• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 DE ANNE OLMAK ISTEYENLER

Kizlar hcg 3.24 çıkmış ama dr gebelik yok diyor

Gebelik olarak saymiyorlar hemen yukselmezse vs diye.Kimyasal gebeligi bicok kadin yasiyor cunku.
Kac gun gecti reglin?ya da erken mi yaptirdin?

Gebelik olarak saymiyorlar hemen yukselmezse vs diye.Kimyasal gebeligi bicok kadin yasiyor cunku.
Kac gun gecti reglin?ya da erken mi yaptirdin?

Uc gun gecikti takvime gore. Ben bes sanıyordum ama ucmus. Bende pko var yumurtlamam adetlerim falan duzensiz. O yuzden cok kestiremiyorum

Uc gun gecikti takvime gore. Ben bes sanıyordum ama ucmus. Bende pko var yumurtlamam adetlerim falan duzensiz. O yuzden cok kestiremiyorum

Doktor şimdi sınır değerlere göre normal konuşmuş.Kan ne zaman verdiysen 4 gun sonra yine ver bence regl olmazsan,2 gun arayla verip yorma kendini hem daha kayda deger bir rakam cikar yine yukselme varsa.Sonra zaten duruma gore ilerlersin.
Allah gönlündekini hayırlı kılsın♡

Doktor şimdi sınır değerlere göre normal konuşmuş.Kan ne zaman verdiysen 4 gun sonra yine ver bence regl olmazsan,2 gun arayla verip yorma kendini hem daha kayda deger bir rakam cikar yine yukselme varsa.Sonra zaten duruma gore ilerlersin.
Allah gönlündekini hayırlı kılsın♡

Haklısın canim en iyisi oyle yapayim.. teşekkür ederim cok sağol :)

ya kizlar son 4 gunum kaldi insallah o yasadigim yerlesme kanamasidir. ya ne adet belirtilerim var nede gebelik kan vermek icinde erken oldugunu dusunuyorum. yerlesme kanamasindan kacgun sonra cikar acaba idrarda:KK17:

ya kizlar son 4 gunum kaldi insallah o yasadigim yerlesme kanamasidir. ya ne adet belirtilerim var nede gebelik kan vermek icinde erken oldugunu dusunuyorum. yerlesme kanamasindan kacgun sonra cikar acaba idrarda:KK17:

Belli olmaz ki bazilarinin cabuk belli oluyor canım.Kan versen daha iyi :) Pazartesi versene hem gununde daha da yaklasmis olur

vallahi oyle yapcam zten gunumde olmazsam mecbur gidip kan vermem lazim cunku guatir yuzunden 4 bebegimden oldum :KK43:

Ben senin yerinde olsam simdi bile giderim o zaman ne yalan söyleyim
Erken davranmak her zaman iyidir
Zaten simdi kan versen madem pazarteside varsa artışı görmüs olursunuz

ya iliski oldu ondan sonra lekelenme basladi adete 3 gun var bu kadar cabuk rahime yerlesip dusuk olurmu ondan korkuyorum bide belirti falan hic yok ne adet ne hamilelik

Canım en iyi doktor bilir.Biz ihtimalleri konusuruz ancak.
Hamilelik varsa mesela hassaslastigin icinde kılcal damarlarla alakalı lekelenme yasiyor olabilirsin iliskide tetiklemis olabilir.Bilemiyorum
Regl oldugunu sanıp o arada düsük yapan nice insanda var.Zaten kimyasal demek sessiz dusuk.Yani cok yeniyken regl oluyorsun kendiliginden sonlanmis oluyor mesela.
Cok belirtiye takilma kiminin hic olmuyor.Üzme kendini yarın git kan ver bence.Regl olmazsan gününde doktoruna gidersin yine.

Kızlarrr aşırı bel agrısı kasık agrıyor ve kasıgımda batmalar var aşırı

Back