2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
ay gerçekten çok üzülüyorum sadece beni emmek istiyor sütüm artık yetiyor mu onuda bilmiyorum büyüdüler çünkü

ay gerçekten çok üzülüyorum sadece beni emmek istiyor sütüm artık yetiyor mu onuda bilmiyorum büyüdüler çünkü
Hiç dert etme yetmese isterdi zaten sen hastayken yalnızken nasılsan oda öyle annesi inşallah bian evvel patlatıp düzene girer

Kızlar çoğunuzun bebeginin atopik dermatit i geçmiş yazmışsiniz, malesef bizde 2 aydır egzema illeti cıktı. Kollarinda dirseklerin ic kismi diz kapaklarinin altlari ve ensesinin iki tarafi kizariyor üstü kuru bir şekilde ve kaşınıyor da. Oglumda da ek gida döneminde olmustu ayni şekilde bebek egzemasi demistiler ve 2 yaşına kadar sürmüştü. Kortizonlu krem kullanmak istemiyorum bu bölgelere nasil bir ürün kullanmaliyim? Bizim gibi olan var mi? Nemlendirici ve bebek yağı pek etkili olmuyor.

Kahvaltıda bebegine omlet yapanlar nasıl yapiyorsunuz?

Bir yumurta sarısını 1 çay kaşığı yoğurt veya yogurdun suyu ile çırpıp 1 cay kaşığı tereyağında pişiriyorum. Gün aşırı veriyorum yumurtayı. Peynir zeytin falan yemiyor malesef.

Bırak canım emsin, kilo alımı iyiyse sorun etme hiç, biz hep mama takviyeli gittik kilo alımından ötürü emmeyi de reddediyordu hep kızım, uyku da emziriyordum gece emziriyordum derken artik bıraktı beni, cok üzülüyorum, ama elimden bir şey gelmiyor artık.

Biz doktor onersiyle sari coresatin kullandik cok sukur fayda etti. Tabi doktoruna danismak lazim once

canım benim kızımında vardi doktor mustela stelotopia onerdi aldım hergun düzenli kullanıyorum nemlendirmek amacıyla çok guzel bir urun.ama kullanmayı bırakınca hafif kuruluk yine oluyor yüzlerinde.simdilik devam ediyorum bakalim

mustela stelatopia serisini kullandık. Baya faydalı olduğunu düşünüyorum.

Kizlar kati gidalar nasil gidiyor??
Fikir acisindan bir gunde verdiginiz öğün ve tarifleri paylasir misiniz.
Mesela benim bugunku planim
Kahvaltida yumurta sarisindan omlet, 2 cay kasigi pekmez, 2 cay kasigi ceviz, 1 zeytin
Tabi bu yazdiklarimin hepsini bitiremedi
Ara ogun meyve vericektim 5_6 adet uzum yerse fazlasi sanmiyorum ama emerken uyudu nasil olduysa
Uyandiginda tam tahilli undan kemik suyuna sehriye corbasi yaptim 2 yemek kasigi kadar yer diye dusunuyorum
Aksama dogru yogurt 2 yemek kasigi
Eger yerse ki çoğunlukla yemiyor yulaf unundan muhallbei yatmadan önce 1 tatli kasigidan yapiyorum

Aralar dada anne sutu
Ogunlerimiz iyide icerigi az gibi geliyor yani porsiyonlari biraz daha fazla yemesi gerekmiyo mu ama yemiyor maalesef

evet az daha fazla yemeleri gerekiyor çünkü büyüdüler artık ama maalesef benim kızımda aynen seninki gibi.

Sizin ki tam kaç aylık? Et vermiyor musun daha. Bence gayet yeterli yedikleri sadece proteinden fakir gibi geldi biraz. Ben çorba muhallebi gibi un içerikli şeyler pek tercih etmiyorum. Onun yerine sebze ve et veya bakliyat veriyorum her öğün. Meyveyi benim ki de yemiyor sadece ben yerken verirsem yiyor.

ben sabah yumurta hasliyorum sarisini pekmezle karistirip veriyorum bazen domates salatalik veriyorum azar azar.biraz peynir. bazen sadece pankek yapiyorum.oglen yogurt veriyorum meyve ile.aksam da eger sebze yemegi varsa evde ondan veriyorum yoksa tavuk suyuyla sehriye yapiyorum ya da kabak haslayip icine dereotu zeytinyagi koyuyorum yogurtlu.

26 kasim doğumluyuz. Bugune ornek menu anlattim. Kiymayi haftada bi iki veriyorum tabi. Bugunku corbamizdada kemik suyu vardı. Kiymali kabak.,tarhana vs. Kofte seklinde yemiyor. Sen nasil veriyorsun

Senin tarife bizde bayildik bu arada. Kabakli soganli omlet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…