• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
ilk dişini 10,5 aylıkken çıkardı. sonra çifter çifter kısa aralıklarla çıktı. Maşallah çok rahat çıkardı farketmedik bile. Şuan benim sayabildiklerim 13 belki daha fazla vardır :KK36:
Bizde 5.ayda başladık çıkarmaya ama azı dişi dahil 8 tane var. Maşallah hakkaten.

Disler baya baya cikmislar :) bizim 8 aylikken alt 2 dis, 9 aylikken on ust 2 dis, 12 aylikken ust yan disler cikti. 2ser 2ser cikardik 6 disimiz var toplamda. Kopek disinde bi belirti yok ama ust kucuk azi disinin orda beyaz nokta kadar bisey var dis heralde baska ne olabilir:) digerleri gibi cikmiyor bu anlayamadm

Merhaba doğum yapmış olmalısınız. Bende de aynı durum var bpd ölçümü 3-4 hafta önde doktor sorun yok diyor ama anlıyorsunuzdur beni hiç rahat değilim :KK43: bebeğiniz umarım sağlıklı sıhhatli doğmuştur. Doğunca herhangi bir büyüklük var mıydı acaba ya da bir sorun ? Benimde doğumuma 3 hafta kaldı çok korkuyorum:KK43:
Merhaba bizim de bpd 3 hafta önde doktorum sorun yok büyük ihtimal sezeryan olur dedi ama ben kafaya taktım sız dogum yaptınız mı

ilk dişini 10,5 aylıkken çıkardı. sonra çifter çifter kısa aralıklarla çıktı. Maşallah çok rahat çıkardı farketmedik bile. Şuan benim sayabildiklerim 13 belki daha fazla vardır :KK36:
Bizinki ilk dis 10.5 aylik cikti suan 14 ayi bitirdik dha ust yanlar yeni cikti tek tek cikartio aci icerisinde masallah size

Millet azı dişi mevzusu yaparken bizimkide bir azı dişini çıkardı bu çok zor oldu diğerlerine göre 9ncu diş, şimdiye 14 15 dış çıkarmamız lazımdı 8de kaldık baya🤣ilk çıkaranlardanız tuhaf.Birde bizimki iyi yiyip içiyodu sütün dadı herşeyden güzel geliyo galiba boş göğüs bile çekici ona😊 Şimdiden gören nezamana kadar emdiricen demeye başladı millete ne oluyosa süte alışırsa bişey yemez içmezmiş,yemesin içmesin anne sütünün yerini ne tutuyorki,sizede diyenler oluyormu çok sinir oluyorum.

Merhaba bizim de bpd 3 hafta önde doktorum sorun yok büyük ihtimal sezeryan olur dedi ama ben kafaya taktım sız dogum yaptınız mı
Merhaba evet doğum yaptım kızım 11 aylık oldu hiçbir sorun olmadı ben mecburi sezeryan olmuştum ama bpd’den dolayı değil başka sebeple. Kafasıda ultrasondaki gibi büyük değildi gayet normal sınırlarda doğdu çok şükür bir sorunumuz yok.

Bizim kızın azı dişi çıkmış ya. Acaba normal mi çok ilginç geldi.. Üstte 5 diş altta da 2 diş var. Bi de azı dişi gördüm dün. Bildiğin baya çıkmış görünüyor.
Sıralama değişebilir bizimde ön alt üstte 4 er dişten toplam 8 dişimiz var ve 9.dis kocaman şiş ucu kanlı alt azı diş ateş yapıyor ateş düşürücü veriyorum iştah tamamen gitti çok zorlanıyor
Screenshot_2020-01-27-04-58-24-27.png

Benim oğlan ilk ön alt iki dişi patlattı sonra üst orta dişlerin yanlarını patlattı bi sure vampir gibi gezdi ortası boş😂😂😂 şimdide ust azılar çıktı alttaki süt dişlerin yanları hala yok ve alt azılar şişti çok ters bir çocuk ya😂

Back