- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.688
- 598
- 35
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #51.821
Benim kızım bugün başladı emeklemeye önce sürünüyordu ama bir dk yerinde durmak istemiyor sürekli tutunup kalkma çabasında bugün çok yoruldum sürekli peşinde dönmekten yürüse neler olucak acabaBenim kızım emekliyor ama elinden tutup yürütmemize izin vermiyor duvara kapıya koltuğa sehpaya tutunup kalkıyor
Maşaallah canım yürüse ne mi olur ben tam olarak yürümeseymiydi ki diyorum suan hiçBenim kızım bugün başladı emeklemeye önce sürünüyordu ama bir dk yerinde durmak istemiyor sürekli tutunup kalkma çabasında bugün çok yoruldum sürekli peşinde dönmekten yürüse neler olucak acaba
Teşekkürler işimdi bakıyorumEk gıda kitabı ben aldım arınlı hayat insta adresi ama çok gerekli birşey değilmiş.yine insta ekgıdayadairherşey var ondan çok faydalanıyorum ve yavaş yavaş kendi yemeklerimizden tuzlamadan ayırıyorum
Ek gıdayı oturtamadım ben de. Bir günü Bir Gününe uymuyor. Şansımız varsa tadımlık yiyor gün içinde. Bu çocuk aç ve acıkınca yer kitaplarını aldım ben. Başlangıçta güzel ama ilerleyen aylardan sonra pek işe yaramıyor bence.genelde püre ve muhallebi tarzı tarifler var benim kızım sevmiyor iki türü de. İnstagram üzerindeki tariflere bakıyorum.Merhaba arkadaşlar benim oğlanı kontrole götürdüm. Bugün tam 10 aylığız. Kilomuz 8600. 200gr zayıflamış. Boyu da uzamamış 74 cm geçen ayla aynı. Dördüncü dişimizde patladı. Kalkmaya çalışıyor ama yarım kalkıyor. El ve ayaklarının üstünde durup poposunu kaldırıyorEk gıdada çok sorunlu. Acaba yaptıklarımı mı beğenmiyor. Bir yerde hata mı yapıyorum. Kitap alan var mı ek gıdaya ilgili. Almalı mıyım? Çünkü okul başlayacak az kaldı ve bakıcı da uğraşır mı yemek yesin diye. Çok üzülüyorum. Sizler ne durumdasınız
Canım hangi tarihte doğmuştu senin bebe maşallah onaBugün tartıldık 8650gr olmuş boyu 76 cm çıktı. Bu sıra benimki sürekli duvarlara yapışıyor her yere duvara tutunarak gidiyor. Parka gidiyoruz orda da elinden tutup yürütüyorum kaydiragi be tahterevalli yi çok seviyor. Aksiyon delisi benimki
Maşallah canımBugün tartıldık 8650gr olmuş boyu 76 cm çıktı. Bu sıra benimki sürekli duvarlara yapışıyor her yere duvara tutunarak gidiyor. Parka gidiyoruz orda da elinden tutup yürütüyorum kaydiragi be tahterevalli yi çok seviyor. Aksiyon delisi benimki
2 Eylül doğumlu. Kıyafetsiz tartılıyor sadece bez ile onu da yaklaşık 30 gr falan düşürerek söylüyor. Benimki de bana zayıf geliyor ama takmıyorum artık çünkü iştahı yerinde surekli yemek yiyor. Metabolizma hızlı olabilir doktor bakalım yasinda belki test yapacak metabolizmayla ilgiliCanım hangi tarihte doğmuştu senin bebe maşallah onabizimki ne emekliyor ne de yürüyor sadece yürütecte çok hızlı paşa Dr kıyafeti ile mi tartıyor sizi sekiz kilo ancak oldu benim oğlum, çocuk doktoru zayıf dedi evde tartı var çocuğu tartip duruyorum
İlk başlarda bizimkide öyleydi önüne kalın yastıklar koydum vurmasın diye. Şimdi kaldırdım yastıkları da çünkü ogrendi artik bi yere eğilip kalkarken önce yukari falan bakiyor b iMaşallah canım
Benim kızım da sürekli tutunup kalkmaya çalışıyor sürekli kafasını filan çarpıyor yaaaa çok ağlıyor tv ünitesini iptal edicem sürekli ona gidiyor
Bende bi deneyeyim bakalım bugünİlk başlarda bizimkide öyleydi önüne kalın yastıklar koydum vurmasın diye. Şimdi kaldırdım yastıkları da çünkü ogrendi artik bi yere eğilip kalkarken önce yukari falan bakiyor b i
Evde tartı var kıyafetlerini çıkarıp tarttim bende şimdi beziyle 8100 çıktı boyumuz 76, 29 Eylül doğumluyuz bizde, ah birde alerjimiz olmasa, yalniz ek gıdayi alıp hemen kaka yapıyor ondan alamıyor herhalde diyorum2 Eylül doğumlu. Kıyafetsiz tartılıyor sadece bez ile onu da yaklaşık 30 gr falan düşürerek söylüyor. Benimki de bana zayıf geliyor ama takmıyorum artık çünkü iştahı yerinde surekli yemek yiyor. Metabolizma hızlı olabilir doktor bakalım yasinda belki test yapacak metabolizmayla ilgili
Benimki de öyle ya yemekten sonra hemen kaka yapiyor. İshal değil gayet normal şekilde yapiyor bende ona bağlıyorum kilo almamasini işteEvde tartı var kıyafetlerini çıkarıp tarttim bende şimdi beziyle 8100 çıktı boyumuz 76, 29 Eylül doğumluyuz bizde, ah birde alerjimiz olmasa, yalniz ek gıdayi alıp hemen kaka yapıyor ondan alamıyor herhalde diyorum
Aynen ishal değil kakası katı gayet anlamadım bendeBenimki de öyle ya yemekten sonra hemen kaka yapiyor. İshal değil gayet normal şekilde yapiyor bende ona bağlıyorum kilo almamasini işte
Anladım sağolasın bende sipariş versem mi dedim. Vermezsem daha iyi. Geçen domates ve biber doğradım tarhnsına çok sevdi ilk defa bir kase içtiEk gıdayı oturtamadım ben de. Bir günü Bir Gününe uymuyor. Şansımız varsa tadımlık yiyor gün içinde. Bu çocuk aç ve acıkınca yer kitaplarını aldım ben. Başlangıçta güzel ama ilerleyen aylardan sonra pek işe yaramıyor bence.genelde püre ve muhallebi tarzı tarifler var benim kızım sevmiyor iki türü de. İnstagram üzerindeki tariflere bakıyorum.
Ben de bugün yarım kaşık yoğurt yedi diye bayram ediyorumAnladım sağolasın bende sipariş versem mi dedim. Vermezsem daha iyi. Geçen domates ve biber doğradım tarhnsına çok sevdi ilk defa bir kase içti
Ahaha bebişler sağlıklı olsun da artık ne yapalım saçlar da ağaracak yorgunlukta olacakBen de bugün yarım kaşık yoğurt yedi diye bayram ediyorum
Her gün ne yapsam kızçeme diye düşünmekten saçlarım ağaracak
Benimki de tam blw degil ama bende corbayi yogurdu kendim yediriyorum kati olan herseyi oğluma veriyorum o kendi yiyorKizlar merhaba nasilsiniz?
Aranizds blw yi deneyen oldu mu ? Ben corba vs kendin yediriyorum ama kati seyleri eline veriyorum püre falan da yapmiyorun artik kendi yediklerimden yediriyorum
Oyle daha iyi yiyolar sanki yani oglum dsha cok seviyo o sekilde yemeyiBenimki de tam blw degil ama bende corbayi yogurdu kendim yediriyorum kati olan herseyi oğluma veriyorum o kendi yiyor
Aynen daha iyi doyuyor gibi geliyor. Zaten eline vermezsem yemiyor kati gıdalarıOyle daha iyi yiyolar sanki yani oglum dsha cok seviyo o sekilde yemeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?