- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
amın cnm cok sagolcok iyi haberler.Rabbim hayirli saglikli kucagina almayi nnasip etsin
ıns hayırlıı haber alırsın cnm ozele mı verdın devlettemı kan verdınKızlar kan verdim akşama çıkıcak sonuç adete 4 gün var daha
Özele verdim akşama çıkıak dediler cnmıns hayırlıı haber alırsın cnm ozele mı verdın devlettemı kan verdın
Yoksa çok üzülücem sanırım . İçim buruk buruk oturuyorum . Adete 4 gün varken çıkar heraldebende sabah verdım aradım cıkmamıs bugn cok yogunlarmıs ya gec cıkar yada yarına dedıler
Negatif çıkarsa belki bi ihtimal olabilirmibenım adet gunu ıdrar testınde cıkmıstı ayın 16 sında adet olmam lazım dı olmadım 18 kan verdım 83 cıkmıstı deger
İnşallah cnmolabılır daha adetın gecmemıs cunku
rabia senin sat neydi.benim 24 u sat.pazar ogrendim hamileligimi.bugun kan verdim bakalim kac cikacak.benım adet gunu ıdrar testınde cıkmıstı ayın 16 sında adet olmam lazım dı olmadım 18 kan verdım 83 cıkmıstı deger
daha cıkmadı mı sonucların cnm sen ılk ogrendıgın de kactı sen erken ogrenmıssın o zamanrabia senin sat neydi.benim 24 u sat.pazar ogrendim hamileligimi.bugun kan verdim bakalim kac cikacak.
cnm cıkmadımı senın sonuclarİnşallah cnm
Yok sat 24 subat bat ta 21 i bugundu yani adet gunum.onu sordum.adetimden 3 gun once ogrendim.bayagada belirgindi testte.erken yumurtlama oldu sanirim.saglik ocagina kan verdim sabah.yarin sabah ogrenicem bakalim hayirlisi.daha cıkmadı mı sonucların cnm sen ılk ogrendıgın de kactı sen erken ogrenmıssın o zaman
hayırlısı cnm ya yarın ıns guzel sonuclarını alırsınYok sat 24 subat bat ta 21 i bugundu yani adet gunum.onu sordum.adetimden 3 gun once ogrendim.bayagada belirgindi testte.erken yumurtlama oldu sanirim.saglik ocagina kan verdim sabah.yarin sabah ogrenicem bakalim hayirlisi.
Çıkmış canım 0.1 dediler yani yok çok üzüldüm . Allahım hayırlısını versin son adet tarihim 26 şubattı artık olma ihtimali yoktur herhalde .cnm cıkmadımı senın sonuclar
Daha 5 gün var adet tarihine cnm bekle bakalim ne olcakÇıkmış canım 0.1 dediler yani yok çok üzüldüm . Allahım hayırlısını versin son adet tarihim 26 şubattı artık olma ihtimali yoktur herhalde .
yapıcak başk hiç birşeyim yok zaten cnm allahım hayırlısını versinDaha 5 gün var adet tarihine cnm bekle bakalim ne olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?