2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kizlaaar peki adet sancısı gibi sanciniz oluyor mu ara ara sizin de. Sonucu pozitif olup da böyle ara sıra ağrı yaşayan var mi
Ara ara belimde ve karnimda agrilar oluyor.yada kasigimda aniden batmalar.ama surekli degil.surekli olursa doktorunla gorus canim.

Ay buralar hamilelerle dolmus bakalim bize de nasip olacak mi :) insallah olur eger olursa araligin 20sinden sonrayi gosteriyor program. Daha hamile oldugu belli olmadan hesaplayan bi deli ben degilim dimi ovulasyon hesaplarken altta cikiyordu
İnsallah bu ay diledigin gibi olur canim.bende ayin basindan baslamistim hesplamaya.adete 3 gun kalana kadar zor sabrettim en sonunda ogrendimde rahatladim

İnşallah canim. Bir de folik asit çok önemli diyorlar gebelikten önce bile düşünüldüğünde alınması gerekliymiş bi bilgisi olan var mi kullanan

Kizlaaar peki adet sancısı gibi sanciniz oluyor mu ara ara sizin de. Sonucu pozitif olup da böyle ara sıra ağrı yaşayan var mi
Ben canım dün pozitif gördüm bugün adet sancısı gibi sancim var ara ara sirt üstü uzanıyorum korkuyorum da ama adet olcam diye kan testi de yapmadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…