2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ya çok zor allah yardımcın olsun
Allah hepimizin yardimcisi olsun walla kimi disten kimi yemesinden kimi huyundan suyundan illaki hepimiz bir sekilde zorlanıyoruz sunu anladim kolay annelik cok emek sabir verdikce anne oluyor insan allah saglik versin de gerisi zamanla duzelir insallah die kndimi avutuyorummm

Benimki gunlerdir hic bsey yemiyor ne yapacagimi sasirdim yemiyor ne yapti isem yok
Bugün biraz işlerim vardı oğlum annemle kaldı.Normalde pek bir şey yemez çünkü süte daha çok düşkün.Annem ne vercem buna ben napcam şimdi dedi,bende yumurta haşlamasını söyledim,sarısını hiç verme yemez demeyi unuttum Geldiğimde annem oğluşun yumurtayı bitirdi keşke iki yapsaydım dedi Bende iki fazla gelirdi dedimBize çok güveniyorlar sadece sütle beslenmek istiyor bizimki

Malesef bizde süt yok ama gene de bu sekilde iste

Masallah kuzuya ne guzel. Bizimkisi ben yokken meme meme diye bagiriyor agliyor gene yemiyor

Masallah kuzuya ne guzel. Bizimkisi ben yokken meme meme diye bagiriyor agliyor gene yemiyor
Bende şaşırdım hiç yalnız bırakmamıştımUsluda esasında.Sen biara süte düşkünlüğünden yakınıyordun yanlış hatırlamıyorsam Ama çok güzel bir şey süte düşkünlüğü daha sonra inek sütüne devam etmek istersen kolay alışır oda önemli.

Evet evet hala yakiniyorum bilmiyorum artk zamanla Gorucem
Kotu yani sadece emmek istiyor ywmek yemek istemiyor. Cok yemek seciyo.

Biz geçtik, 2 uyku olunca çok bölük pörçük uyuyor çünkü fazla geliyor. Tek uykuda da biraz zorlanıyor ama alışacak artık

Geçen bir seminere gittim orda diyordu ki emek verdikçe daha değerli olurmuş insan için birşeyler çocuklarımıza ana rahmine dustuklerinden beri emek veriyoruz o yüzden bukadar kiymetliler belkide

Geçen bir seminere gittim orda diyordu ki emek verdikçe daha değerli olurmuş insan için birşeyler çocuklarımıza ana rahmine dustuklerinden beri emek veriyoruz o yüzden bukadar kiymetliler belkide
Belkide haklisin canim isimiz esimizde bile emek vermeden birsey olmuyor

Evet evet hala yakiniyorum bilmiyorum artk zamanla Gorucem
Kotu yani sadece emmek istiyor ywmek yemek istemiyor. Cok yemek seciyo.
Yeğenim var 2,5 yaşında hiçbirşey ayırt etmeden yiyo maasallah ama gel görki buda iyi değil habire yiyo ama hazmedemiyo Dra götürüp duruyorlar iki haftada bir büyük çişini yapıyo.Ben, çok ve dengesiz beslendiğini düşünüyorum.Kimide annesine aa ne şanslısın çocuk bulduğunu yiyor diyor.Ben bu durumu görünce önceliği ana sütüne verdim birde istemediği bir yiyeceğe ötelemiyorum onu artık iki yaşına kadar emdirebilirsem ne mutlu

Aa cok uzuldum. Tabiki onceligim anne sutu ama 1 yasindan sonra ek gidanin anne sutunden daha agirlikli olmasi gerekiyor. Yegenin icinde herseyin fazlasi zarar haklisin. Bi ortayi bulamiyoruz :)

atopik dermatitin tetikleyenini bulman lazım. O zaman geçer canm. Bizim ilk 6 ay baya şiddetli atopik dermatitimiz vardı. Toz deterjanın yaptığını farkettim. deterjan değiştirdim artık hiç yok.
Hangi deterjanı kullandınız lütfen söylermisiniz bizde bu sıkıntıyla uğraşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…