- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.713
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #58.261
Bizimki de 103 günlük eline tutuşturuyorum öyle Biraz salliyor istemsizce o kadar.Kızlar bebegim 94 günlük hala oyuncakları tutmuyo normal midir bizim gibi olan var mı
Kızlar bebegim 94 günlük hala oyuncakları tutmuyo normal midir bizim gibi olan var mı
Bizim 1 Nisa'n da 4.ayımız bitiyor daha bilmiyor uzatınca bakıyor sadece eline verincede oraya buraya sallayıp kafasını acıtıyorKızlar bebegim 94 günlük hala oyuncakları tutmuyo normal midir bizim gibi olan var mı
Cnm hm den yeni siparisim geldi tulum almistim 4_6 ay 68cm cikti siparis vermediysen cm.lere bakarak alO zaman en iyisi gelince karar vermek:)
rabbim şifa versin inşallah çok uzuldumyegenimin sonucu cikti ve kötü sonucu cok üzgünüm kemik iligi kanseri daha 2.yas gününü bile kutlayamadi
Anlamıyorum canım kızınınmı zaten kültür sonucu önemli 3 güne çıkıyorKızlar bu tahlilde anlayan yok mu? Doktorumuz izinli,whatsapp tan attım ama dönmedi daha .
canım bir miktar enfeksiyon gorunuyor 5. 6 lokosit çok önemli bi rakam değil bence ama amorf ürat kristalleri biraz dusundusuru yetişkinlerde kum dökmek olarak nitelendiriliyor ama bebekte ne anlam ifade eder bilemiyorum kuzum.en iyisi dr la gorusmekKızlar bu tahlilde anlayan yok mu? Doktorumuz izinli,whatsapp tan attım ama dönmedi daha .
Anlamıyorum canım kızınınmı zaten kültür sonucu önemli 3 güne çıkıyor
Teşekkür ederim evet zeynebin tahlili. Son günlerde uykuya geçerken çok huysuzlanıyor bazende durup dururken ağlıyor diye doktor yaptır demişti. Sonucu gönderdim whatsapp tan bakalım görünce dönecektir.canım bir miktar enfeksiyon gorunuyor 5. 6 lokosit çok önemli bi rakam değil bence ama amorf ürat kristalleri biraz dusundusuru yetişkinlerde kum dökmek olarak nitelendiriliyor ama bebekte ne anlam ifade eder bilemiyorum kuzum.en iyisi dr la gorusmek
Kızlar bu tahlilde anlayan yok mu? Doktorumuz izinli,whatsapp tan attım ama dönmedi daha .
ahh canim ya cok uzuldum amin inslh daha cok kucuk bu hastaligi atlatan cok bebek var inslh bebisiniz de allahin izni ile iyilesecekCok cok uzuldum canim Allah tez vakitte sifa versin insallah ailesine sabir versin mahvolmuslardirRabbim ailesine bagislasin
Canim Allah sifa versin insAllah. Cok cok uzuldumyegenimin sonucu cikti ve kötü sonucu cok üzgünüm kemik iligi kanseri daha 2.yas gününü bile kutlayamadi
Uyaninca isiklari aciyomusunuz yada konusuyomusunuz onunla? Altini degistiriyomusunuz?Evet gece uykusu çok bölük pörçük
Bizde hala tutamıyoruz canim erken dahaKızlar bebegim 94 günlük hala oyuncakları tutmuyo normal midir bizim gibi olan var mı
Bende kullaniyorum ama gece korkuyorum cikariyorumKızlar kehribar kolye aldım bakalım faydası olacak mı kullanayım biraz yazarım tekrar daha yeni sipariş verdim salyası akıyor bakalım duracak mı
4 ay 11 günlüğüz hala öyle uzun süreli tutamıyor. Ben eline verince 5-6 saniye tutabiliyor sadece.Kızlar bebegim 94 günlük hala oyuncakları tutmuyo normal midir bizim gibi olan var mı
Hiç yapmıyoruz öyle şeyler. Nadiren bezden taşmışsa veya çok dolmuşsa değiştiriyoruz. Emiyor veya mama yiyor geri uyuyor ama uyanması 2 saati bulmuyor. Gecede en az 3 en fszla sayısını bilmediğim kadar kalkıyor :/Uyaninca isiklari aciyomusunuz yada konusuyomusunuz onunla? Altini degistiriyomusunuz?
İşe yaradı mı ben de çıkarırım gece biraz büyüyünce çıkarmam belkiBende kullaniyorum ama gece korkuyorum cikariyorum
Kızlar bu tahlilde anlayan yok mu? Doktorumuz izinli,whatsapp tan attım ama dönmedi daha .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?