• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
benım adet gunu ıdrar testınde cıkmıstı ayın 16 sında adet olmam lazım dı olmadım 18 kan verdım 83 cıkmıstı deger

sonucum cıkmıs arkadaslar pazar 83 cıkan sonucum 460,83 doktor cok guzel artmıs degerın dedı hafta ya keseyı gormeye beklyıorum dedı

16 mart olmam lazım dı cnm 18 mart ta 83 cıktı bhcg bugunse 460,83 cıktı
bende pazar ogrendım cnm doktor hersey yolunda dedı cok guzel artmıs dedı degerın ıns bakalım sorun olmaz sa haftaya keseyı goruruz

daha cıkmadı mı sonucların cnm sen ılk ogrendıgın de kactı sen erken ogrenmıssın o zaman
Yok sat 24 subat bat ta 21 i bugundu yani adet gunum.onu sordum.adetimden 3 gun once ogrendim.bayagada belirgindi testte.erken yumurtlama oldu sanirim.saglik ocagina kan verdim sabah.yarin sabah ogrenicem bakalim hayirlisi.

Yok sat 24 subat bat ta 21 i bugundu yani adet gunum.onu sordum.adetimden 3 gun once ogrendim.bayagada belirgindi testte.erken yumurtlama oldu sanirim.saglik ocagina kan verdim sabah.yarin sabah ogrenicem bakalim hayirlisi.
hayırlısı cnm ya yarın ıns guzel sonuclarını alırsın

Kızlar merhaba benim sat 25 Şubat. Transfer yapıldı 9. Günüm bugün. Dün ve bugün evde idrar yesti yaptim ama calistigim için hasteneye gidip kan veremedim daha. Bakar mısınız nasıl sizce. Tam olarak umutlanmak da isyemedim dua eder misiniz kimyasal falan olur diye korkuyorum. Bugünkü çizgi daha koyuydu

Eklentiler

• IMG-20180321-WA0002.jpg
    IMG-20180321-WA0002.jpg
    52,3 KB · Görüntüleme: 113
Back