2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Allah yardimcin olsun canim.insallah bebegine bisey olmaz su mubarek gecenin hurmetine.uzulme eger dunyada nasibi varsa hicbisey olmaz.

Kizlaaar kan testi yaptırdım 177 çıktı bugün 10. Günüm tüp bebek transferi
Degerin bayaga guzel canim.masallah.hayirli olsun.saglikli bi sekilde kucagina alirsin insallah

Yumurtlamadan sonra ovu testleriyle gebelik öğrenenlerde var. Ümitlendirmek istemem ama hamile de olabilirsin. Bu konu üzerine ilgili postları oku istersen.

Sat a göre hamile kalırsam olası doğum tarihi benim doğum tarihimle aynı Israrla hayırlısını dilesem de Rabbimden bir tarafım ne güzel olur demiyor değil

Sat a göre hamile kalırsam olası doğum tarihi benim doğum tarihimle aynı Israrla hayırlısını dilesem de Rabbimden bir tarafım ne güzel olur demiyor değil
İnşallah allhım gönlüne göre verir. Bu ayda bizim ilk denememiz oldu bat a 6 7 gün kala kn testi yaptırdım sonuç negatif çıktı ama benim içimde hala bi unut var adeti bekliyorum artık . Olmazsada üzülme. Ben çok üzüldüm testi yaptırınca ama şuan daha rahatım hayırlısıyla gelicekler inşallah bir dahaki aya inşallah diyiceğiz

Bide gebelik testi yapsana. Ovulasyon testleri de gebeliği anlayabiliyor.

Arkadaşlar selam benimde bata 6gün var sol kasıgım segrimeye başladı bu sabahta sanki adet olucakmışım gibi belime ağrı girdi geçti başka hiçbişey yok göğüs ağrısı bulantı yorgunluk falan sizce hamile kalmış mıyımdır kaldıysam eğer doğum 7 aralık gösteriyor inşallah hamişimdir

Kızlar persembe akşamı 177 olan değerim şimdi 366 olmuş 10 gün sonra gel dedi doktor kese için sanırım. Sevinebilir miyim artık ya hala korkuyorum değer düşerse diye

Kızlar persembe akşamı 177 olan değerim şimdi 366 olmuş 10 gün sonra gel dedi doktor kese için sanırım. Sevinebilir miyim artık ya hala korkuyorum değer düşerse diye
Değerin gayet güzel artmış. Kötü düşünme sakin. Bu değerlerle kese gözükmez. Doktorun ondan oyle demis. Bende 7 nisani bekliyorum. Doktorum o zaman cagirdi. Erken gitmemek daha iyi. Bana kalsa 7. Hafta giderim. Herseyin daha net olmasi icin. Sen agir kaldirma oturup kalkmana dikkat et. Mümkün olduğunca dinlen gerisi Allaha kalmış :) güzel düşün bebislerimiz bizimle içimizde büyüyorlar

Merhaba kizlar bende dün pozitif sonuç aldim cok sukur.
Tup bebek tedavisi gördüm.
Darisi tum bekleyenlere olsun❤
Hayirli olsun arkadaslar.Gozunuz aydin.gittikce kalabaliklasiyoruz.muayeneler ne zaman.benim persembe gunu bakalim kese gorunecekmi.

Bat ne zamandı canım senin ? Kese görünmesi için erken değil mi ?
21 martti bat canim.29 martta randevum var.bilmiyorum gorunurmu ama kan pihtilasmasi ve troid oldugu oldugu icin mecburen gidicem.ilaclari kullanmam lazim.yoksa 5. Haftadan sonra gitmej daha iyi olurdu.

Hayirli olsun arkadaslar.Gozunuz aydin.gittikce kalabaliklasiyoruz.muayeneler ne zaman.benim persembe gunu bakalim kese gorunecekmi.
Canim ben pazartesi gunu tekrar kan testi yaptiracagim. Yukselisi kontrol edilecek. O zaman muayene icin randevu alacagim. Insallah guzelce artar.
Ilk sen göreceksin o zaman canim

Topigin ilk hamisi olarak ilk kesen gormenin acilisinida yapmak nasip olur insallah insallah seninde degerlerin guzel artar canim.bi bakmissin sen once gormussun.

Kizlaaar peki adet sancısı gibi sanciniz oluyor mu ara ara sizin de. Sonucu pozitif olup da böyle ara sıra ağrı yaşayan var mi

21 martti bat canim.29 martta randevum var.bilmiyorum gorunurmu ama kan pihtilasmasi ve troid oldugu oldugu icin mecburen gidicem.ilaclari kullanmam lazim.yoksa 5. Haftadan sonra gitmej daha iyi olurdu.
Hmmm aynen problem varsa git canım insanın kafası rahat olur. Bende de ınsulin direnci var ilaç kullanıyorum. Hamilelikte devam etmişler bende devam ediyorum doktora gidene kadar. Ama insanın aklı kaliyo yinede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…