- 14 Şubat 2015
- 1.636
- 3.634
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #63.301
Ya çok zor allah yardımcın olsunHer sabah veriorum bi tatli kaşığı disten deil biliyorum dun sabah 9 da kahwalti yapti aksam 6 da bir kase çorbayı o kadar zor icirdim ki ne yapacagim bilmiyorum
Allah hepimizin yardimcisi olsun walla kimi disten kimi yemesinden kimi huyundan suyundan illaki hepimiz bir sekilde zorlanıyoruz sunu anladim kolay annelik cok emek sabir verdikce anne oluyor insan allah saglik versin de gerisi zamanla duzelir insallah die kndimi avutuyorummmYa çok zor allah yardımcın olsun
Bir yandan zor bir yandanda güzelÇok fena benimki 6 dış birden patlatıyor ne gecemiz ne gündüzümüz kaldı
Bugün biraz işlerim vardı oğlum annemle kaldı.Normalde pek bir şey yemez çünkü süte daha çok düşkün.Annem ne vercem buna ben napcam şimdi dedi,bende yumurta haşlamasını söyledim,sarısını hiç verme yemez demeyi unuttumBenimki gunlerdir hic bsey yemiyor ne yapacagimi sasirdim yemiyor ne yapti isem yok
Yaa birden çıksın bitsin zaten sürekli dış çıkartıp hastalanıyor olsun bitsinBir yandan zor bir yandanda güzelArtık çıksın şu çignemeye yarayan dişler hayırlı hayırlı çıksınlar
Şeytan kulağına kurşunYaa birden çıksın bitsin zaten sürekli dış çıkartıp hastalanıyor olsun bitsin
Amin inşallah köpek dişleri bile şişti en fazla 2 aya bitirir herhalde bi arkadaki aşılar şişmediŞeytan kulağına kurşunnazar değmesin kuzucuğa en iyisini o yapıyor darısı başımıza
Malesef bizde süt yok ama gene de bu sekilde isteBugün biraz işlerim vardı oğlum annemle kaldı.Normalde pek bir şey yemez çünkü süte daha çok düşkün.Annem ne vercem buna ben napcam şimdi dedi,bende yumurta haşlamasını söyledim,sarısını hiç verme yemez demeyi unuttumGeldiğimde annem oğluşun yumurtayı bitirdi keşke iki yapsaydım dedi Bende iki fazla gelirdi dedim Bize çok güveniyorlar sadece sütle beslenmek istiyor bizimki
Masallah kuzuya ne guzel. Bizimkisi ben yokken meme meme diye bagiriyor agliyor gene yemiyorBugün biraz işlerim vardı oğlum annemle kaldı.Normalde pek bir şey yemez çünkü süte daha çok düşkün.Annem ne vercem buna ben napcam şimdi dedi,bende yumurta haşlamasını söyledim,sarısını hiç verme yemez demeyi unuttumGeldiğimde annem oğluşun yumurtayı bitirdi keşke iki yapsaydım dedi Bende iki fazla gelirdi dedim Bize çok güveniyorlar sadece sütle beslenmek istiyor bizimki☺
Bende şaşırdım hiç yalnız bırakmamıştımMasallah kuzuya ne guzel. Bizimkisi ben yokken meme meme diye bagiriyor agliyor gene yemiyor
Evet evet hala yakiniyorumBende şaşırdım hiç yalnız bırakmamıştımUsluda esasında.Sen biara süte düşkünlüğünden yakınıyordun yanlış hatırlamıyorsam ☺ Ama çok güzel bir şey süte düşkünlüğü daha sonra inek sütüne devam etmek istersen kolay alışır oda önemli.
nutrigenin uzum ekstresi bizde biraz ise yaradi az da olsa yiyor sizde ise yaramadi mi?Evet evet hala yakiniyorumbilmiyorum artk zamanla Gorucem
Kotu yani sadece emmek istiyor ywmek yemek istemiyor. Cok yemek seciyo.
Biz geçtik, 2 uyku olunca çok bölük pörçük uyuyor çünkü fazla geliyor. Tek uykuda da biraz zorlanıyor ama alışacak artıkBizim de bu aralar düzenimiz şaştı. Emmemesine ragmen geceleri çok sık kalkiyor ve gec yatıyor 11 12 den önce gece uykusuna gecemiyoruz.
Öğlen uykulariniz nasil? Tek uykuya geçeniniz var mi? 2 kere ilki yarım saat ikinci uykusu 1 saat şeklinde uyuyor.
Bi turlu denemeye firsat bulamadim.bu kadar beklemisken de doktor kontrolunde doktoruna danisip kullanmak istedim.nutrigenin uzum ekstresi bizde biraz ise yaradi az da olsa yiyor sizde ise yaramadi mi?
Geçen bir seminere gittim orda diyordu ki emek verdikçe daha değerli olurmuş insan için birşeyler çocuklarımıza ana rahmine dustuklerinden beri emek veriyoruz o yüzden bukadar kiymetliler belkideAllah hepimizin yardimcisi olsun walla kimi disten kimi yemesinden kimi huyundan suyundan illaki hepimiz bir sekilde zorlanıyoruz sunu anladim kolay annelik cok emek sabir verdikce anne oluyor insan allah saglik versin de gerisi zamanla duzelir insallah die kndimi avutuyorummm
Belkide haklisin canim isimiz esimizde bile emek vermeden birsey olmuyorGeçen bir seminere gittim orda diyordu ki emek verdikçe daha değerli olurmuş insan için birşeyler çocuklarımıza ana rahmine dustuklerinden beri emek veriyoruz o yüzden bukadar kiymetliler belkide
Yeğenim var 2,5 yaşında hiçbirşey ayırt etmeden yiyo maasallah ama gel görki buda iyi değil habire yiyo ama hazmedemiyo Dra götürüp duruyorlar iki haftada bir büyük çişini yapıyo.Ben, çok ve dengesiz beslendiğini düşünüyorum.Kimide annesine aa ne şanslısın çocuk bulduğunu yiyor diyor.Ben bu durumu görünce önceliği ana sütüne verdim birde istemediği bir yiyeceğe ötelemiyorum onu artık iki yaşına kadar emdirebilirsem ne mutluEvet evet hala yakiniyorumbilmiyorum artk zamanla Gorucem
Kotu yani sadece emmek istiyor ywmek yemek istemiyor. Cok yemek seciyo.
Ne kadar emek okadar çok sevgi okadar bağlılık Rabbim sağlıklarına zeval vermesinBelkide haklisin canim isimiz esimizde bile emek vermeden birsey olmuyor
Aa cok uzuldum. Tabiki onceligim anne sutu ama 1 yasindan sonra ek gidanin anne sutunden daha agirlikli olmasi gerekiyor. Yegenin icinde herseyin fazlasi zarar haklisin. Bi ortayi bulamiyoruz :)Yeğenim var 2,5 yaşında hiçbirşey ayırt etmeden yiyo maasallah ama gel görki buda iyi değil habire yiyo ama hazmedemiyo Dra götürüp duruyorlar iki haftada bir büyük çişini yapıyo.Ben, çok ve dengesiz beslendiğini düşünüyorum.Kimide annesine aa ne şanslısın çocuk bulduğunu yiyor diyor.Ben bu durumu görünce önceliği ana sütüne verdim birde istemediği bir yiyeceğe ötelemiyorum onu artık iki yaşına kadar emdirebilirsem ne mutlu ☺☺
Hangi deterjanı kullandınız lütfen söylermisiniz bizde bu sıkıntıyla uğraşıyoruzatopik dermatitin tetikleyenini bulman lazım. O zaman geçer canm. Bizim ilk 6 ay baya şiddetli atopik dermatitimiz vardı. Toz deterjanın yaptığını farkettim. deterjan değiştirdim artık hiç yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?