EvetSende mi adet oldun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EvetSende mi adet oldun
Mirza yorumlasin o daha iyi bilirKızlar merhaba..ya umudumu kaybetmiştim test negatif olunca ama dünden beri kalçamda cok kötü bi agrı var bıcak saplıyolar sanki ara ara,ağrı yokkende sıcaklık hissediyorum kalcamda böyle bi belirti olurmu anlamadımki herseyi ona mı yoruyorum??
Simdi bugun oldum. Eger 11 inde baslayan lekelenme sacmaligini saymazsak üstüne 27 gun koy benim genellikle 26 27 28 gunde bir oluyor. Iste o zaman14 kasimmi simdi senin bat
Bende anlamadim bu lekelenmeler ne oluyo ya benimde kahverengi akinti geldi ordan anladim adet oldugumuSimdi bugun oldum. Eger 11 inde baslayan lekelenme sacmaligini saymazsak üstüne 27 gun koy benim genellikle 26 27 28 gunde bir oluyor. Iste o zaman
Ben de hissetmistim bende hamilelik belirtisi pek yoktu hafif kasık ağrısı disinda.Bende anlamadim bu lekelenmeler ne oluyo ya benimde kahverengi akinti geldi ordan anladim adet oldugumu
Amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah,bide rüya gördüm dün gece klozetin taştıgını gördüm cok alakasız ,rüya tabirine bi baktım kadın görüyorsa gebedir diyo Psikolojim bozuldu artıkValla bende oyle bisey olmadi artik belirtiler degisiyo mevsim degistimi bizde hamileyiz sandik adet olduk insallah rabbim gonlune gore versin
Bende gelinlikle goruyodum kendimi ruya tabirlerine baktim evli biri gormusse cocuga isaretmis. Tabi ben istihare namazina niyetlendim artikAmin canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah,bide rüya gördüm dün gece klozetin taştıgını gördüm cok alakasız ,rüya tabirine bi baktım kadın görüyorsa gebedir diyo Psikolojim bozuldu artık
Varmi belirtiler6 gün kaldı reglime. İnsallah gebeyimdir.
Hamilesin kiiizzzEki Görüntüle 2057117 Eki Görüntüle 2057116 Kızlar önümüzdeki pazartesi regl zamani. Daha regl zamanıma 4 gün var. Sabah önce evde idrar testi yaptım. Sonra kan testi icin hastaneye gittim. Sizce sonuç nedir ? Daha çok mu erken ?
Kiz insallahi mi kaldi kan degerlerin gosteriyo hamile oldugunu en testte de cikmis hadi hayirlisi olsun :)Aiyyy insallah insallah (;
Ozellikle biswy yaptinmi bu ayAiyyy insallah
Kiz insallahi mi kaldi kan degerlerin gosteriyo hamile oldugunu en testte de cikmis hadi hayirlisi olsun :)
Ozellikle biswy yaptinmi bu ay
Hayirlisi olsun canimOvulasyon takibi yapmıştım. Pozitif olduğu zamanı değerlendirmeye çalıştık bakalım