2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
teşekkür ederim

Smyy89 kizlar atopik icin sari coresatini denediniz mi?
3 5 aylikken doktorumuz onermisti 10 15 gun kullandik gecti bidaha da tekrarlamadi cok sukur. Doktorunuza bi danisin derim

evet canım almanya dayım. çocuk doktoru kuru cilt dedi ve nemlendirici verdi. ama bence atopik dermatit çünkü vücuduna karnına kollarına yayıldı. Ben en iyisi bir cilt doktoruna gideyim. ama teşekkür ederim olmazsa dediğin kremlerden de bakayım bi. işte burda da da ilaç pek yazmiyorlar. hayırlısı bakalım

Bizim boyun kismi iki tarafta omuzlarında tam kiyafetlerin kol dikiş yerlerinin degdigi kisimlar ve sag kol dirseğinin ic kısmında oluyor surekli boyun kismi cok kasiniyor kıyafetlerin boyun kismi değiyor terledigi an kaşınıyor. Oglumda da ayni sekilde olmustu 2 yaşından sonra gecmisti.

Allah allah öyle dedi valla. Aslında ben kilo dan ötürü vazgeçtim ya. Bzimki fazla kilolu biraz. Halbuki çok da yemiyor.Balık da yemiyor sevmedi sanirim. Her defasında da teklif ediyorum. Yok istemiyor Bi türlü. Neyse ben yine almıyım balık şurubu şimdilik.

Canım bebişin kaç kilo acaba

aaa geçiyor mu? peki sürekli krem mi kullandın? suan kaç yaşında oğlun? ben gecmiyor diye biliyordum

aaa geçiyor mu? peki sürekli krem mi kullandın? suan kaç yaşında oğlun? ben gecmiyor diye biliyordum
atopik dermatitin tetikleyenini bulman lazım. O zaman geçer canm. Bizim ilk 6 ay baya şiddetli atopik dermatitimiz vardı. Toz deterjanın yaptığını farkettim. deterjan değiştirdim artık hiç yok.

atopik dermatitin tetikleyenini bulman lazım. O zaman geçer canm. Bizim ilk 6 ay baya şiddetli atopik dermatitimiz vardı. Toz deterjanın yaptığını farkettim. deterjan değiştirdim artık hiç yok.
yaaa ne güzel inşaAllah birdaha olmaz. bende bilmiyorum suan cok zor onu bulmak anca kendi evimize çıkarsak tek tek bakmam lazım. ama teşekkür ederim canım

13 yaşında, onda da nemlendirici losyon ve kortizonlu krem vermişti doktor. Kremi cok kızarık ve kaşıntı olunca kullaniyordum nemlendiriciyi surekli kullandik. 2 yasindan sonra da geçmişti. Bizim genetik benim cildim hassas yuksek toleransli, kışın cildim kurur ve kaşınır, ellerimin uzerinde egzema oluyor. Eşimin seboreik dermatiti var.

Canim bugun gordum bende kopek disi cikmadi ustte 4 disi var ama. Kopek disinin cikicagi yerin yaninda bi beyazlik var ama nasil diyim beyaz tas gibi ufacik bi cikinti dis mi anlayamadim digerleri gibi değil
Aynen o işte iki tarafı olduğu için o dişin önce bir tarafı çıkıyor. Benimki de alttaki küçük aşıları çıkarıyor şuan. Biri çıktı diğeri göründü. Sabah kahvaltı yapmamış ben çalışıyorum,öğleyinde geldim uyuyordu. 1 de uyandı 1 buçukta kahvaltısını verdim

anladım canım ben bi cildiye ye gideyim en iyisi. teşekkür ederim

Bizim kızın azı dişi çıkmış ya. Acaba normal mi çok ilginç geldi.. Üstte 5 diş altta da 2 diş var. Bi de azı dişi gördüm dün. Bildiğin baya çıkmış görünüyor.

Bizim kızın azı dişi çıkmış ya. Acaba normal mi çok ilginç geldi.. Üstte 5 diş altta da 2 diş var. Bi de azı dişi gördüm dün. Bildiğin baya çıkmış görünüyor.
Normal bence çünkü benim kuşumun üstteki küçük azılar iki yanda da çıktı. Alttaki küçük azılarda iki yanda yeni çıktı. Üstte 6 altta 4 dış oldu. Baya sıkıntılı çıktılar büyük azıları düşünemiyorum. Kolay geçer inşallah şaşırtır bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…