• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Arkadaşlar sizin bebekleriniz ismini söylediğinizde bakıyor mu? Benim ki ismine tepki vermiyor bence. Sadece konuşuyorum diye dönüp sese bakıyor sanki. Mesela benimle konuşup gülüsürken yandan babası ismiyle seslense dönüp bakmıyor hiç o tarafa. İnternette 3 -4 ayda yapar yazıyor.

maşaAllah nasıl verdin kiloları? özel birşey öi yaptın?
Su çok içiyorum canım günde 3,5 lt kadar
kek börek pasta herşeyide yiyorum ama çokda hareketliyim misafim hiç eksik olmaz sürekli bir hareket halindeyim 21 kilo almştım zaten 20 kilo gitti 5 kilo daha vermk istiyorum inşallah verebilirim
Tarçınlı limonlu suyla görümcem 18 kilo vermişti emzirirken sürekli içilirmi bilmiyorum ama bi araştır istersen canım

Kızlar burda takip ederken şunu fark ettim her çocuğun ayrı özelliği var her nekadar normal görünsede 😋kimi ilk dişini çıkarıyor kimi dönme olayını başarmış kimi tuvalet eğitimli yarı yarıya kimi agulamaya başlamış kimse aynı değil ama bir şekilde ilerliyorlar her anne ayrı meziyetlere seviniyor ne güzel yaa.Hepsi bizim minik prlantalarımız iyiki varlar iyiki bizimleler 💕💕💕💋

Arkadaşlar sizin bebekleriniz ismini söylediğinizde bakıyor mu? Benim ki ismine tepki vermiyor bence. Sadece konuşuyorum diye dönüp sese bakıyor sanki. Mesela benimle konuşup gülüsürken yandan babası ismiyle seslense dönüp bakmıyor hiç o tarafa. İnternette 3 -4 ayda yapar yazıyor.
Ya senle konuşurken babasına bakmak istemiyordur belki?? Kullak testini geçtiyse bi sorun yoktur bence?

Doğum sonrası emzirmekden haliyle göğüsler büyüdü ama benmkiler sanki çok büyüdü yanlş çamaşırmı kullanıyorm acaba bu konuda öneriniz varmı

Döve döve öğrettiğim için mecbur öğreniyor ama hala dönmeyi öğrenemedi tipe bak :KK70:

Aslan canım:KK25:

Oyy yakışıklıya bakk maşallah 😍Bu senenin bütün çocuklarmı çok güzel banamı öyle geliyor🤣Güçlü buda bizimki gibi ama kullanmıyorlar güçlerini galiba seninki ilk emekleyenimiz olur kesin tırmanışına baksana😍😍

Doğum sonrası emzirmekden haliyle göğüsler büyüdü ama benmkiler sanki çok büyüdü yanlş çamaşırmı kullanıyorm acaba bu konuda öneriniz varmı
Canım bende çok rahatsızdım, sporcu sütyeni takmaya başladım çok iyi geldi. Emzirmem bitince de ameliyat olcam. Vücudundan büyükmüş göğüslerim. Doktor öyle söyledi.

İsitmesinde problem yok. Bence ismini ögrenmedi daha onu diyorum. Sürekli konuşurken de ismiyle konuşuyoruz ama başka ne yapabilirim bilmiyorum öğrenmesi için.
Ben hiç ismiyle hitap etmedim oğluşum derim hep ama babası içeri girer girmez Miraç neyapıyor der ona doğru gelir ama oğlum ona bakmaz güler ona dediğini bilir.Yani dönüp bakmaması adını bilmiyor anlamına gelmez bence.Sen ismiyle seslendiğinde bakmıyormu?

Canım bende çok rahatsızdım, sporcu sütyeni takmaya başladım çok iyi geldi. Emzirmem bitince de ameliyat olcam. Vücudundan büyükmüş göğüslerim. Doktor öyle söyledi.
Benim de biri büyük biri küçük kalacak galiba 😁 başka çocuk düşünmüyor musun ? Küçültme ameliyatından sonra emzirilemiyor diye biliyorum.

Ben hiç ismiyle hitap etmedim oğluşum derim hep ama babası içeri girer girmez Miraç neyapıyor der ona doğru gelir ama oğlum ona bakmaz güler ona dediğini bilir.Yani dönüp bakmaması adını bilmiyor anlamına gelmez bence.Sen ismiyle seslendiğinde bakmıyormu?
Bakıyor da ben ne dersem bakıyor zaten. İsmine özel bi durum yok yani.

Ben anlatamadım aslında ben resimdeki gibi battaniyesini altına seriyorum. Uçlardan örtüyorum. Yanı kalın battaniye örtünce resimde ki gibi o yenidogan minderini kullanmıyorum.
Ay sağol canımm eşime sordum bende o da böyle demek istemiş diye anlattı anladım:)) ama o zaman kemeri takılmıyo böyleyken ben o yüzden alta battaniye kullanamıyorum.Anakucaklarımızda aynı sanırım farklı renk:)) bu arada maşallah güzelliğe 😘

Benim de biri büyük biri küçük kalacak galiba 😁 başka çocuk düşünmüyor musun ? Küçültme ameliyatından sonra emzirilemiyor diye biliyorum.
Şu an düşünmüyorum canım ilerde ne olur bilmem. Olmazsam hayatımı zorlayacak. Omuzlarım çöktü resmen tasiyamamaktan, kalıcı askı izi olacak yakında.
Doktorla tam detaylı konuşmadık. Emzirme bitince tekrar gidicem, o zaman belli olur. Bu zamanda herşeyin çözümü var, onunda vardır inşallah. 🙏

Valla cnm bu şehirde yalnızız bir kaç aile dışında kimseyi tanımıyoruz haliyle evde hep ben ve oğlum oluyoruz sessiz de ama yine uyumuyor yemek yapmak bana çok lüks en iyi menüm makarna :D bazen memlekette yaşasam sürekli birileri gelecekti ben napardım evi temizler yemek yap pasta börek yap hizmet et aynı zaman da bebekle ilgilen hiç yapamazdım ki haftada bir mutlaka evim dolardı bazen uzakta olmak iyi ama bazen çok ama çok zor oğlum ayakta sallamaya alışık zaten hamakta aldım boşuna hiç içinde uyumadı deli gibl alıyor içinde ben de kaldırdım artık ayakta devam hazırlıyorum iki dk kahvaltılık ki süt allerjisi var zeytin yumurta fix menüm :) alıyorum ayağıma öyle yiyiyorum yoksa açlıktan bayılırım bu miniğin uyumasına kalsak ooooo
Valla bende aynıyım ailem arkadaslarim başka şehirde kaynanam falan pek gelmez gelsede o temizle ya da eşim bir gün öncesinden temizler sağ olsun. Valla bende ekmek arası helva ile yaşıyorum içim kurudu oğlum uyuyor az önce kalktım yemek yapayım diye çok şükür yarına yemek pişiyor umarım fırsatım olurda yiyebilirim 😆😅

Back
X