- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #59.001
Su çok içiyorum canım günde 3,5 lt kadarmaşaAllah nasıl verdin kiloları? özel birşey öi yaptın?
Ya senle konuşurken babasına bakmak istemiyordur belki?? Kullak testini geçtiyse bi sorun yoktur bence?Arkadaşlar sizin bebekleriniz ismini söylediğinizde bakıyor mu? Benim ki ismine tepki vermiyor bence. Sadece konuşuyorum diye dönüp sese bakıyor sanki. Mesela benimle konuşup gülüsürken yandan babası ismiyle seslense dönüp bakmıyor hiç o tarafa. İnternette 3 -4 ayda yapar yazıyor.
Döve döve öğrettiğim için mecbur öğreniyor ama hala dönmeyi öğrenemedi tipe bakTutup ağzına götürebilmesi bile nası becerikli olduğunu gösterir Teo’nun
Aslan canımCanım senin burcun ne?Çok merak ettim çok enerjiksin enerjini taaa buralardan hissediyorum ☺☺
Öyle olmuş olsa doğaldan beri olurdu bence canım. ❤Uzulme,biseyi yoktur insallahSağolun kızlar internetten baktım şimdi göz yaşı tıkanıklığından bahsetmiş korktum inşallah değildir ya
İsitmesinde problem yok. Bence ismini ögrenmedi daha onu diyorum. Sürekli konuşurken de ismiyle konuşuyoruz ama başka ne yapabilirim bilmiyorum öğrenmesi için.Ya senle konuşurken babasına bakmak istemiyordur belki?? Kullak testini geçtiyse bi sorun yoktur bence?
Döve döve öğrettiğim için mecbur öğreniyor ama hala dönmeyi öğrenemedi tipe bak
Aslan canım
Oyy yakışıklıya bakk maşallahDöve döve öğrettiğim için mecbur öğreniyor ama hala dönmeyi öğrenemedi tipe bak
Aslan canım
Canım bende çok rahatsızdım, sporcu sütyeni takmaya başladım çok iyi geldi. Emzirmem bitince de ameliyat olcam. Vücudundan büyükmüş göğüslerim. Doktor öyle söyledi.Doğum sonrası emzirmekden haliyle göğüsler büyüdü ama benmkiler sanki çok büyüdü yanlş çamaşırmı kullanıyorm acaba bu konuda öneriniz varmı
Ben hiç ismiyle hitap etmedim oğluşum derim hep ama babası içeri girer girmez Miraç neyapıyor der ona doğru gelir ama oğlum ona bakmaz güler ona dediğini bilir.Yani dönüp bakmaması adını bilmiyor anlamına gelmez bence.Sen ismiyle seslendiğinde bakmıyormu?İsitmesinde problem yok. Bence ismini ögrenmedi daha onu diyorum. Sürekli konuşurken de ismiyle konuşuyoruz ama başka ne yapabilirim bilmiyorum öğrenmesi için.
Benim de biri büyük biri küçük kalacak galibaCanım bende çok rahatsızdım, sporcu sütyeni takmaya başladım çok iyi geldi. Emzirmem bitince de ameliyat olcam. Vücudundan büyükmüş göğüslerim. Doktor öyle söyledi.
Bakıyor da ben ne dersem bakıyor zaten. İsmine özel bi durum yok yani.Ben hiç ismiyle hitap etmedim oğluşum derim hep ama babası içeri girer girmez Miraç neyapıyor der ona doğru gelir ama oğlum ona bakmaz güler ona dediğini bilir.Yani dönüp bakmaması adını bilmiyor anlamına gelmez bence.Sen ismiyle seslendiğinde bakmıyormu?
Oyyy maşallah kuzuyaDöve döve öğrettiğim için mecbur öğreniyor ama hala dönmeyi öğrenemedi tipe bak
Aslan canım
Ay sağol canımm eşime sordum bende o da böyle demek istemiş diye anlattı anladım:)) ama o zaman kemeri takılmıyo böyleyken ben o yüzden alta battaniye kullanamıyorum.Anakucaklarımızda aynı sanırım farklı renk:)) bu arada maşallah güzelliğeBen anlatamadım aslında ben resimdeki gibi battaniyesini altına seriyorum. Uçlardan örtüyorum. Yanı kalın battaniye örtünce resimde ki gibi o yenidogan minderini kullanmıyorum.
Şu an düşünmüyorum canım ilerde ne olur bilmem. Olmazsam hayatımı zorlayacak. Omuzlarım çöktü resmen tasiyamamaktan, kalıcı askı izi olacak yakında.Benim de biri büyük biri küçük kalacak galibabaşka çocuk düşünmüyor musun ? Küçültme ameliyatından sonra emzirilemiyor diye biliyorum.
Valla bende aynıyım ailem arkadaslarim başka şehirde kaynanam falan pek gelmez gelsede o temizle ya da eşim bir gün öncesinden temizler sağ olsun. Valla bende ekmek arası helva ile yaşıyorum içim kurudu oğlum uyuyor az önce kalktım yemek yapayım diye çok şükür yarına yemek pişiyor umarım fırsatım olurda yiyebilirimValla cnm bu şehirde yalnızız bir kaç aile dışında kimseyi tanımıyoruz haliyle evde hep ben ve oğlum oluyoruz sessiz de ama yine uyumuyor yemek yapmak bana çok lüks en iyi menüm makarnabazen memlekette yaşasam sürekli birileri gelecekti ben napardım evi temizler yemek yap pasta börek yap hizmet et aynı zaman da bebekle ilgilen hiç yapamazdım ki haftada bir mutlaka evim dolardı bazen uzakta olmak iyi ama bazen çok ama çok zor oğlum ayakta sallamaya alışık zaten hamakta aldım boşuna hiç içinde uyumadı deli gibl alıyor içinde ben de kaldırdım artık ayakta devam hazırlıyorum iki dk kahvaltılık ki süt allerjisi var zeytin yumurta fix menüm :) alıyorum ayağıma öyle yiyiyorum yoksa açlıktan bayılırım bu miniğin uyumasına kalsak ooooo
Sirtustunden yuzustune cnmmaaşallah kuzuya.sirtustuyken yüz ustumu dondu.yoksa tam tersimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?