2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Benim kızım emekliyor ama elinden tutup yürütmemize izin vermiyor duvara kapıya koltuğa sehpaya tutunup kalkıyor
Benim kızım bugün başladı emeklemeye önce sürünüyordu ama bir dk yerinde durmak istemiyor sürekli tutunup kalkma çabasında bugün çok yoruldum sürekli peşinde dönmekten yürüse neler olucak acaba

Benim kızım bugün başladı emeklemeye önce sürünüyordu ama bir dk yerinde durmak istemiyor sürekli tutunup kalkma çabasında bugün çok yoruldum sürekli peşinde dönmekten yürüse neler olucak acaba
Maşaallah canım yürüse ne mi olur ben tam olarak yürümeseymiydi ki diyorum suan hiç
Bişy durduramıyor kızımı o kadar hızlı hareket ediyor ki Emeklerkende hIzlıydı yürüdü hiç
Durmuyor her an her yerde ve çok hoşuna gidiyor bu özgürlük destek almadan yerden de kalkabiliyor artık

Ek gıdayı oturtamadım ben de. Bir günü Bir Gününe uymuyor. Şansımız varsa tadımlık yiyor gün içinde. Bu çocuk aç ve acıkınca yer kitaplarını aldım ben. Başlangıçta güzel ama ilerleyen aylardan sonra pek işe yaramıyor bence.genelde püre ve muhallebi tarzı tarifler var benim kızım sevmiyor iki türü de. İnstagram üzerindeki tariflere bakıyorum.

Bugün tartıldık 8650gr olmuş boyu 76 cm çıktı. Bu sıra benimki sürekli duvarlara yapışıyor her yere duvara tutunarak gidiyor. Parka gidiyoruz orda da elinden tutup yürütüyorum kaydiragi be tahterevalli yi çok seviyor. Aksiyon delisi benimki

Canım hangi tarihte doğmuştu senin bebe maşallah ona bizimki ne emekliyor ne de yürüyor sadece yürütecte çok hızlı paşa Dr kıyafeti ile mi tartıyor sizi sekiz kilo ancak oldu benim oğlum, çocuk doktoru zayıf dedi evde tartı var çocuğu tartip duruyorum

Maşallah canım
Benim kızım da sürekli tutunup kalkmaya çalışıyor sürekli kafasını filan çarpıyor yaaaa çok ağlıyor tv ünitesini iptal edicem sürekli ona gidiyor

2 Eylül doğumlu. Kıyafetsiz tartılıyor sadece bez ile onu da yaklaşık 30 gr falan düşürerek söylüyor. Benimki de bana zayıf geliyor ama takmıyorum artık çünkü iştahı yerinde surekli yemek yiyor. Metabolizma hızlı olabilir doktor bakalım yasinda belki test yapacak metabolizmayla ilgili

Maşallah canım
Benim kızım da sürekli tutunup kalkmaya çalışıyor sürekli kafasını filan çarpıyor yaaaa çok ağlıyor tv ünitesini iptal edicem sürekli ona gidiyor
İlk başlarda bizimkide öyleydi önüne kalın yastıklar koydum vurmasın diye. Şimdi kaldırdım yastıkları da çünkü ogrendi artik bi yere eğilip kalkarken önce yukari falan bakiyor b i

İlk başlarda bizimkide öyleydi önüne kalın yastıklar koydum vurmasın diye. Şimdi kaldırdım yastıkları da çünkü ogrendi artik bi yere eğilip kalkarken önce yukari falan bakiyor b i
Bende bi deneyeyim bakalım bugün
Ama benim kızım çok cadı o yastıkların üstünden atlar

Evde tartı var kıyafetlerini çıkarıp tarttim bende şimdi beziyle 8100 çıktı boyumuz 76, 29 Eylül doğumluyuz bizde, ah birde alerjimiz olmasa, yalniz ek gıdayi alıp hemen kaka yapıyor ondan alamıyor herhalde diyorum

Benimki de öyle ya yemekten sonra hemen kaka yapiyor. İshal değil gayet normal şekilde yapiyor bende ona bağlıyorum kilo almamasini işte

Anladım sağolasın bende sipariş versem mi dedim. Vermezsem daha iyi. Geçen domates ve biber doğradım tarhnsına çok sevdi ilk defa bir kase içti

Anladım sağolasın bende sipariş versem mi dedim. Vermezsem daha iyi. Geçen domates ve biber doğradım tarhnsına çok sevdi ilk defa bir kase içti
Ben de bugün yarım kaşık yoğurt yedi diye bayram ediyorum
Her gün ne yapsam kızçeme diye düşünmekten saçlarım ağaracak

Kizlar merhaba nasilsiniz?
Aranizds blw yi deneyen oldu mu ? Ben corba vs kendin yediriyorum ama kati seyleri eline veriyorum püre falan da yapmiyorun artik kendi yediklerimden yediriyorum

Kizlar merhaba nasilsiniz?
Aranizds blw yi deneyen oldu mu ? Ben corba vs kendin yediriyorum ama kati seyleri eline veriyorum püre falan da yapmiyorun artik kendi yediklerimden yediriyorum
Benimki de tam blw degil ama bende corbayi yogurdu kendim yediriyorum kati olan herseyi oğluma veriyorum o kendi yiyor

Oyle daha iyi yiyolar sanki yani oglum dsha cok seviyo o sekilde yemeyi
Aynen daha iyi doyuyor gibi geliyor. Zaten eline vermezsem yemiyor kati gıdaları her sabah omlet yada krep yapiyorum o yüzden kesip kesip veriyorum eline yakında kaşıkta kullanmaya başlarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…