- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #59.021
Bende sporcu sütyeni kullanıyorum pentiden aldm ama bende acaba o yüzdenmi iyice sarktı diye düşünüyorm normal emzirme sütyeni almışdm ama çok pratik kullanadım durumum kötü valla çok iri kaldılar daha bir çocukda böyleyse ikinci olsa ne olacakCanım bende çok rahatsızdım, sporcu sütyeni takmaya başladım çok iyi geldi. Emzirmem bitince de ameliyat olcam. Vücudundan büyükmüş göğüslerim. Doktor öyle söyledi.
Evet yaa dimi fotoğraf paylaşmıştım doğumda☺☺Obur olsun ne çekiyorsak yemiyenden çekiyoruzŞimdi bizimkide sütü iyi götürüyor bakalım ek gıdada neler yaşiycaz
Annenler bencede iyi bakarlar en azından bilmediğin elin bakıcısı değil.Serra tstlışını çok öpüyorumtopiğin ilk gördüğümüz kuzusu annesiyle birlikte
Eşim başka bir migrostan aldı canm. İmkanınız varsa bakabilirsiniz migroslara. Ben bayadır takip ediyorum bu indirim baya iyi. Bir daha bu kadar düşmeyebilir. Serra da çok sevdi allahtan oyuncağı, değdi aradığımıza
Bende pentiden aldım canım. Emzirme sütyenleri kolay kullanimliydi ama omuzlarimi çok kötü yaptı ve hep taşıyordu gogsum. Birde çok büyük oluyordu. Dışarı çıkmaya utanıyordum. Sporcular çok iyi geldi. Rahat ve en azından küçük gösteriyor. Doktor tavsiye etmişti.Bende sporcu sütyeni kullanıyorum pentiden aldm ama bende acaba o yüzdenmi iyice sarktı diye düşünüyorm normal emzirme sütyeni almışdm ama çok pratik kullanadım durumum kötü valla çok iri kaldılar daha bir çocukda böyleyse ikinci olsa ne olacak
Anammmmm bak sen su kuzuya yerim seni bennnn valla benimki yüzüstü yatırınca kolları ile destek alıyor kafa yukarıda etrafı seyre dalıyor kolları yorumunuzda basıyor yaygarayı al beni diye . Bir de benimki sırtüstü yatarken yüzüstü dönmeye çalışıyor seninkinin tersi yani sen nasıl öğrettin böyle dönmesiniDöve döve öğrettiğim için mecbur öğreniyor ama hala dönmeyi öğrenemedi tipe bak
Aslan canım
Hahahaha ben de deniycem bu yöntemiDöve döve öğrettiğim için mecbur öğreniyor ama hala dönmeyi öğrenemedi tipe bak
Aslan canım
Seni tanıyor adınıda biliyor bence merak etme canımBakıyor da ben ne dersem bakıyor zaten. İsmine özel bi durum yok yani.
Çok güzel çok güçlüydünüz sizden gaza geldi millet biran önce doğurmak istedi demekki böyle kolay geçiyor die düşündülerEvet yaa dimi fotoğraf paylaşmıştım doğumdanası bir gaza geldiysem hahahaa
Aynen benmde şuan bedenimi bile bilmiyorm herşey dar göğüsden napıcaz bilemiyormBende pentiden aldım canım. Emzirme sütyenleri kolay kullanimliydi ama omuzlarimi çok kötü yaptı ve hep taşıyordu gogsum. Birde çok büyük oluyordu. Dışarı çıkmaya utanıyordum. Sporcular çok iyi geldi. Rahat ve en azından küçük gösteriyor. Doktor tavsiye etmişti.
Benimki hamile kalmadan önce 75 falandı. Şimdi 90 coook küçük geliyo. Birden büyüdü.
Yarinda gecerli olursa bi bakiyimEşim başka bir migrostan aldı canm. İmkanınız varsa bakabilirsiniz migroslara. Ben bayadır takip ediyorum bu indirim baya iyi. Bir daha bu kadar düşmeyebilir. Serra da çok sevdi allahtan oyuncağı, değdi aradığımıza
Evet dayakla eğitimi destekliyoruz bixÇok sevimli. Tokatı yiyince bi şeyler yapması gerektiğini öğrenmiş ama.
Bilemiyorum ki, 1 aydır sağına dönebiliyor yüzüstü döner zannediyordum ama dönmediOyy yakışıklıya bakk maşallahBu senenin bütün çocuklarmı çok güzel banamı öyle geliyor Güçlü buda bizimki gibi ama kullanmıyorlar güçlerini galiba seninki ilk emekleyenimiz olur kesin tırmanışına baksana
Benimki de çok hoşlanmıyor ama 5-10 dakika çırpınıyor o kadar.Oyyy maşallah kuzuyabecerecek annesi az kalmış gibi bizim ki yüz üstü tartı mı başlıyor ağlamaya
Benimki dönemiyor ki sadece çaba var sonuö yokAnammmmm bak sen su kuzuya yerim seni bennnn valla benimki yüzüstü yatırınca kolları ile destek alıyor kafa yukarıda etrafı seyre dalıyor kolları yorumunuzda basıyor yaygarayı al beni diye . Bir de benimki sırtüstü yatarken yüzüstü dönmeye çalışıyor seninkinin tersi yani sen nasıl öğrettin böyle dönmesini
Bende de yaramadı, baktım vurdukça çabalıyor böyle devamHahahaha ben de deniycem bu yöntemiegzersizler işe yaramadı
Nasıl bir oyuncak canımEşim başka bir migrostan aldı canm. İmkanınız varsa bakabilirsiniz migroslara. Ben bayadır takip ediyorum bu indirim baya iyi. Bir daha bu kadar düşmeyebilir. Serra da çok sevdi allahtan oyuncağı, değdi aradığımıza
Canım, şimdilik böyle idare edilir ama bi ömür çekilmez bence. Ben çekemicem. Hiç birseyde rahat edemiyorum. Omuzlarım çok ağrıyor. Önceki halimi özlüyorumAynen benmde şuan bedenimi bile bilmiyorm herşey dar göğüsden napıcaz bilemiyorm
Aynı mesajda bu kadar çok alıntı yapip nasil bu kadar düzenli yanitlayabiliyorsun yaEvet dayakla eğitimi destekliyoruz bix
Bilemiyorum ki, 1 aydır sağına dönebiliyor yüzüstü döner zannediyordum ama dönmedio yüzden emekler mi bilemem
Benimki de çok hoşlanmıyor ama 5-10 dakika çırpınıyor o kadar.
Benimki dönemiyor ki sadece çaba var sonuö yok
Bende de yaramadı, baktım vurdukça çabalıyor böyle devam
Oyuncağın hangisi olduğunu mu soruyorsun yoksa içeriğinin nasıl birşey olduğunu mu soruyorsun canm?Nasıl bir oyuncak canım
Çoklu alıntı ileAynı mesajda bu kadar çok alıntı yapip nasil bu kadar düzenli yanitlayabiliyorsun ya
Oyuncağı görürsem ben araştırırım sen resim atsan yeter canım biz zaten oyuncakçıyızOyuncağın hangisi olduğunu mu soruyorsun yoksa içeriğinin nasıl birşey olduğunu mu soruyorsun canm?
yok öyle demem ne ablaymış be derimKızlar oyuncak konusu geçmişti bizde bu yaş için uygun olarak bunlar var. En çok sevdikleri en öndekiler. Sadece tirtilla siyah beyaz olanı ben aldım gerisi ablamdan hediye (Ozgebalaban11 olsaydı derdi ki herşeyi ablan almış sen ne aldın bu çocuğa )
Ama elinde hiç birini 30 saniyeden uzun tutamıyor. Bugün 1 pet şişe ile yarım saat oynadık ama
Bundan bende muzdaribim ellerim inanılmaz kuruyor ve çatlıyor oda çok acıyor tam parmaklarımın kenarı öyle bir sabun varmı ben de merak ettimKızlar tamamen organik el sabunu ve deterjan var mı bildiğiniz bebeğim için uni ve dalan roxi kullanıyorum ama içeriğinden çok emin değilim el sabunu da ellerimi sürekli yıkmaktan artık kurudu çatlıyor kremde fayda etmiyor kimyasal olmayan bir el sabunu lazım fikri olan ???????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?