- 21 Mayıs 2018
- 1.169
- 4.162
- 133
- 38
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #63.041
Bizde henüz yürümeyenlerdenizkimlerin bebisleri yürüyor kizlar
Evet kız benim ki. Senin ki erkekdi galibaBenimkide on ayını 1 hafta geçince tamamen başladı maşallah kısmıydı bebişin
Azıcık açık benim kızımın hala. 1.5 yaş civarı kapanıyor diye biliyorum benBende bıngıldaklar kapandımı onu merak ediyorum.Erken kapanmasıda geç kapanmasıda proplemmiş? ideal olanı nezaman acaba.Kapandımı herkeski?
Beyin gelişimi bitince kapanıyormuş iyi oluyo geç olması galibaAzıcık açık benim kızımın hala. 1.5 yaş civarı kapanıyor diye biliyorum ben
Doğum günümü geliyoBnmki de 9uncu ayindan beri siraliyor 1 hafta sonra yasina gircek bir haftadir tay tay yapio iki uc adim atio o kadar insallah yasinda yurumeye baslamis olur
Ben şaşırdım daha erken bekliyodum valla:))
Evet canim:))Evet kız benim ki. Senin ki erkekdi galiba
Canım zaten çok erken daha ne olsunBen şaşırdım daha erken bekliyodum valla:))
Ayy 7.ayına varmadan sıraladı adımları attı ama yürüme yoktuCanım zaten çok erken daha ne olsunbak bize bizde adımda daha ☺
Ayy 7.ayına varmadan sıraladı adımları attı ama yürüme yoktu
Tesekkur ederim canim kasim aonu aralik basi bekleniodu erken geldi brazDoğum günümü geliyonice yaşları olsun inşallah.şimdiden kutliym ☺
Çok konuşmuştuk o minnoş hakkındaTesekkur ederim canim kasim aonu aralik basi bekleniodu erken geldi braz
Evet beklemedi de aslinda ondan ses yoktu doktorumuz bekletmedi dusuk kilo dogmasina ragmen cok sukur toparladi allah evlatlarimiza saglik versin gerisi muhim deil bir sene once heyecanla bekliyorduk saglikla gelsin diye simdi dogum gunu heyecani sardi hepimizi ❤Çok konuşmuştuk o minnoş hakkındaHatta ben, seninki aralığı beklemez demiştim Sağlıklı olsun yeterki, seninle tanışmak için biraz acele etmiş Rica ederim bu arada ☺
Amin aminEvet beklemedi de aslinda ondan ses yoktu doktorumuz bekletmedi dusuk kilo dogmasina ragmen cok sukur toparladi allah evlatlarimiza saglik versin gerisi muhim deil bir sene once heyecanla bekliyorduk saglikla gelsin diye simdi dogum gunu heyecani sardi hepimizi ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?