2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ergonomik mama sandalyesi almayı düşünenler 4 nisan A101’de fisher price mama sandalyesi indirimdeymiş

Eklentiler

• A867E6A8-8718-42AA-98D2-B43EFB0B66DD.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 42
Kızz bu ne böyle maşallah çok tatlı. Tatil planları yapılmış galiba
Saat 5bucukta full enerji uyandık. Kahkahalar bitmiyor ama ben ama ben sürünüyorumm
Ah işte geçen akşam ben öyleydim hem kustu hem kakası bezinden taştı geceyi bekleyemedim yıkadım 7de çocuk 7 buçukta bir uyudu uyanmaz. Ara ara emerek sabah 6 da uyandı mahvoldummmmm

Kaç aylık bebeğin canm? Mama veriyor muydunuz yoksa sadece anne sütü müydü?
4 aylık . Sadece anne sütü . Doktor benım kendı cocukluk doktorum semtte de baya bilindik biri benım cagımdaki tüm cocuklarda geçmiştir elinden . Direkt ismi verilir yani . Ama 6. Aydan önce bende verilmez diye bılıyordum gerçi tattır sadece dedi ama . Böyle muallaklardan hıc hoslanmıyorum . Herkes baska bırsey soyluyor

Kızlar ebebek baya indirim yapmış ama int sitesinde ürünler hep tükenmiş.Mağazalarda varmış gidebilen ihtiyaçlarını alsın diye yazıym dedim ben gidemiyorum bari siz faydalanın

Kızlar ebebek baya indirim yapmış ama int sitesinde ürünler hep tükenmiş.Mağazalarda varmış gidebilen ihtiyaçlarını alsın diye yazıym dedim ben gidemiyorum bari siz faydalanın
hesabını bilen anne candır

Eklentiler

• FC00F953-0F5B-4799-AA50-EA22896505BE.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 49
Bizim uykumuz hala düzensiz. Doymuyor diye mama da verdim, sütüm de azaldı yok yne 2 satten fazla uyumuyor. Çok nadir arada uyuduğu günler oluyor seviniyorum. Çok yorgunum :/
Benimkinin de en uzun uykusu 2 saat hala gece uykumuz yok düzenimiz yok yapamadım bi türlü yalnız değilsin zamanla başarıcaz

Benimkinin de en uzun uykusu 2 saat hala gece uykumuz yok düzenimiz yok yapamadım bi türlü yalnız değilsin zamanla başarıcaz
Benimki bir kere 6.5 saat uyumuş, gözümü bi açtım inanamadım. Nasıl mutluydum o gün ama bilemedim geçici olduğunu

Döndümü canım
Malesef zeyno kum döküyormuş. Azda bi enfeksiyon varmış bu tahlili pazartesi vermiştik sonucu biraz tembellik ettik geç aldık. Yarın sabah tekrar tahlil istedi. Takıp etmek gerek dedi enfeksiyonda artış var mı yada kum dökme devam ediyor mu Ona gore antibiyotik başlayabiliriz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…