2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Uyku düzeni diye bişey kalmadı bende sabaha kadar oturup gündüz de akşama kadar uyumak istiyorum günüm gecem şaştı çalışmayınca

Uyku düzeni diye bişey kalmadı bende sabaha kadar oturup gündüz de akşama kadar uyumak istiyorum günüm gecem şaştı çalışmayınca
Şuan beni tariff ettin sıkıldım bu dengesizlikten herkez gibi erken uyuyup erken uyanmak istiyorum ya gece 4 de yattım dün sabah saat 10 da kalktım kendimi sıktım uyumamak için ama yok saat 1 oldu hala uyku yokk

Şuan beni tariff ettin sıkıldım bu dengesizlikten herkez gibi erken uyuyup erken uyanmak istiyorum ya gece 4 de yattım dün sabah saat 10 da kalktım kendimi sıktım uyumamak için ama yok saat 1 oldu hala uyku yokk
Ya benim de oyle 3-4 gibi gece yarısı uyku bastırıyor uyuyorum 6 da geri kalkıp eşimi işe gönderip 7.30 gibi yeri yatıyorum sonra uyandırabilene aşk olsun Bende sıkıldım ya normal insanlar gibi geceleri uyumak istiyorum

Beni annem zorla kaldırıp yemek yediriyo ama gün içinde uyukluyorum her yerde uykum geliyo koltuk görmiyim aman anında bayılıveriyorum napcaz böyle inşallah düzelir ya

Beni annem zorla kaldırıp yemek yediriyo ama gün içinde uyukluyorum her yerde uykum geliyo koltuk görmiyim aman anında bayılıveriyorum napcaz böyle inşallah düzelir ya
Bende oyleyim resmen ayakta uyuyorum sürekli uyku hali malesef bu yüzden biryerede gidemiyorum oğlum sıkılıyor

Gündüz 12-1 gibi kalkınca benim bi daha uyumaya fırsatım olmuyor kahvaltı yapıp temizlik yap akşam yemeği hazırlıyorum 5 te de eşim geliyor gün bitmiş oluyor hemen hiç bi işimi halledemiyorum duzgun dışarı bile çıkmıyorum

Bende oyleyim resmen ayakta uyuyorum sürekli uyku hali malesef bu yüzden biryerede gidemiyorum oğlum sıkılıyor
Oy bide oğlun var maşallah sana daha zordur bebeğim 4 haftalıkken geldim annem yanıma şuan 6 bitcek 7 haftanın sonuna doğru döncem evime hep annem bakıyo yemek iş herşey onda bn yiyip içip yatıyorum banada hiç güvemiyo sen evine gidince bişey yemezsin hep uyursyn diyo yollamıyo beni inşallah düzelir bu uyku problemi çok sağlıksız cidden ne gece belli ne gündüz

1 mi annene kalsa beni 7 de kaldırcak ama acıyo 10 da kaldırıyo haliyle bende puff saat 5 gibi uyku moduna geçmiş oluyorum zaten uykucuydum yani iyice beter oldum saat 2 oldu ve hala uyumadım

1 mi annene kalsa beni 7 de kaldırcak ama acıyo 10 da kaldırıyo haliyle bende puff saat 5 gibi uyku moduna geçmiş oluyorum zaten uykucuydum yani iyice beter oldum saat 2 oldu ve hala uyumadım
Benimde çok uykum geliyor bir de aniden bastırıyor ama benimde oğlum var öyle olunca zor uyumak sen uyu istediğin kadar ilk üç aydan sonra uyku isteği gidiyor sende o zaman bi düzene geçersin

Gece kuşları şimdi kaçıncı uykunuzdasınız acaba :) biz çoktan uyandık, kızçem susamış suluğunu bulana kadar uykusu açıldı daha uyumaz.

Merhaba herkese bugün evde hamilelik testi yaptim pozitif cikti sat 21 kasim. 2.bebeğim. ama bende baya kasik agrisi var ilk hamjleligimde hic olmamisti ya da hatirlayamiyorum .kötü birsey mi diye korkuyorum...

Hoşgeldiniz kızlar. Hayırlı olsun sağlıkla sraün gebeliğiniz.

Gece kuşları şimdi kaçıncı uykunuzdasınız acaba :) biz çoktan uyandık, kızçem susamış suluğunu bulana kadar uykusu açıldı daha uyumaz.
4 te yattım 6 da geri kalktım bu ne biçim bişiy oldu ya sersem gibiyim kocam gitse de geri yatsam diye yatak gözlüyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…