2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Canım çok normal rahim büyüyor orada hummalı bir çalışma var. kasık bel ağrıları oluyor bende de oluyor hatta arada baya şiddetli.karnımıb altına tam sancı giriyor alıştım ben eh vücutta ilk zamanlar regl olamadığı için aynı belirtileri veriyormuş. İlk muayeneyr gidip kalp atışını görmeden bendr her dk bakıyordum şimdi de arada evham yapıyorum ama daha az rahat ol dikkat et

Kızlar cumartesi günü doktor kontrolüm var 5+4 olacak kalp atışını da görme ihtimali var mı? Bhcg 20.000 lerde olacak..
Yok tatlım sanmam erken daha kalp ıcın bende bugun 5.5 te gıttım sadece kese gorduk haftaya gıdıcem kalp ıcın 6.5 olucak yanı anca ozaman duyulur kısmetse bı aksılık olmazsa yanı sadece kesen gorunur

Degerlede cok kalp atısının alakası varmı bılmıyorım benımde 26 bınde olmadı lazım ama keseyı zorlanmadan hemen gordum senınde sanırım benımkı gını olur

Valla iyi tutmuşsun bu kadar, ne ketummuşsun bravo bende testte görür görmez tüm İstanbul duydu

Benim de dune kadar ağrılarım aynen sizin anlattığınız gibiydi hem de 2.gebeligim olmasına rağmen.. ilk gebeliğimde çok uzun ve şiddetli idi ağrılarım.
Benimde 3.ve kalkarken falan birden sancı giriyor ağrı da oluyor bazen ama şiddetli olmadıkça normal

Selam kızlar hamilelik belirtisi olarak göbeğinden özel bolgesıne kadar kahve rengı çizgi cıkan oldu mu aranızdaa. benım suan ozel.bolgemın ortasına kadar cızgı var ıkıgundur belırgınlestı daha önce hıc ama hıc yoktu en ufak bı cızgi bıle ve bıcok belırtım var uyku akıntı bas dönmesi bel agrısı rahım sızısı vardı ısırır seklde sancı olmustubikaç kez. tam da yerleşme zamanlarında. ave dahası ama en cok eşimle benı sasırtan bu cızgı ıkı gun var adetıme

Tatlım herkesin belirtisi farklı oluyo ama erken gebelik testleri var ondan al yap bi tane aklında kalacağına:)

yerleşme zamanında o çizginin çıkması için erkendir ama regline bikaç gün kaldıysa test yapabilirsin kendini dinleyince herşey belirti oluyor ben 7.haftadayım daha yeni yeni.görünür oldu o çizgi.ama herkeste farklılık gösterir inşallah vardır

Benim ilk hamileliğimde o kadar şiddetli kasık ağrılarım olmuştu ki hamile olduğumu bile internette kasık ağrısı diye aratınca hamilelik belirtilerinde görüp öyle test yapmıştım ve pozitif çıkmıştı. Adetim 2 gün gecikmişti halbuki daha ve bende uzun bir süre kasık ağrısı hep oldu.
Şimdi yine gün içinde çoğunlukla oluyor ama normal olduğunu bildiğim için düşünmüyorum. Yavaş hareket et, oturup kalkarken yatarken ani yapma hareketlerini, kabız olup fazla ıkınma, ayaklarını sıcak tut zira bağırsaktaki gaz da rahme baslı yapıp kasık ağrısı alt karın ağrısı yapar bele bile vurur. Ben gaz sancısını böbrek ağrısı sanıp acile bile gitmiştim.

Canım çizgi belirmesi gebelik belirtisi, betleştirmek için yarın gidip kan verip öğrenebilirsin, gönlünden geçen ne ise o olsun inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…