• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 DE ANNE OLMAK ISTEYENLER

kizlar hamileyim ben ama sevinemiyorum

Hadi gozunaydin :)
Yasananlardan sonra bu kadar normal canim,bence en iyiside beklemek zaten.
Normal gebelikte bile risk her zaman var 9 ay boyunca.

doktora 1 hafta sonra gidicem digesimde yok yine kimyasl olmasindan korkuyorum

Bence gidip kan ver canim
Kimyasal olursa iyi ama sonra takip gerekirse zamanda ilerlemis olacak daha zor seylere gerek kalmasin.Zaten kan verecen 2 gun sonra bakacaksin yine degere.Hem boyle uzulup beklemezsin bi fikirde olur degerine gore

Bence gidip kan ver canim
Kimyasal olursa iyi ama sonra takip gerekirse zamanda ilerlemis olacak daha zor seylere gerek kalmasin.Zaten kan verecen 2 gun sonra bakacaksin yine degere.Hem boyle uzulup beklemezsin bi fikirde olur degerine gore
4 kere yasadim ya buda kimyasalsa kendi kendine kanamam oluyo zaten hastanelerde yipraniyorum biraktim allaha. isin tuhaf yani hic bir belirtim yok

4 kere yasadim ya buda kimyasalsa kendi kendine kanamam oluyo zaten hastanelerde yipraniyorum biraktim allaha. isin tuhaf yani hic bir belirtim yok

Sizde sorun ne cıkmıstı?Bundan sonra mı bakacak doktor?
Canim gercekten oyle dusunme yine de erken teshis her zaman iyidir.
Onlae lekelenmede olabilir.Ve gebeliktede inan ilk haftalarda oyle cok belirtiler olmayabiliyor ki.

Sizde sorun ne cıkmıstı?Bundan sonra mı bakacak doktor?
Canim gercekten oyle dusunme yine de erken teshis her zaman iyidir.
Onlae lekelenmede olabilir.Ve gebeliktede inan ilk haftalarda oyle cok belirtiler olmayabiliyor ki.
benim gutr cikti sorun tsh yuksekti gebe kalmak icin 2 olmasi gerekiyomis 3.16 idi benim ilac kullandim bu ay hamile kaldim ilaci kullanmayada devam edicem

benim gutr cikti sorun tsh yuksekti gebe kalmak icin 2 olmasi gerekiyomis 3.16 idi benim ilac kullandim bu ay hamile kaldim ilaci kullanmayada devam edicem

Tmm bunu gebeliktede takip ediyorlar
Demek ki olumlu gecti bu ay canim :) Hadi insallah ya

bisey soyliyim mi yemin ederim umudum yok alistim kaybetmeye

Elbette o kadar sey yasamissin
Ama kostugun yolda ugraslarinda bunun icin sonucta
Sen zaten yine ister istemez kendini herseye hazirlayacaksin
En azindan bi sebebin var bak ona gore tedavin fln ilerleyecek buna bin şükür

hastaneye git diyosun yani

Zaten sen bugun regl olmayinca doktorun cagirmisti ya hani
Yarin git sen yine kan verirsin bakilir degerine belki ilac tedavisine cvp verdin olumlu ilerleyecek
Hem belki ilacini degistirir ya da baska bisy ekler
Yapman gerekenleri bilirsin
Cunku gün gün bile onemli oluyor ya hani

Zaten sen bugun regl olmayinca doktorun cagirmisti ya hani
Yarin git sen yine kan verirsin bakilir degerine belki ilac tedavisine cvp verdin olumlu ilerleyecek
Hem belki ilacini degistirir ya da baska bisy ekler
Yapman gerekenleri bilirsin
Cunku gün gün bile onemli oluyor ya hani
dogru soyluyosun canim surda ki guzel yurekli insanlar olmasa iyice bosluga dusucez. kendi ailelerimiz bile sirt donerken hic tanimadigimiz insanlar bizim icin dua ediyo teselli ediyo birbirimizin halinden anliyoruz ne diyim iyiki varsiniz allah hepinizden razi olsun. sizede nasip etsin annelik duygusunu insallah

Herkes adet tarihini yazsin bakalim batlara yazalim bende guya hamileyim ama ne gogusum sisti ne belim agridi nede bisey sadece basim agriyo 1 aydir :(

Back