2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar bu tahlilde anlayan yok mu? Doktorumuz izinli,whatsapp tan attım ama dönmedi daha .

Eklentiler

• 20190327_105955.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar bu tahlilde anlayan yok mu? Doktorumuz izinli,whatsapp tan attım ama dönmedi daha .
canım bir miktar enfeksiyon gorunuyor 5. 6 lokosit çok önemli bi rakam değil bence ama amorf ürat kristalleri biraz dusundusuru yetişkinlerde kum dökmek olarak nitelendiriliyor ama bebekte ne anlam ifade eder bilemiyorum kuzum.en iyisi dr la gorusmek

Anlamıyorum canım kızınınmı zaten kültür sonucu önemli 3 güne çıkıyor
Teşekkür ederim evet zeynebin tahlili. Son günlerde uykuya geçerken çok huysuzlanıyor bazende durup dururken ağlıyor diye doktor yaptır demişti. Sonucu gönderdim whatsapp tan bakalım görünce dönecektir.

Uyaninca isiklari aciyomusunuz yada konusuyomusunuz onunla? Altini degistiriyomusunuz?
Hiç yapmıyoruz öyle şeyler. Nadiren bezden taşmışsa veya çok dolmuşsa değiştiriyoruz. Emiyor veya mama yiyor geri uyuyor ama uyanması 2 saati bulmuyor. Gecede en az 3 en fszla sayısını bilmediğim kadar kalkıyor :/

Kızlar bugun 4 aylık kontrolumuz ve asılarımız vardı. Kızım 400 gr almış koskoca ayda son 1 haftası hastaydık ama. Hemşire 10 gun sonra tekrar kontrole çağırdı haftalık min 150 gr almassa mamaya başlıcax galiba :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…