- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #4.721
Yaa kızlar kafayı yıcem sanırım kendımı dınleyıp arastırmaktan ya benım kasıklarım agrıyo dr normal dıo ama ağrıyor yanı heran adet olcam sanıyorum odum patlıyo kanamam falan olcak dıe... allahım sen yardım et
Yok tatlım sanmam erken daha kalp ıcın bende bugun 5.5 te gıttım sadece kese gorduk haftaya gıdıcem kalp ıcın 6.5 olucak yanı anca ozaman duyulur kısmetse bı aksılık olmazsa yanı sadece kesen gorunurKızlar cumartesi günü doktor kontrolüm var 5+4 olacak kalp atışını da görme ihtimali var mı? Bhcg 20.000 lerde olacak..
Valla iyi tutmuşsun bu kadar, ne ketummuşsun bravoİlk hamileliğimde öyle yapmıştım, düşük yapınca insanların sebepsiz ve saçma konuşmalarına gelemedim, ailemin üzüntüsü de cabası. Hatta hamileliğim belli olana kadar çoğu kimseye söylemeyeceğim yine de. Ben gelemiyorum insanların akıl vermesine. Yok şöyle yapma hamilesin, yok bunu ye hamilesin. Kendi ailem de benim gibidir, asla kimseye karışmazlar onlardan yana sıkıntım yok da, bakalm eşimin ailesi ne yapacak? Doğurmuş 3 görümcem var, düşükten sonra bana düşük nedeni aradılar , şöyle mi yaptın, bu mu oldu diye. Gelemiyorum, kalp kırıyorum. Ondan doğurana kadar söyleyesim yok aslında.
Çok zor 6+Larda bi ihtimal anca duyulabilirKızlar cumartesi günü doktor kontrolüm var 5+4 olacak kalp atışını da görme ihtimali var mı? Bhcg 20.000 lerde olacak..
Yok tatlım sanmam erken daha kalp ıcın bende bugun 5.5 te gıttım sadece kese gorduk haftaya gıdıcem kalp ıcın 6.5 olucak yanı anca ozaman duyulur kısmetse bı aksılık olmazsa yanı sadece kesen gorunur
Çok zor 6+Larda bi ihtimal anca duyulabilir
Benimde 3.ve kalkarken falan birden sancı giriyor ağrı da oluyor bazen ama şiddetli olmadıkça normalBenim de dune kadar ağrılarım aynen sizin anlattığınız gibiydi hem de 2.gebeligim olmasına rağmen.. ilk gebeliğimde çok uzun ve şiddetli idi ağrılarım.
Ben 5+4te kendisini bile göremedim sadece kese vardıTeşekkür ederim umutlanmayayım bari :)
Aynı canım ben de ancak keseyi gördümBen 5+4te kendisini bile göremedim sadece kese vardı
Ancak 6.haftadan sonra duyulur diye biliyorumÇok zor 6+Larda bi ihtimal anca duyulabilir
Tatlım herkesin belirtisi farklı oluyo ama erken gebelik testleri var ondan al yap bi tane aklında kalacağına:)Selam kızlar hamilelik belirtisi olarak göbeğinden özel bolgesıne kadar kahve rengı çizgi cıkan oldu mu aranızdaa. benım suan ozel.bolgemın ortasına kadar cızgı var ıkıgundur belırgınlestı daha önce hıc ama hıc yoktu en ufak bı cızgi bıle ve bıcok belırtım var uyku akıntı bas dönmesi bel agrısı rahım sızısı vardı ısırır seklde sancı olmustubikaç kez. tam da yerleşme zamanlarında. ave dahası ama en cok eşimle benı sasırtan bu cızgı ıkı gun var adetıme
Kızlar bi saat önce kasığıma bıçak saplanır gibi bi ağrı girdi şimdide hafif bi ağrı var korkuyorum
Selam kızlar hamilelik belirtisi olarak göbeğinden özel bolgesıne kadar kahve rengı çizgi cıkan oldu mu aranızdaa. benım suan ozel.bolgemın ortasına kadar cızgı var ıkıgundur belırgınlestı daha önce hıc ama hıc yoktu en ufak bı cızgi bıle ve bıcok belırtım var uyku akıntı bas dönmesi bel agrısı rahım sızısı vardı ısırır seklde sancı olmustubikaç kez. tam da yerleşme zamanlarında. ave dahası ama en cok eşimle benı sasırtan bu cızgı ıkı gun var adetıme
Yaa kızlar kafayı yıcem sanırım kendımı dınleyıp arastırmaktan ya benım kasıklarım agrıyo dr normal dıo ama ağrıyor yanı heran adet olcam sanıyorum odum patlıyo kanamam falan olcak dıe... allahım sen yardım et
Selam kızlar hamilelik belirtisi olarak göbeğinden özel bolgesıne kadar kahve rengı çizgi cıkan oldu mu aranızdaa. benım suan ozel.bolgemın ortasına kadar cızgı var ıkıgundur belırgınlestı daha önce hıc ama hıc yoktu en ufak bı cızgi bıle ve bıcok belırtım var uyku akıntı bas dönmesi bel agrısı rahım sızısı vardı ısırır seklde sancı olmustubikaç kez. tam da yerleşme zamanlarında. ave dahası ama en cok eşimle benı sasırtan bu cızgı ıkı gun var adetıme
Canım dinletiyolar neden zararı olan bişeyse dinltsinki doktor dimi ama kalp atışını gördüysen dinleme boşver sonuçta orda olduğunu biliyosun12. Haftaya kadar bebeğin kalp atisi bebege zarar verdiğinden dinletmiyoruz diyorlar. Size gösterdiler mi dinlettiler mi?
Kızlar bi saat önce kasığıma bıçak saplanır gibi bi ağrı girdi şimdide hafif bi ağrı var korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?