- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #63.261
teşekkür ederimAksine dikkat eksikligi ve hiperaktivite sorunu olan cocuklara balık yağını öneriyorlar, eczaci niye oyle demis ki
Arkadaşımın kizi da zayif aynı yaş doktor balik yağı vermiş, bende ona istinaden aldim, banada eczaci daha erken dedi, düşük kilolu istahsiz deyince gunde 1 cay kaşığı kullan zarari olmaz dedi, üstelik balik da yemiyor benim kız. Bize zaten her halükarda multi vitamini dayarlar. Kilosu fazlaysa hiç verme bence de. Zayif olmasa hic başlamazdım bende.
Ocean kullanıyoruz.
Kortizonlu kremden baskasi gecirmiyor malesef. Gecince de surekli nemlendirici krem sürüyorum. Hafifken coresatin pembe suruyorum cok kizarip sürekli kasininca mecburen kortizonlu krem kullaniyorum. Böyle bir kısır
döngü şeklinde gidiyor. Çaresini bulursan bana da haber ver. Sen almanya daydin değil mi? Orada nasil bir tedavi uyguluyor doktorlar?
evet canım almanya dayım. çocuk doktoru kuru cilt dedi ve nemlendirici verdi. ama bence atopik dermatit çünkü vücuduna karnına kollarına yayıldı. Ben en iyisi bir cilt doktoruna gideyim. ama teşekkür ederim olmazsa dediğin kremlerden de bakayım bi. işte burda da da ilaç pek yazmiyorlar. hayırlısı bakalımKortizonlu kremden baskasi gecirmiyor malesef. Gecince de surekli nemlendirici krem sürüyorum. Hafifken coresatin pembe suruyorum cok kizarip sürekli kasininca mecburen kortizonlu krem kullaniyorum. Böyle bir kısır
döngü şeklinde gidiyor. Çaresini bulursan bana da haber ver. Sen almanya daydin değil mi? Orada nasil bir tedavi uyguluyor doktorlar?
teşekkür ederim canım ona da bakayım bi.Smyy89 kizlar atopik icin sari coresatini denediniz mi?
3 5 aylikken doktorumuz onermisti 10 15 gun kullandik gecti bidaha da tekrarlamadi cok sukur. Doktorunuza bi danisin derim
evet canım almanya dayım. çocuk doktoru kuru cilt dedi ve nemlendirici verdi. ama bence atopik dermatit çünkü vücuduna karnına kollarına yayıldı. Ben en iyisi bir cilt doktoruna gideyim. ama teşekkür ederim olmazsa dediğin kremlerden de bakayım bi. işte burda da da ilaç pek yazmiyorlar. hayırlısı bakalım
Allah allah öyle dedi valla. Aslında ben kilo dan ötürü vazgeçtim ya. Bzimki fazla kilolu biraz. Halbuki çok da yemiyor.Balık da yemiyor sevmedi sanirim. Her defasında da teklif ediyorum. Yok istemiyor Bi türlü. Neyse ben yine almıyım balık şurubu şimdilik.Aksine dikkat eksikligi ve hiperaktivite sorunu olan cocuklara balık yağını öneriyorlar, eczaci niye oyle demis ki
Arkadaşımın kizi da zayif aynı yaş doktor balik yağı vermiş, bende ona istinaden aldim, banada eczaci daha erken dedi, düşük kilolu istahsiz deyince gunde 1 cay kaşığı kullan zarari olmaz dedi, üstelik balik da yemiyor benim kız. Bize zaten her halükarda multi vitamini dayarlar. Kilosu fazlaysa hiç verme bence de. Zayif olmasa hic başlamazdım bende.
Ocean kullanıyoruz.
Canım bebişin kaç kilo acabaAllah allah öyle dedi valla. Aslında ben kilo dan ötürü vazgeçtim ya. Bzimki fazla kilolu biraz. Halbuki çok da yemiyor.Balık da yemiyor sevmedi sanirim. Her defasında da teklif ediyorum. Yok istemiyor Bi türlü. Neyse ben yine almıyım balık şurubu şimdilik.
aaa geçiyor mu? peki sürekli krem mi kullandın? suan kaç yaşında oğlun? ben gecmiyor diye biliyordumBizim boyun kismi iki tarafta omuzlarında tam kiyafetlerin kol dikiş yerlerinin degdigi kisimlar ve sag kol dirseğinin ic kısmında oluyor surekli boyun kismi cok kasiniyor kıyafetlerin boyun kismi değiyor terledigi an kaşınıyor. Oglumda da ayni sekilde olmustu 2 yaşından sonra gecmisti.
atopik dermatitin tetikleyenini bulman lazım. O zaman geçer canm. Bizim ilk 6 ay baya şiddetli atopik dermatitimiz vardı. Toz deterjanın yaptığını farkettim. deterjan değiştirdim artık hiç yok.aaa geçiyor mu? peki sürekli krem mi kullandın? suan kaç yaşında oğlun? ben gecmiyor diye biliyordum
Tam 12 kg şu an. Dün Bi aşımız vardı dün ölçüldü. 1 ay önce sağlık ocagına 12.200 Dü. Vermişiz 200 gram nihayet:)Canım bebişin kaç kilo acaba
Elhamdülillah benimkide 3 4aydir kilo almiyorTam 12 kg şu an. Dün Bi aşımız vardı dün ölçüldü. 1 ay önce sağlık ocagına 12.200 Dü. Vermişiz 200 gram nihayet:)
yaaa ne güzel inşaAllah birdaha olmaz. bende bilmiyorum suan cok zor onu bulmak anca kendi evimize çıkarsak tek tek bakmam lazım. ama teşekkür ederim canımatopik dermatitin tetikleyenini bulman lazım. O zaman geçer canm. Bizim ilk 6 ay baya şiddetli atopik dermatitimiz vardı. Toz deterjanın yaptığını farkettim. deterjan değiştirdim artık hiç yok.
aaa geçiyor mu? peki sürekli krem mi kullandın? suan kaç yaşında oğlun? ben gecmiyor diye biliyordum
Aynen o işte iki tarafı olduğu için o dişin önce bir tarafı çıkıyor. Benimki de alttaki küçük aşıları çıkarıyor şuan. Biri çıktı diğeri göründü. Sabah kahvaltı yapmamış ben çalışıyorum,öğleyinde geldim uyuyordu. 1 de uyandı 1 buçukta kahvaltısını verdimCanim bugun gordum bende kopek disi cikmadi ustte 4 disi var ama. Kopek disinin cikicagi yerin yaninda bi beyazlik var ama nasil diyim beyaz tas gibi ufacik bi cikinti dis mi anlayamadim digerleri gibi değil
MaşallahTam 12 kg şu an. Dün Bi aşımız vardı dün ölçüldü. 1 ay önce sağlık ocagına 12.200 Dü. Vermişiz 200 gram nihayet:)
anladım canım ben bi cildiye ye gideyim en iyisi. teşekkür ederim13 yaşında, onda da nemlendirici losyon ve kortizonlu krem vermişti doktor. Kremi cok kızarık ve kaşıntı olunca kullaniyordum nemlendiriciyi surekli kullandik. 2 yasindan sonra da geçmişti. Bizim genetik benim cildim hassas yuksek toleransli, kışın cildim kurur ve kaşınır, ellerimin uzerinde egzema oluyor. Eşimin seboreik dermatiti var.
Tam 12 kg şu an. Dün Bi aşımız vardı dün ölçüldü. 1 ay önce sağlık ocagına 12.200 Dü. Vermişiz 200 gram nihayet:)
Aynen evet bizim kızProfil resmindeki kızın mi? Cok tatli masallah
Normal bence çünkü benim kuşumun üstteki küçük azılar iki yanda da çıktı. Alttaki küçük azılarda iki yanda yeni çıktı. Üstte 6 altta 4 dış oldu. Baya sıkıntılı çıktılar büyük azıları düşünemiyorum. Kolay geçer inşallah şaşırtır biziBizim kızın azı dişi çıkmış ya. Acaba normal mi çok ilginç geldi.. Üstte 5 diş altta da 2 diş var. Bi de azı dişi gördüm dün. Bildiğin baya çıkmış görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?