2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benim oglumda elini agzına götürmüyodu artık götürüp emiyor çok mutluyum :)
Çokda geveze bir oglum var sürekli konuşuyoruz.
Rabbime şükürler olsun ki kucaklarımızda evlatlarımız harika bir duygu
Bu arada kızlar oglum 98 günlük ve ben 20 kilo verdim

Ben o kadar çok konuşuyorum ki. 1 aylıktan beri zeka kartlarını gösterip anlatıyorum. Şuan sadece kıkır kıkır gülüyor kartlara çok mu komik diyorum yine gülüyor
İşte o kartları iyice göremiyordur bence.Ama sen mama veriyorsun mesela biberonu tanıyordur ama adını bilmiyordur her mama verdiğinde bak biberon desen onun tanır.Sonraki zamanda nerde bunun biberonu desen ama göstermeden heycan yapar mama yiyeceğini bilir.Sende çalışıyorsun yine çok güzel ilerliyorsunuz Maşallah Ben evdeyim hiçbiryerede çıkmıyorum konuş babam konuş yapıyoz biz bize bakmayın

Valla ben ibternek kitap ne varsa okudum uykuyla ilgili ama çok zorlamıyorum sadece erken uyanırsa uyur yapıyorum o kadar ve bir süre sonra alışıp uzun uyuyacaktı söyleniyor güvenerek devam ediyorum ve inanki bizimkinin 10dk uykuları şuan 30 dk oldu inşallah daha da uzar ve seninki de aynı şekilde

Yaptı kuZum ya müşteri hizmetleri aradım kaç kez hala ödeme yapacaklar benim de ilk kez başıma geldi bütün çeyizi neredeyse ordan aldım hiç sorun yaşamdım ama bu kez yaşadım

Ben anlatamadım aslında ben resimdeki gibi battaniyesini altına seriyorum. Uçlardan örtüyorum. Yanı kalın battaniye örtünce resimde ki gibi o yenidogan minderini kullanmıyorum.
Fotojenik kuzu Çok tatlı görünüyor yaa fotoğrafının çekildiğini anlar gibi maşallah yaa sevimli şeyy

Valla cnm bu şehirde yalnızız bir kaç aile dışında kimseyi tanımıyoruz haliyle evde hep ben ve oğlum oluyoruz sessiz de ama yine uyumuyor yemek yapmak bana çok lüks en iyi menüm makarna bazen memlekette yaşasam sürekli birileri gelecekti ben napardım evi temizler yemek yap pasta börek yap hizmet et aynı zaman da bebekle ilgilen hiç yapamazdım ki haftada bir mutlaka evim dolardı bazen uzakta olmak iyi ama bazen çok ama çok zor oğlum ayakta sallamaya alışık zaten hamakta aldım boşuna hiç içinde uyumadı deli gibl alıyor içinde ben de kaldırdım artık ayakta devam hazırlıyorum iki dk kahvaltılık ki süt allerjisi var zeytin yumurta fix menüm :) alıyorum ayağıma öyle yiyiyorum yoksa açlıktan bayılırım bu miniğin uyumasına kalsak ooooo

Biberonu gördüğü zaman heyecanlanıp kahkaha atıyor çünkü tam bir obur evet ben haftaiçi pek vakit geçiremiyorum onunla canm akşam da erkenden uyuyor. Ama sağolsun annem babam kayınvalidem hep konuşuyorlar onunla. iyi eğitim vereceklerine eminim

Obur olsun ne çekiyorsak yemiyenden çekiyoruz Şimdi bizimkide sütü iyi götürüyor bakalım ek gıdada neler yaşiycaz
Annenler bencede iyi bakarlar en azından bilmediğin elin bakıcısı değil.Serra tstlışını çok öpüyorum topiğin ilk gördüğümüz kuzusu annesiyle birlikte

Geçmiş olsun canım.Genelde başını üşütürse göz kulak akıntısı olur derler üşütmüş olabilir.Bence dra göster damla falan versin.Çok çok geçmiş olsun canım..
I

ılık çay demine batır pamuğu sil günde 3-4 kez yap hiçbirşey kalmaz canım
Sağolun kızlar internetten baktım şimdi göz yaşı tıkanıklığından bahsetmiş korktum inşallah değildir ya

maşaAllah nasıl verdin kiloları? özel birşey öi yaptın?

Benimki gunduz max 45 dakika uyuyo. Hic oyle 2 3 saat uyudugu olmadigi daha. 2 saatte bir uyuyo ama ya yarim saat ya 45 dakika. Keske uyusa 2 saat bende bi kendime gelsem

Bizde çok uğraşıyoruz bazen uyuyor, bizimde yarım saat hep gündüz uykulari, akşam da 9 da falan uyusa raziyim gunduz kisa uykularina yok nerde 11 den önce uyumaz.

Sağolun kızlar internetten baktım şimdi göz yaşı tıkanıklığından bahsetmiş korktum inşallah değildir ya
Öyle bir şey değildir öyle olsa doğduğundan beri olurdu.Oda çok kötü bir şey değil çözümsüz ama değildir yani.Arkadaşında dediği gibi çay iyi gelebilir ama kötüyede gidebilir oyüzden mutlaka dra damla yazdır göz bu çok hassas kurcalaya gelmez.Gecer inşallah en kısa zamanda canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…