• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 DE ANNE OLMAK ISTEYENLER

Canım en iyi doktor bilir.Biz ihtimalleri konusuruz ancak.
Hamilelik varsa mesela hassaslastigin icinde kılcal damarlarla alakalı lekelenme yasiyor olabilirsin iliskide tetiklemis olabilir.Bilemiyorum
Regl oldugunu sanıp o arada düsük yapan nice insanda var.Zaten kimyasal demek sessiz dusuk.Yani cok yeniyken regl oluyorsun kendiliginden sonlanmis oluyor mesela.
Cok belirtiye takilma kiminin hic olmuyor.Üzme kendini yarın git kan ver bence.Regl olmazsan gününde doktoruna gidersin yine.
kuzum 3 kere kimyasal gebelik yasadigim icin ezberledim artik olanlari bu seferki lekelenmelerdi ve durdu mecbur adet gununu beklicem yoksa ben duramam

kuzum 3 kere kimyasal gebelik yasadigim icin ezberledim artik olanlari bu seferki lekelenmelerdi ve durdu mecbur adet gununu beklicem yoksa ben duramam

Hic kendini sartlama,daha neler ogreniyor insan :) bende oyle diyordumda hatta doktorda oyle diyorduda,sasirdik bizde:KK51:

Belirtiler oldu hamileyim belki dedim doktora gittim balayı sistiti çıktı çok kötü bişey bu ya :(karnım ağrıyor sürekli

Back