Kizlar hcg 3.24 çıkmış ama dr gebelik yok diyor
Gebelik olarak saymiyorlar hemen yukselmezse vs diye.Kimyasal gebeligi bicok kadin yasiyor cunku.
Kac gun gecti reglin?ya da erken mi yaptirdin?
Uc gun gecikti takvime gore. Ben bes sanıyordum ama ucmus. Bende pko var yumurtlamam adetlerim falan duzensiz. O yuzden cok kestiremiyorum
Doktor şimdi sınır değerlere göre normal konuşmuş.Kan ne zaman verdiysen 4 gun sonra yine ver bence regl olmazsan,2 gun arayla verip yorma kendini hem daha kayda deger bir rakam cikar yine yukselme varsa.Sonra zaten duruma gore ilerlersin.
Allah gönlündekini hayırlı kılsın♡
ya kizlar son 4 gunum kaldi insallah o yasadigim yerlesme kanamasidir. ya ne adet belirtilerim var nede gebelik kan vermek icinde erken oldugunu dusunuyorum. yerlesme kanamasindan kacgun sonra cikar acaba idrarda
vallahi oyle yapcam zten gunumde olmazsam mecbur gidip kan vermem lazim cunku guatir yuzunden 4 bebegimden oldumBelli olmaz ki bazilarinin cabuk belli oluyor canım.Kan versen daha iyi :) Pazartesi versene hem gununde daha da yaklasmis olur
vallahi oyle yapcam zten gunumde olmazsam mecbur gidip kan vermem lazim cunku guatir yuzunden 4 bebegimden oldum
bitanem doktorum adet olmazsan o gun gel dediBen senin yerinde olsam simdi bile giderim o zaman ne yalan söyleyim
Erken davranmak her zaman iyidir
Zaten simdi kan versen madem pazarteside varsa artışı görmüs olursunuz
bitanem doktorum adet olmazsan o gun gel dedi
valla test yaptim cok silik cikti saglikli gebelik yine beklemiyorumO zaman heyecanlı bekleyiş :)
İnşallah hamilesindirde güzel haberler alırsın :)
valla test yaptim cok silik cikti saglikli gebelik yine beklemiyorum
ya iliski oldu ondan sonra lekelenme basladi adete 3 gun var bu kadar cabuk rahime yerlesip dusuk olurmu ondan korkuyorum bide belirti falan hic yok ne adet ne hamilelikKendini üzme,bekle canım
Allah bilir,insallah devam eder
ya iliski oldu ondan sonra lekelenme basladi adete 3 gun var bu kadar cabuk rahime yerlesip dusuk olurmu ondan korkuyorum bide belirti falan hic yok ne adet ne hamilelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?