadir agzina alip cigneyip cigneyip diliyle disari atiyor. Hicbir sey yemiyor desem yeridir. Boyle olunca surekli memede. 7/24 emmek istiyor.

Bizim de istahimiz yerle bir oldu
Guzel guzel yerdi, 1 haftadir agzina alip cigneyip cigneyip diliyle disari atiyor. Hicbir sey yemiyor desem yeridir. Boyle olunca surekli memede. 7/24 emmek istiyor.
Canım diş olabilir bu sıralar azı dişleri çünkü çok zorlanacaklar

Canım bugün salatalık soyup verdim yedi kendi o kadar mutlu oldum ki hiç dokunmiyodu bike yada sıkıp atiyodu omlet yaptım yine yemedi yumurta hiç bi şekilde istemiyor çok şükür salatalığı yemesi bile mucize

Biraz once doktordan ciktik cnm, kendi yemesini tesvik et farkli kasiklar kullan ve mumkunse 3-4 saat ayri kal dedi. Sen oldugun icin surekli emmek istiyor dedi. Ustelik bu ay 100 gr vermis.
Yaaaa vermesi iyi olmamış yürümeye başlamış mıydı senin bebeğin ondan da vermiş olabilir ama dediği doğru çok fazla a emzirme o zaman

Son düzenleme:
Guzel anneler nasilsinizzzz
Ben oglusumla ugrasiyorum ayaga kalkmaya basladi surekli bi yerlere tutunup kalkmaya calisiyo ama daha yurume yok anca tutunup duruyo ben yerde gormesin hemen yapisiyo beni destek olarak kullaniyo

Guzel anneler nasilsinizzzz
Ben oglusumla ugrasiyorum ayaga kalkmaya basladi surekli bi yerlere tutunup kalkmaya calisiyo ama daha yurume yok anca tutunup duruyo ben yerde gormesin hemen yapisiyo beni destek olarak kullaniyo
Ayni evet tutunup kalkma calismalari buaralar cok tatli yaa dahada hareketlendi artik oglum biras daha anlamaya basladi herseyi .ismini soyliyince pek bakmiyo artik eskiden cok bakardi simdi oyuna daliyo kimseyi tinlamiyo

Yaaaa vermesi iyi olmamış yürümeye başlamış mıydı senin bebeğin ondan da vermiş olabilir ama dediği doğru çok fazla a emzirme o zaman
Evet cnm yuruyor 1 dk totosunu yere koymuyor. Insallah bu ay toparlar. Yapmadigim tariff kalmadi, cigneyip cigneyip tukuruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…