- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #58.301
Kızz bu ne böyle maşallah çok tatlı. Tatil planları yapılmış galiba
Ah işte geçen akşam ben öyleydim hem kustu hem kakası bezinden taştı geceyi bekleyemedim yıkadım 7de çocuk 7 buçukta bir uyudu uyanmaz. Ara ara emerek sabah 6 da uyandı mahvoldummmmmSaat 5bucukta full enerji uyandık. Kahkahalar bitmiyor ama ben ama ben sürünüyorumm
Amin hepimizinkiAy maşallaj ne tatlı olmuş yerim onun bandanasını. Allah nazardan saklasın
Sorma
Ya inanmıyorum ya. Nasıl neden olmuşyegenimin sonucu cikti ve kötü sonucu cok üzgünüm kemik iligi kanseri daha 2.yas gününü bile kutlayamadi
Canım bi konuda tüm özelimi dökünce böyle biseye karar verdimSormabizim kız yine isim değiştirmiş
ya sabah yorum yazamadım çok güldüm sıpaya bakkkk. Maşallahhh
4 aylık hayır sadece anne sütü . Tattır dedi sadece ama bende 6. Aydan önce verilmez sanıyodumKac aylik ki suan? Bide mama veriyomusun?
4 aylık . Sadece anne sütü . Doktor benım kendı cocukluk doktorum semtte de baya bilindik biri benım cagımdaki tüm cocuklarda geçmiştir elinden . Direkt ismi verilir yani . Ama 6. Aydan önce bende verilmez diye bılıyordum gerçi tattır sadece dedi ama . Böyle muallaklardan hıc hoslanmıyorum . Herkes baska bırsey soyluyorKaç aylık bebeğin canm? Mama veriyor muydunuz yoksa sadece anne sütü müydü?
Ya serrraaaaaaKızlar Aliexpressten aldığım bant ve önlüklerimizin bir kısmı geldi. Bayıldık
Down sendromu sonradan olmaz doğuştandır canımCanim 2 yasindan once Allah korusun down sendromuna sebep oluyormus. Kisa sureli 2 3 dakika neysede yinede uzun izletme istersen
Kızlar ebebek baya indirim yapmış ama int sitesinde ürünler hep tükenmiş.Mağazalarda varmış gidebilen ihtiyaçlarını alsın diye yazıym dedim ben gidemiyorum bari siz faydalanın
Benimkinin de en uzun uykusu 2 saat hala gece uykumuz yok düzenimiz yok yapamadım bi türlü yalnız değilsin zamanla başarıcazBizim uykumuz hala düzensiz. Doymuyor diye mama da verdim, sütüm de azaldı yok yne 2 satten fazla uyumuyor. Çok nadir arada uyuduğu günler oluyor seviniyorum. Çok yorgunum :/
Oooo özgeee:))) o meyve koyma aparatını ne kadara aldın adını bilmediğimden yazamadımmağazadan aldın heralde?hesabını bilen anne candır
Benimki bir kere 6.5 saat uyumuş, gözümü bi açtım inanamadım. Nasıl mutluydum o gün ama bilemedim geçici olduğunuBenimkinin de en uzun uykusu 2 saat hala gece uykumuz yok düzenimiz yok yapamadım bi türlü yalnız değilsin zamanla başarıcaz
Malesef verdim canım. Yalnız ben almadan önce hm beden tablosuna bakmiştim biliyodum yani cm leri.Cnm hm den yeni siparisim geldi tulum almistim 4_6 ay 68cm cikti siparis vermediysen cm.lere bakarak al
canım bir miktar enfeksiyon gorunuyor 5. 6 lokosit çok önemli bi rakam değil bence ama amorf ürat kristalleri biraz dusundusuru yetişkinlerde kum dökmek olarak nitelendiriliyor ama bebekte ne anlam ifade eder bilemiyorum kuzum.en iyisi dr la gorusmek
Malesef zeyno kum döküyormuşDöndümü canım
Aa iyi yapmissin ben direk ay hesabiyla aldim.Malesef verdim canım. Yalnız ben almadan önce hm beden tablosuna bakmiştim biliyodum yani cm leri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?