- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
Hadi inşallah hamilesin gibi baya belirgin evet hayırlı olsun cnmKızlar merhaba benim sat 25 Şubat. Transfer yapıldı 9. Günüm bugün. Dün ve bugün evde idrar yesti yaptim ama calistigim için hasteneye gidip kan veremedim daha. Bakar mısınız nasıl sizce. Tam olarak umutlanmak da isyemedim dua eder misiniz kimyasal falan olur diye korkuyorum. Bugünkü çizgi daha koyuydu
canim hayirlisi olsun uzulme.bu ay olur insallah.yine aralik annesi olursun belli olmaz sonlara dogruÇıkmış canım 0.1 dediler yani yok çok üzüldüm . Allahım hayırlısını versin son adet tarihim 26 şubattı artık olma ihtimali yoktur herhalde .
hayirli olsun canim.gozun aydin.testler pozitif gorunuyor.ne zaman kan vereceksin.Kızlar merhaba benim sat 25 Şubat. Transfer yapıldı 9. Günüm bugün. Dün ve bugün evde idrar yesti yaptim ama calistigim için hasteneye gidip kan veremedim daha. Bakar mısınız nasıl sizce. Tam olarak umutlanmak da isyemedim dua eder misiniz kimyasal falan olur diye korkuyorum. Bugünkü çizgi daha koyuydu
İnşllah canım önümüzdeki ay tutarsa gene aralık annesi olurum inşallah .canim hayirlisi olsun uzulme.bu ay olur insallah.yine aralik annesi olursun belli olmaz sonlara dogru
hayirli olsun canim.gozun aydin.testler pozitif gorunuyor.ne zaman kan vereceksin.
Aklima acaba ikinci kez yumurtlamis olabilrmisiniz diye geldi.burada pek cok konuda okumustum.bir ay icinde iki kez yumurtlama olabiliyormus.Merhaba arkadaşlar çok acil yardımcı olabilir misiniz? Çok üzülüyorum. Bu ay ovulasyon testi kullandım. 30 Mart Bat ve ben tam 28 günde bir adet oluyorum sadece bazen 29. Gün sabah oluyorum. Ovulasyon testlerine ayın 13nde başladım ve her gün yapmaya devam ettim. Ayın 16 sına kadar iyice koyulaştı ve 17 sinde tamamen silikleşti Şimdi hemen hemen bi hafta sonra adet olucam ama bugün yani 22 martta öylesine bir tane daha test yapayım dedim ve gene kopkoyu iki çizgi çıktı. Şoktayımm. İnanamıyorum yani. Yumurtlama tarihlerim değişmiş mi şimdi anlayamıyorum ve eşim yurtdışında maalesef değerlendiremeyizböyle birşey olabilir mi? Regl olmaya bir hafta kala LH testi böyle olabilir çıkabilir mi? Kafam çok ama çok karışık
Çalıştığım için veremiyorum kan canım acillerde öğleden sonra 4 gibi kan alırlar mı acabacanim hayirlisi olsun uzulme.bu ay olur insallah.yine aralik annesi olursun belli olmaz sonlara dogru
hayirli olsun canim.gozun aydin.testler pozitif gorunuyor.ne zaman kan vereceksin.
Evet aliyorlar canim.insallah guzel sonuclarla gelirsin.Çalıştığım için veremiyorum kan canım acillerde öğleden sonra 4 gibi kan alırlar mı acaba
İnşallah canımm çok sağ olun dua edin bu mübarek gunde hayırlı haberler almak nasip olur insallah. Çıkışta bir gideyim o zamanEvet aliyorlar canim.insallah guzel sonuclarla gelirsin.
Hadi hayirli olsun saglikla al kucagina insallah bu mubarek gunde bize de dua et hamilelerin duasi kabul olur :)Sonuclari aldim. beta hcg: 143 tsh: 6 cikti.gebelik degerin guzel ama troidin yukselmis dedi.diger hamileliklerimdeki gibi ilac kullanicam yine.gorundu doktor yollari
hayırlı olsun cnm sevındımSonuclari aldim. beta hcg: 143 tsh: 6 cikti.gebelik degerin guzel ama troidin yukselmis dedi.diger hamileliklerimdeki gibi ilac kullanicam yine.gorundu doktor yollari
Aklima acaba ikinci kez yumurtlamis olabilrmisiniz diye geldi.burada pek cok konuda okumustum.bir ay icinde iki kez yumurtlama olabiliyormus.
amin canim insallah.Rabbim bugunun hürmetine hayirli saglikli bir hamilelik ve bebek nasip eder.Hadi hayirli olsun saglikla al kucagina insallah bu mubarek gunde bize de dua et hamilelerin duasi kabul olur :)
amin insallah.tesekkurler rabiahayırlı olsun cnm sevındım
Hayır malesef ilki düşüktü ve bugünde üzücü bi haber aldım. Sabahtan kanamam oldu ve düşük tehlikesi var iğne yaptılar cumartesi beta ya baktırmaya gideceğim dua edin lütfen bu bebegimide kaybetmeyeyim.Hayirli olsun cok sevindim.ilk bebekmi
Umarım Allah hayırlısıyla bi evlat versin sanada. Benimde bugün kanamam oldu doktora gittim düşük tehlikesi varmış yine cumartesi değerlere bakacaklar dua edin sizlerdeBende test yaptım gene negatif çıktı cnm ama ilk defa göğüs ve bel ağrısı yaşıyorum . Bugün gidip kan testi yaptıracağım
Canım çpk dikka et kendini yorma doktorun ne diyorsa uygula allahım yardımcın olsunUmarım Allah hayırlısıyla bi evlat versin sanada. Benimde bugün kanamam oldu doktora gittim düşük tehlikesi varmış yine cumartesi değerlere bakacaklar dua edin sizlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?