- 12 Ekim 2017
- 2.155
- 1.258
- 48
- 38
Evet canım haklısın beklemek en dogrusu sanırımIlk belirti adet döngüsü simdi ogrensende sonra birsuru sey kemirecek icini,bide adet donemi onemlidir iyi dusunup gecir zamanini♡
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım haklısın beklemek en dogrusu sanırımIlk belirti adet döngüsü simdi ogrensende sonra birsuru sey kemirecek icini,bide adet donemi onemlidir iyi dusunup gecir zamanini♡
Ne oldu kiz 1 gun gectimi
3 gun gecti test yaptim 4-5 defa hep negatif. Pzt kan testi yaptiracagim. Sadece sacma sapan bir lekelenme var. Ara ara regl sancisi oluyor ama normal regl olmuyor sebebini anlamadimNe oldu kiz 1 gun gectimi
Hay allahim bende senle ayni durumdayim ben acilde kan vermeyi dusunuyorum kuzu3 gun gecti test yaptim 4-5 defa hep negatif. Pzt kan testi yaptiracagim. Sadece sacma sapan bir lekelenme var. Ara ara regl sancisi oluyor ama normal regl olmuyor sebebini anlamadim
Valla al bendende o kadar 50 adet gebelik testi aldim netten her sabah yapiyorum. Allah halimize acisin cok agir bi imtihan benim 3 sene olduCanim kac gündür sıkkın mirza bu belirsizlik cok kötü . Ne oluyor ne olmuyor test yapiyorum hep tek cizgi. Esim cok takintili oldun diyor. Sanirim oyle
Ya bende senin gibi basindan beri hic korunmadim devlet hastanesi gittigimde 6 aylik evliydim ve 1 sene evliyim dedim evlilik tarihini arastirmiyolar ya zaten evlendikten 8 ay sonra resmi nikah yaptim benYok canim ben daha bir kac aylik evliyim. Ama hiç korunmadik. Test filanda yapmadık. Doktorlar 1 yil bekleyin diyor ya bekliyoruz simdilik kimsenin kapisini asindirmadik. Insallah olur da gerek kalmaz. Normalde 11 ekimde regl olmam gerekiyordu. 3 gundur lekelenme harici birsey yok bakalim nasip be mirzam
Olsun canim dert etme insallah allah nasip eder. Bakalim olursa yazarim sana zatenYa bende senin gibi basindan beri hic korunmadim devlet hastanesi gittigimde 6 aylik evliydim ve 1 sene evliyim dedim evlilik tarihini arastirmiyolar ya zaten evlendikten 8 ay sonra resmi nikah yaptim ben
Yaz ama mutlaka bende yarin gidip kan vericem acilde olmazsa onumizde aya bi liste yapicamOlsun canim dert etme insallah allah nasip eder. Bakalim olursa yazarim sana zaten
Aynen bende kismet canim olsun demek ki belirtiler hersey ve sonuç aynı. Insallah bir daha ki ay hayirli haberler veririzBen adet oldum canim
Sende mi adet oldunAynen bende kismet canim olsun demek ki belirtiler hersey ve sonuç aynı. Insallah bir daha ki ay hayirli haberler veririz