• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben de hiç kullanmak istemiyorum. Karanfil yağını nerden aldın aktardan mi? Markası ne?
Evet canım aktardan aldım.Karden canım marka.Aktardan olsunda bence markası önemli değil.Benim sürekli alışveriş yaptığım güvendiğim aktar var belkide ondan rahatım.Aktarlar benim için doğal eczane..

Herkesin bir derdi var işte 😊Benimde çocuğun klosu hiç yükselmiyo şekize kazık çaktı bi dokuz olmadı gitti 😂 Üstelik yiyo içiyoda.Sizde durumlar nasıl 11 12 klo olan oldumu yoksa herkes biz gibimi🤣

Herkesin bir derdi var işte 😊Benimde çocuğun klosu hiç yükselmiyo şekize kazık çaktı bi dokuz olmadı gitti 😂 Üstelik yiyo içiyoda.Sizde durumlar nasıl 11 12 klo olan oldumu yoksa herkes biz gibimi🤣
Bizimki 11.200 canım bizimkinindeboyu pek yok kilosuna göre 74cm

Bizimki 11.200 canım bizimkinindeboyu pek yok kilosuna göre 74cm
11 12 leri görürüz inşallah topiğin en tostişi😍Yürümeye başladımı senki yürüycek gibiydi enson😊 iki aydır gitmiyoruz sağlık ocağına 28agststa gel demişti kan ölçümü için, boyunu bilmiyorum ama kilosuna evde baktım.Boyda tahminim fazla uzamamıştır.8 aylık çocuklar için boy en üst 75 galiba çok iyiysiniz yani 😊😊

Bizim sikintimiz aylardir 700 gram almasi. 5 aydir sanirim 700 gram aldi sadece. 300 ünü bu ay aldi cok şükür. 19 aralik dogumluyuz
Canım bizimkide 5 Aralık Mayıs ayında 7,500dü 3 aydır yarım kilo almış.Bacaklar çırpı gibi çok cansız.Ne bilim şuan 10 kilo olmasını isterdim 😍😊😊😊 Sağlıklı olsunlar yinede bütün kuzucuklar ilk önemli şey bu ♥️

11 12 leri görürüz inşallah topiğin en tostişi😍Yürümeye başladımı senki yürüycek gibiydi enson😊 iki aydır gitmiyoruz sağlık ocağına 28agststa gel demişti kan ölçümü için, boyunu bilmiyorum ama kilosuna evde baktım.Boyda tahminim fazla uzamamıştır.8 aylık çocuklar için boy en üst 75 galiba çok iyiysiniz yani 😊😊
Ellerini bırakıyo baya dengede duruyo ama yürümeye daha başlamadı canım arada bir iki adım atıp bırakıyor okadar kilosu baya olunca boy kısa duruyo :))

Bebeğimin bir ay kadar önce alt iki dişi çıkmıştı. Artık üstlerde çıkacak diye beklerken bu gün bir baktım kalan 6 diş birden patlamış geliyor. Şok oldum. Kaç gündür geceleri 5-6 defa uyanıyor. Yavrum kimbilir nasil acı çekiyor. Diş için jeller oluyor hiç kullandınız mi, fayda ediyor mu? Aslında onlar da zararlı ama var mı bildiğiniz , denediginiz rahatlatıcı doğal bir yöntem?
Çok geçmiş olsun karanfili havanda ezip zeytinyağı ile karştırıp biraz dolapta beklettikten sonra soğuk soğuk damaklara sürebilirsiniz jeller zararlı deniyor ama herkes bişey diyor bazı doktorlar sakın kullanmayın diyor bazısı tepkiler abartılı sorun yok diyor ben jel mecbur kalıp bi kaç kez kullandım, doktorumuz ağrısı çok olursa rutin hale getirmeden arada parol şurup verebilirsin demişdi bi kaç kez verdim 4 dişi çıkdı buara gece hiç uyuyamıyor yemek yemiyor yeni dişlerden şüpheliyim ama ağzını açtıramıyorm göremedim henüz bişey

Gece beslenmesini yavaş yavaş kes dedi doktor. Acaba dedim genel bir kanı mı daha tecrübeli anneler ne yaptılar kestiler mi hala devam mı gece uyanmaları?

Gece 1 kere uyaniyorsa cok iyi ve normal. Bu durumda kesmene gerek yok. Doktorlar öyle diyor ama şunu da söylüyorlar, gündüz beslenmesi iyi olan cocuk gece acıkmaz. Ben sabaha karşı emerse emziriyorum üstüne de devam mamasi veriyorum. Acıktığını anliyorum çünkü dalamıyor tekrar uykuya.

Ay iste kendimde o gucu bulamiyorum. Ekmekle bogularak oldu arkadasimin kardesi. 18 yasindaydi ustelik. Korkuyorum o gunden beri.
Yol goster bana :KK43: Nerden nasil baslayim? Bu korkuyu nasil yeneyimm? :KK43:

Yetişkinlerin öğürme refleksi küçük dilinin arkasinda bu yuzden bebeklere oranla bogulma riskimiz daha fazla. Bebeklerin küçük dilinin önünde bu yüzden öğürüp çıkartabiliyorlar yediklerini. Kucuk lokmalar koy önüne kendi kesfederek yesin.

ya ikeayi da çok dusundum beyeniyorum da ama rahat edrrmi diye cok dusundum aslinda cok tercihediliyor

Ben tekerlekli olsun diye buyuk mama sandalyelerinden aldım babyhope marka hepsiburada dan, 300 TL ye inmişti fiyatı. Daha konforlu ama pişmanım. Çünkü hantal. Bence ikea al.

Bebeğimin bir ay kadar önce alt iki dişi çıkmıştı. Artık üstlerde çıkacak diye beklerken bu gün bir baktım kalan 6 diş birden patlamış geliyor. Şok oldum. Kaç gündür geceleri 5-6 defa uyanıyor. Yavrum kimbilir nasil acı çekiyor. Diş için jeller oluyor hiç kullandınız mi, fayda ediyor mu? Aslında onlar da zararlı ama var mı bildiğiniz , denediginiz rahatlatıcı doğal bir yöntem?

Bende karanfil yağını düşünüyorum. Diş jeli kullanacaksan da beslenme saatlerine yakın kullanmamalisin bebek yuttuğu için boğazı da uyusturabiliyormus, yutkunma ve öğürme refleksini etkileyebiliyormuş.Şu yöntemlerde var:

Ben napayım 8.5 aylik sadece 6700 gr. Alt sınıra yakınız. Kendim de tombisim kucağımda kayboluyor :KK53: boyu iyi Allahtan ordan yırtıyoruz, yoksa gelisim geriliği diye besin takviyesi falan verirlerdi herhalde.

ya ikeayi da çok dusundum beyeniyorum da ama rahat edrrmi diye cok dusundum aslinda cok tercihediliyor
Bende iki tip mama sandalyesi de var. Basit olanında asla arkamı bile dönemem düşer çünkü. Bir de joie var tekerlekli ona bağlayıp koyabiliyorum deviremeyeceğini bildiğim için. Ya da benimki fazla kuduruk bilemiyorum

Gece 1 kere uyaniyorsa cok iyi ve normal. Bu durumda kesmene gerek yok. Doktorlar öyle diyor ama şunu da söylüyorlar, gündüz beslenmesi iyi olan cocuk gece acıkmaz. Ben sabaha karşı emerse emziriyorum üstüne de devam mamasi veriyorum. Acıktığını anliyorum çünkü dalamıyor tekrar uykuya.

Yetişkinlerin öğürme refleksi küçük dilinin arkasinda bu yuzden bebeklere oranla bogulma riskimiz daha fazla. Bebeklerin küçük dilinin önünde bu yüzden öğürüp çıkartabiliyorlar yediklerini. Kucuk lokmalar koy önüne kendi kesfederek yesin.

Ben tekerlekli olsun diye buyuk mama sandalyelerinden aldım babyhope marka hepsiburada dan, 300 TL ye inmişti fiyatı. Daha konforlu ama pişmanım. Çünkü hantal. Bence ikea al.

Bende karanfil yağını düşünüyorum. Diş jeli kullanacaksan da beslenme saatlerine yakın kullanmamalisin bebek yuttuğu için boğazı da uyusturabiliyormus, yutkunma ve öğürme refleksini etkileyebiliyormuş.Şu yöntemlerde var:

Ben napayım 8.5 aylik sadece 6700 gr. Alt sınıra yakınız. Kendim de tombisim kucağımda kayboluyor :KK53: boyu iyi Allahtan ordan yırtıyoruz, yoksa gelisim geriliği diye besin takviyesi falan verirlerdi herhalde.

Boyunamı gidio acaba yedikleri? Boyunu merak ettim şimdi 😉😉😊

Inşallah bakalım abisiyle kudurmamakta başladılar bile:)) kilosuna göre canım yoksa boyu iyi
Bizimki 72 cmken seninki 66 cmdi şimdi seninki 75 olmuş buna göre benimki 81 olması lazımdı ama nerde🤣🤣🤣 Haziran'dan itibaren özel bir şey yaptınmı baya güzel ilerlemişsin😋😊😊

Bizimki 72 cmken seninki 66 cmdi şimdi seninki 75 olmuş buna göre benimki 81 olması lazımdı ama nerde🤣🤣🤣 Haziran'dan itibaren özel bir şey yaptınmı baya güzel ilerlemişsin😋😊😊
Yok canım hiç birşey yapmadım birden attı herhalde senin kuzun kaç cm oldu

Back