- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #58.961
Ya kızlar oğlumun sağ gözü bugün akmaya başladı çapaklanmayla birlikte ama sürekli akıyor sanki pisliğini atıyor gibi dışarı çıkarmıştım rüzgardan enfeksiyon mu oldu ki var mı önerisi olan 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım.Genelde başını üşütürse göz kulak akıntısı olur derler üşütmüş olabilir.Bence dra göster damla falan versin.Çok çok geçmiş olsun canım..Ya kızlar oğlumun sağ gözü bugün akmaya başladı çapaklanmayla birlikte ama sürekli akıyor sanki pisliğini atıyor gibi dışarı çıkarmıştım rüzgardan enfeksiyon mu oldu ki var mı önerisi olan![]()
ılık çay demine batır pamuğu sil günde 3-4 kez yap hiçbirşey kalmaz canımYa kızlar oğlumun sağ gözü bugün akmaya başladı çapaklanmayla birlikte ama sürekli akıyor sanki pisliğini atıyor gibi dışarı çıkarmıştım rüzgardan enfeksiyon mu oldu ki var mı önerisi olan![]()
Hay maşallah4 aydır evdeyim iki üçkez çıkmışımdır misafirliğe aşılar hariç.Çok konuşuyorum onunla nesneleri göstererek Örneğin Babası nerde diyorum babasına bakıyo mesela.
Evet daha iyiyim, tam geçti mi dersen hayır ama bu bile büyük başarı benim için :)Koalina bu arada bebeğine ismiyle hitap etmen çok hoşuma gitti
Duygusal olarak sanki biraz daha iyi gibisin
Hamileyken çocuk gelişimi kursuna gidiyordum öğretmen Çok konuşmak lazım çok erken öğrenirler demişti çok faydası oldu kursun.Kızlar sizde deneyin önce öğrenmesi gereken her neyse ismini söyleyere gösterin sonra onun göstermesini isteyin bence herkesin çocuğu bunu algılar.Masallah bebişlerimizeHay maşallah![]()
Benimki gunduz max 45 dakika uyuyo. Hic oyle 2 3 saat uyudugu olmadigi daha. 2 saatte bir uyuyo ama ya yarim saat ya 45 dakika. Keske uyusa 2 saat bende bi kendime gelsemCanım gündüz uykusu iyi, aksamda 7.30- 8 gibi gece uykusuna geçiyorsa uyanmalari normal bence gündüz de gece de uyuyor. Benim kızım aksam 11 den önce uyumaz sabah da 8 de ayakta, gece uykumuz iyi diyordum ben iki gündür geceleri çok sık uyaniyor o da bozuldu yani, gündüz uykulari da kuş uykusu gibi, gündüz bir kere 2 3 saat uyusa şükrediyorum ben.
Aslinda senin bu hissettiklerinle bebegine bakman bile cok taktir edilmesi gereken bi durum. Logusa depresyonu 6 ay surermis aslinda. Bazi kadinlar bebeklerini gormek bile istemiyorlar. Sen bence yine iyi goturdun herseye ragmen. Eminim bi kac aya hic biseyin kalmicakEvet daha iyiyim, tam geçti mi dersen hayır ama bu bile büyük başarı benim için :)
Kimi yerde de 2 yıl sürebilir yazıyor. Kimisi bebeğim 30 aylık oldu artarak devam ediyor yazmış. O kadar çok okudum ki, geçmeyeceğine inandım.Aslinda senin bu hissettiklerinle bebegine bakman bile cok taktir edilmesi gereken bi durum. Logusa depresyonu 6 ay surermis aslinda. Bazi kadinlar bebeklerini gormek bile istemiyorlar. Sen bence yine iyi goturdun herseye ragmen. Eminim bi kac aya hic biseyin kalmicak
Kimi yerde de 2 yıl sürebilir yazıyor. Kimisi bebeğim 30 aylık oldu artarak devam ediyor yazmış. O kadar çok okudum ki, geçmeyeceğine inandım.
Şimdi çok mu iyiyim hayır ama ilerleme oldu. Bendeki fiziksel yorgunluk olmuyor da çok sıkılıyorum. Geçen gün aldım kilometrelerce yürüdüm. Sabah 10'da çıktım, akşam 6'da geldik eve. Sürekli yürüdüm, uyanık oldukça da konuştuk. Ben anlatıyorum o da daa, duu diyip bağırıyoreve gelip bir de ortalığı toplayıp yemek yaptım ve o kadar iyi geldi ki o gün bana. Büyüyüp istedikkerimi beraber yaptıkça, iletişim kurdukça düzeliyor gibi. Ama sorsan annelik güzel mi, hayır. Hiç akıllı işi değilmiş annelik, tahmin ettiğimle alakası yokmuş.
Ben battabiyeyBattaniyeyle ne ilgisi varki demek istediğini anlayamadım ben galiba uykusuzluktan
Trendyol yapmaz kız öyle birşey. Neredeyse 5 yıldır ben dahil tüm aile ordan alışveriş yapıyoruz. Herhafta bir kargo gelir ve sıfır sorun. Aliexpressde sen takip etmelisin siparişi bir günü var başvuru için ben çok alışveriş yapmadım 2-3 kere anca detaylı bilen varsa yazsın sana süreci.Ana ciddi misin çok geç geliyor ozmaan peki parayı iade ediyorlar mı mesela geçen trend yoldan 13 ürün aldım 10 geldi aradım neredeyse 15 gün oldu ne iade yapıldı nede ürünü gönderdiler sinir oluyorum sitelerin bu üçkağıtçılığına
Ben anlatamadım aslında ben resimdeki gibi battaniyesini altına seriyorum. Uçlardan örtüyorum. Yanı kalın battaniye örtünce resimde ki gibi o yenidogan minderini kullanmıyorum.Battaniyeyle ne ilgisi varki demek istediğini anlayamadım ben galiba uykusuzluktan
Anammmm maşallah4 aydır evdeyim iki üçkez çıkmışımdır misafirliğe aşılar hariç.Çok konuşuyorum onunla nesneleri göstererek Örneğin Babası nerde diyorum babasına bakıyo mesela.
Ben o kadar çok konuşuyorum ki. 1 aylıktan beri zeka kartlarını gösterip anlatıyorum. Şuan sadece kıkır kıkır gülüyor kartlaraHamileyken çocuk gelişimi kursuna gidiyordum öğretmen Çok konuşmak lazım çok erken öğrenirler demişti çok faydası oldu kursun.Kızlar sizde deneyin önce öğrenmesi gereken her neyse ismini söyleyere gösterin sonra onun göstermesini isteyin bence herkesin çocuğu bunu algılar.Masallah bebişlerimize![]()
Maşallah Can’aBenim oglusum da dondu en sonunda bugun vallahi vakti zamaninda oluyor hersey aman aman bi çalışma yapmadigim halde kendi istegiyle hersey oluyor.
Benimkinin tek numarası tuvalete oturur gibi tuttuğumda kaka yapıyor, yatarken falan yapamıyor4 aydır evdeyim iki üçkez çıkmışımdır misafirliğe aşılar hariç.Çok konuşuyorum onunla nesneleri göstererek Örneğin Babası nerde diyorum babasına bakıyo mesela.
Benimki yemeye çalışıyor kartları. Ne bulsa ağzına sokuyor artık, battaniyesi sırılsıklam olduBen o kadar çok konuşuyorum ki. 1 aylıktan beri zeka kartlarını gösterip anlatıyorum. Şuan sadece kıkır kıkır gülüyor kartlaraçok mu komik diyorum yine gülüyor
![]()
Valla o numara daha güzel erkenden çişi öğrenir rahat edersin daha ne olsun maasallahBenimkinin tek numarası tuvalete oturur gibi tuttuğumda kaka yapıyor, yatarken falan yapamıyor![]()