2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım bende çok rahatsızdım, sporcu sütyeni takmaya başladım çok iyi geldi. Emzirmem bitince de ameliyat olcam. Vücudundan büyükmüş göğüslerim. Doktor öyle söyledi.
Bende sporcu sütyeni kullanıyorum pentiden aldm ama bende acaba o yüzdenmi iyice sarktı diye düşünüyorm normal emzirme sütyeni almışdm ama çok pratik kullanadım durumum kötü valla çok iri kaldılar daha bir çocukda böyleyse ikinci olsa ne olacak

Evet yaa dimi fotoğraf paylaşmıştım doğumda nası bir gaza geldiysem hahahaa

ruhum_mavi tirtil icin bana da stok da yok dediler artik 23 nisani beklicem
Eşim başka bir migrostan aldı canm. İmkanınız varsa bakabilirsiniz migroslara. Ben bayadır takip ediyorum bu indirim baya iyi. Bir daha bu kadar düşmeyebilir. Serra da çok sevdi allahtan oyuncağı, değdi aradığımıza

Bende pentiden aldım canım. Emzirme sütyenleri kolay kullanimliydi ama omuzlarimi çok kötü yaptı ve hep taşıyordu gogsum. Birde çok büyük oluyordu. Dışarı çıkmaya utanıyordum. Sporcular çok iyi geldi. Rahat ve en azından küçük gösteriyor. Doktor tavsiye etmişti.

Benimki hamile kalmadan önce 75 falandı. Şimdi 90 coook küçük geliyo. Birden büyüdü.

Döve döve öğrettiğim için mecbur öğreniyor ama hala dönmeyi öğrenemedi tipe bak

Aslan canım
Anammmmm bak sen su kuzuya yerim seni bennnn valla benimki yüzüstü yatırınca kolları ile destek alıyor kafa yukarıda etrafı seyre dalıyor kolları yorumunuzda basıyor yaygarayı al beni diye . Bir de benimki sırtüstü yatarken yüzüstü dönmeye çalışıyor seninkinin tersi yani sen nasıl öğrettin böyle dönmesini

Evet yaa dimi fotoğraf paylaşmıştım doğumda nası bir gaza geldiysem hahahaa
Çok güzel çok güçlüydünüz sizden gaza geldi millet biran önce doğurmak istedi demekki böyle kolay geçiyor die düşündüler iyi olmuştu işte bizle paylaştığın güzel anılar sayfa için

Kızlar tamamen organik el sabunu ve deterjan var mı bildiğiniz bebeğim için uni ve dalan roxi kullanıyorum ama içeriğinden çok emin değilim el sabunu da ellerimi sürekli yıkmaktan artık kurudu çatlıyor kremde fayda etmiyor kimyasal olmayan bir el sabunu lazım fikri olan ???????

Aynen benmde şuan bedenimi bile bilmiyorm herşey dar göğüsden napıcaz bilemiyorm

Yarinda gecerli olursa bi bakiyim

Çok sevimli. Tokatı yiyince bi şeyler yapması gerektiğini öğrenmiş ama.
Evet dayakla eğitimi destekliyoruz bix
Bilemiyorum ki, 1 aydır sağına dönebiliyor yüzüstü döner zannediyordum ama dönmedi o yüzden emekler mi bilemem
Oyyy maşallah kuzuya becerecek annesi az kalmış gibi bizim ki yüz üstü tartı mı başlıyor ağlamaya
Benimki de çok hoşlanmıyor ama 5-10 dakika çırpınıyor o kadar.
Benimki dönemiyor ki sadece çaba var sonuö yok
Hahahaha ben de deniycem bu yöntemi egzersizler işe yaramadı
Bende de yaramadı, baktım vurdukça çabalıyor böyle devam

Aynen benmde şuan bedenimi bile bilmiyorm herşey dar göğüsden napıcaz bilemiyorm
Canım, şimdilik böyle idare edilir ama bi ömür çekilmez bence. Ben çekemicem. Hiç birseyde rahat edemiyorum. Omuzlarım çok ağrıyor. Önceki halimi özlüyorum çok koyuyor

Aynı mesajda bu kadar çok alıntı yapip nasil bu kadar düzenli yanitlayabiliyorsun ya

yok öyle demem ne ablaymış be derim kızlar burdayım aslında üç gündür ama ben bi ruh hastası olduğum için konuşulanların tamamını okumadan yazamıyorum tamamını da okuyana kadar zaman geçiyor bi bakıyorum sabah 20 sayfa gerideyim şunları bitireyim katılcam inşallah çok birikti konuşacaklarım

Bundan bende muzdaribim ellerim inanılmaz kuruyor ve çatlıyor oda çok acıyor tam parmaklarımın kenarı öyle bir sabun varmı ben de merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…