2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
biz artık bir kere öğlen uykusu uyuyoruz. bu nedenle de gece erken yatıyoruz 8-9 gibi. artik büyüyor ve bilincinde herseyin. birsey kaciracagini saniyor =) kendi evimize gecersek daha erken yatirmak zorunda kalacam. düzen ve kural çok önemli ve ihtiyaç

Biz tek uyuyoruz. 1 saat 1.5 saat bazen 2 saat seklinde. Ogle uykusunda bile en az 1 kere uyanip tekrar uyutuyorum. Cok nadir deliksiz uyuyoruz.
Buna ragmen gece uyumasi 2300 den once değil

Oglen uykusuna kac gibi yatiyor? Biz genelde 1400 gibi uyuyoruz bi saat bi bucuk saat uyuyor ama gece uykumuz 2300 u buluyor. Erkenden uyutamiyorum artik

Oglen uykusuna kac gibi yatiyor? Biz genelde 1400 gibi uyuyoruz bi saat bi bucuk saat uyuyor ama gece uykumuz 2300 u buluyor. Erkenden uyutamiyorum artik
degisiyor canım. bazen 12 bazen 14 bazen 16. 30 dk ile 2 saat degisiyor. sabah ne zaman kalktigina bağlı. suan bizim düzenimiz yok malesef annemlerde kaliyoruz oturma odasında yatiyoruz. inşaAllah en kısa zamanda kendi evimize çıkarız ve düzene oturttururum.
rezene çayını dene istersen. hem rahatlatır hemde uyku yapar =)

arkadaşlar Dermatitis olan bebişleriniz vardı aramızda. hangi kremi kullanıyorsunuz?

Biberon neden kullanıyorsunuz sütünüz tek göğüs bile olsa yeterli benim kızım 13 aylık 10 aydan beri tek göğüs emiyor 5 ay boyunca biberon kullanmadığı halde meme reddi yaşadık çok aç kaldı Zor günler geçirdim ama şuan meme delisi ben TV izlerken bile kendi gelip açar ayakta emer gider bence çalışmayı düşünmüyorsanız sadece emzirmeye odaklanın yeni biberonu boşverin sütüm az hiç demeyin tüm doktorların emzirme dersi veren herkesin Facebook'taki yardımcılarında dediği gibi her annenin sütü bebeğine yeter emdikçe artıyor zaten Allah kolaylık versin biberon o aylardaki bebeklerin işine geliyor yorulmadan çektiği için sizi istemiyor da olabilir sabır edin emmese benimki emmezdi 3 ay hiç kilo almadı diğer göğsünün öyle olmasına üzüldüm geçmiş olsun ayrıca aylardır benim diğer göğüsümu emmedigi halde hala süt geliyor korkmayın el ile sağım yaparak arada süt çıkarın ek gıda zamanı hazirladigim pureleri koyu yapıp oradan süt sıkıp kıvam veriyordum ve şimdi daha çok kullaniyorum sabah kahvaltısında özellikle komple orda gelen sütle hazırlıyorum rahat olun

Tek uyku için biraz erken bence ama geçenler olabiliyor. Biz 2 uykuya devam ediyoruz. Bence yarım saat bile uyusa iki uykuya devam edin. Bir de işini gücünü bırak uyuduğunda başında bekle uyanınca nasıl uyutuyorsan uyut tekrar. Ben bazen sallıyorum hafifçe yastığını ya da meme veriyorum hemen tekrar sızıyor. Yanında değilsem kısa uyuyor sabah uykusunda

Kizlar yok ne yaptiysam kizima yemek yediremiyorum. Kendi eline verdim olmadi sadece oynuyor agzina atip geri cikartiyor. Tv karsisinda denedim(malesef ki) oyle de kanmiyor. Türlü şebeklik yaptim. Hic bi sekilde yediremedim.
Sadece meme meme baska bisi yok. Kan degerleri de iyiydi yani ona bagli bi istahsizlik ta degil. Dis falan da cikarmiyor. İnat etti yemiyor. Yarin agzini acmadigi halde hic bi sekilde israr etmicem biliyorumki tum gun meme emicek. Bakalim sonumuz hayir olsun. O kadar uzgunum ki.

istahsiz çocuk çok zor benim kızımda iştahsız maalesef ben eczaneden nutrigen üzüm şurubu aldım çok iştahlı olmasada ekiye göre biraz daha iyi vitamin şurubu istersen bir araştır o bitince balık yağına basliyacam çünkü kızım çok zayıf

Evet arastirirken gordum nutrigeni. Yada keciboynuzu ozunu oneriyolar doktoruyla gorusucem. Gercekten bi çocuğun yemek yememesi kadar can sıkıcı bi durum yok ama napalim canlari sagolsun

Canım aynı benim bebeğim. Diş çıkarmıyor sanıyordum. Meğer küçük azı dişlerini çıkarıyormus. Köpek dişinin yanındaki azı dişi iki yanda da çıktı.normalden üstte çıkıp yavaş yavaş aşağı iniyor diş farketmemişim. Çıkınca anladım. Benim kızım hala iştahlı değil ama çok oturup ağladım kendim de yemek yiyemedim. Sütüm de azaldı. Belki sütümün de azalmasıyla biraz yemeye başladı gibi. Yine normal yemiyor da buna da şükür diyorum. Porsiyonları küçülttüm çay kaşığıyla yedirdim ki zorlanmış hissetmesin ağzındakini yutmaya alışsın. Diyesim o ki kilosu normalse çok da takmamaya çalış (ben de pek başarılı olamasam da)

Kilosu ne kadar canım?

Canim bugun gordum bende kopek disi cikmadi ustte 4 disi var ama. Kopek disinin cikicagi yerin yaninda bi beyazlik var ama nasil diyim beyaz tas gibi ufacik bi cikinti dis mi anlayamadim digerleri gibi değil

kızlar atopik dermatit olan bebeklerinize hangi kremleri kullanıyorsunuz?

8,5 tam 4 aydır aynı kiloda

Benim kizim 1 yaş kontrolunde 7700 gr cikmisti. Su an da belki anca 8 kilo olmuştur. Nutrigen in faydasını gördünüz mu? Bende balık yağı başladım. Keci boynuzu özünü içmedi sabah krep hamuruna katiyorum hic iştah açmadı. Çok mu hareketli kızın benim kızım cok hareketli bir yerde sabit asla durmuyor sütünü içerken bile eline bir şeyler veriyorum oyalayarak iciriyorum. Yemek vakti de ayni şekilde mama sandalyesinde sıkılır hemen aç bile olsa. Kuş kadar yer.

Ya eczacı bize balık yağı şurubu hiperaktif yapar şu an çok erken dedi vermedi. Doktorumuz önermişti halbuki. Gerçi bizimkinin de kilosu fazla diye almaktan vazgeçtim şimdilik. Off kafam karişik yine.

evet nutrigenin biraz faydasını gördüm senin bebisinde zayifmis bi dene istersen evet kızım çok hareketli ama hala yürümüyor bende nutrigen bitse balık yağına basliyacam hangisini kullanıyorsun

kızlar atopik dermatit olan bebeklerinize hangi kremleri kullanıyorsunuz?

Kortizonlu kremden baskasi gecirmiyor malesef. Gecince de surekli nemlendirici krem sürüyorum. Hafifken coresatin pembe suruyorum cok kizarip sürekli kasininca mecburen kortizonlu krem kullaniyorum. Böyle bir kısır
döngü şeklinde gidiyor. Çaresini bulursan bana da haber ver. Sen almanya daydin değil mi? Orada nasil bir tedavi uyguluyor doktorlar?

Son düzenleme:
Ya eczacı bize balık yağı şurubu hiperaktif yapar şu an çok erken dedi vermedi. Doktorumuz önermişti halbuki. Gerçi bizimkinin de kilosu fazla diye almaktan vazgeçtim şimdilik. Off kafam karişik yine.

Aksine dikkat eksikligi ve hiperaktivite sorunu olan cocuklara balık yağını öneriyorlar, eczaci niye oyle demis ki
Arkadaşımın kizi da zayif aynı yaş doktor balik yağı vermiş, bende ona istinaden aldim, banada eczaci daha erken dedi, düşük kilolu istahsiz deyince gunde 1 cay kaşığı kullan zarari olmaz dedi, üstelik balik da yemiyor benim kız. Bize zaten her halükarda multi vitamini dayarlar. Kilosu fazlaysa hiç verme bence de. Zayif olmasa hic başlamazdım bende.

evet nutrigenin biraz faydasını gördüm senin bebisinde zayifmis bi dene istersen evet kızım çok hareketli ama hala yürümüyor bende nutrigen bitse balık yağına basliyacam hangisini kullanıyorsun

Ocean kullanıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…