- 14 Kasım 2016
- 986
- 2.669
- 113
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vala ben bugunde test yaptim son 1 gunum kaldi bisey cikmadiNe yaptınız gelin sohbet edelim
Kuzum en son ilişkiden ne kadar gecti kac gün umutsuz olma Allah herkese tattırsın analık duygusunuvala ben bugunde test yaptim son 1 gunum kaldi bisey cikmadi
yavrum ben yumurtlama gunlerini bilmedigin icin gun asiri iliski yasiyorum oyle hatirlamiyorum yani. kesin yine kimyasal gebelik yasicamKuzum en son ilişkiden ne kadar gecti kac gün umutsuz olma Allah herkese tattırsın analık duygusunu
Allahın izniyle gebe kalırsın kuzumyavrum ben yumurtlama gunlerini bilmedigin icin gun asiri iliski yasiyorum oyle hatirlamiyorum yani. kesin yine kimyasal gebelik yasicam
beklemek cok zor ya bu ayda bisey cikmazsa korunucam bi sureAllahın izniyle gebe kalırsın kuzum
senin kac senedir olmuyoAllahın izniyle gebe kalırsın kuzum
Kuzum benim ilk korunmayı bıraktığım bu aysenin kac senedir olmuyo
Belki olacak bilemezsin ki bence bırakma dene kuzumya korunup tup bebek yapmak istiyorum
piskolojik sorunlarim var uzerinede bu eklenin dagaldim iyiceBelki olacak bilemezsin ki bence bırakma dene kuzum
Akışına bırak bencepiskolojik sorunlarim var uzerinede bu eklenin dagaldim iyice
Sen nerde oturuyosun canim tedavi gordunmu hicAkışına bırak bence
Yok canım ben ilkkez bu ay başladım korunmamaya ya birşey diyeceğim karbonat testi varmış doğru muSen nerde oturuyosun canim tedavi gordunmu hic
Yalan canim ya hepsi yapsanda emin olamiyosunkiYok canım ben ilkkez bu ay başladım korunmamaya ya birşey diyeceğim karbonat testi varmış doğru mu
Yok canım ben ilkkez bu ay başladım korunmamaya ya birşey diyeceğim karbonat testi varmış doğru mu
Yalan canim ya hepsi yapsanda emin olamiyosunki
Canim ne guzel yazmissin. Ben her zeferinde husrana ugradigim icin gucum kalmadi 4 gebelik ve hepsi sonlandi simdi hamile kalsamda sevinememki insallahallah hepimize nasip etsin bizi duygudan mahrum etmesinKafanı bulandırma canım :) gününü bekle kan ver en temizi inan bana.Insan duramıyor evet ama stres yapacagina hayal kur daha iyi :)
Silil gb cikmisti sanki di mi onceki?
Benim ilk gebeligimde idrarda cik.adi canim hic 1 gun once sadece cok cok silikti ve 2 gun gecince kan verdim 2062 cikmisti degerimde iyidi yani.
Sen kan verirsin kafani bulandirma bosuna.
Bir de inan tabii ki isin icinde bulunmak baska ama kimyasalsa bile hayirlisiymis de.Dış gebelik,mol gebelik vb olmasında bunlar hep seni geri ceker bu calismalarda.
Oyle bi niyetin varsa sende esinde kontrollerinizi yaptirip tüp icin ugrasmaya baslasanizda o arada ozellikle korunma hersey belirlensin sonra kendini ayarlarsin.Belki de o ugraslar arasinda kendiliginden kalacaksin.
Baska sorunlarda varmis galiba kendini iyi hissetmeye calis,inan hamilelikte kolay bisy degil,hele bebek dogduktan sonra hayat bambaska :) sudan cikmis baliga dönüyorsun ne kadar hazirlikli olsanda.
Yani demem o ki ugrastigin bebek icin once kendini önemse♡
Canim ne guzel yazmissin. Ben her zeferinde husrana ugradigim icin gucum kalmadi 4 gebelik ve hepsi sonlandi simdi hamile kalsamda sevinememki insallahallah hepimize nasip etsin bizi duygudan mahrum etmesin