- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #63.281
bizim 13 diş var 4 tanesi azı. Normal yani.Bizim kızın azı dişi çıkmış ya. Acaba normal mi çok ilginç geldi.. Üstte 5 diş altta da 2 diş var. Bi de azı dişi gördüm dün. Bildiğin baya çıkmış görünüyor.
Sizin Bayadır hiç diş yoktu ne ara 13 oldu :))bizim 13 diş var 4 tanesi azı. Normal yani.
ilk dişini 10,5 aylıkken çıkardı. sonra çifter çifter kısa aralıklarla çıktı. Maşallah çok rahat çıkardı farketmedik bile. Şuan benim sayabildiklerim 13 belki daha fazla vardırSizin Bayadır hiç diş yoktu ne ara 13 oldu :))
Bizde 5.ayda başladık çıkarmaya ama azı dişi dahil 8 tane var. Maşallah hakkaten.ilk dişini 10,5 aylıkken çıkardı. sonra çifter çifter kısa aralıklarla çıktı. Maşallah çok rahat çıkardı farketmedik bile. Şuan benim sayabildiklerim 13 belki daha fazla vardır
Merhaba bizim de bpd 3 hafta önde doktorum sorun yok büyük ihtimal sezeryan olur dedi ama ben kafaya taktım sız dogum yaptınız mıMerhaba doğum yapmış olmalısınız. Bende de aynı durum var bpd ölçümü 3-4 hafta önde doktor sorun yok diyor ama anlıyorsunuzdur beni hiç rahat değilimbebeğiniz umarım sağlıklı sıhhatli doğmuştur. Doğunca herhangi bir büyüklük var mıydı acaba ya da bir sorun ? Benimde doğumuma 3 hafta kaldı çok korkuyorum
Bizinki ilk dis 10.5 aylik cikti suan 14 ayi bitirdik dha ust yanlar yeni cikti tek tek cikartio aci icerisinde masallah sizeilk dişini 10,5 aylıkken çıkardı. sonra çifter çifter kısa aralıklarla çıktı. Maşallah çok rahat çıkardı farketmedik bile. Şuan benim sayabildiklerim 13 belki daha fazla vardır
her çocuk farklı işte canm. Biz de hala yürümüyoruz mesela. Emekleyerek evi talan etmeye devamBizinki ilk dis 10.5 aylik cikti suan 14 ayi bitirdik dha ust yanlar yeni cikti tek tek cikartio aci icerisinde masallah size
Merhaba evet doğum yaptım kızım 11 aylık oldu hiçbir sorun olmadı ben mecburi sezeryan olmuştum ama bpd’den dolayı değil başka sebeple. Kafasıda ultrasondaki gibi büyük değildi gayet normal sınırlarda doğdu çok şükür bir sorunumuz yok.Merhaba bizim de bpd 3 hafta önde doktorum sorun yok büyük ihtimal sezeryan olur dedi ama ben kafaya taktım sız dogum yaptınız mı
Aynen canim hepsi cok farkli allah saglik versin butun evlatlara biz yurumeyi geçtik kosuoz resmen su anlari cok tehlikeli surekli gözüm ustundeher çocuk farklı işte canm. Biz de hala yürümüyoruz mesela. Emekleyerek evi talan etmeye devam
Sıralama değişebilir bizimde ön alt üstte 4 er dişten toplam 8 dişimiz var ve 9.dis kocaman şiş ucu kanlı alt azı diş ateş yapıyor ateş düşürücü veriyorum iştah tamamen gitti çok zorlanıyorBizim kızın azı dişi çıkmış ya. Acaba normal mi çok ilginç geldi.. Üstte 5 diş altta da 2 diş var. Bi de azı dişi gördüm dün. Bildiğin baya çıkmış görünüyor.
Çok fena benimki 6 dış birden patlatıyor ne gecemiz ne gündüzümüz kaldıNasilsiniz kizlaRbebisler nasil
Allah sabir versin canimÇok fena benimki 6 dış birden patlatıyor ne gecemiz ne gündüzümüz kaldı
Sağol canım senin bebiş nasilAllah sabir versin canim
Benimki gunlerdir hic bsey yemiyor ne yapacagimi sasirdim yemiyor ne yapti isem yokSağol canım senin bebiş nasil
Yaa allah yardımcın olsun sabah aç karnına pekmez verdin mi hiçBenimki gunlerdir hic bsey yemiyor ne yapacagimi sasirdim yemiyor ne yapti isem yok
Her sabah veriorum bi tatli kaşığı disten deil biliyorum dun sabah 9 da kahwalti yapti aksam 6 da bir kase çorbayı o kadar zor icirdim ki ne yapacagim bilmiyorumYaa allah yardımcın olsun sabah aç karnına pekmez verdin mi hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?