- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #58.241
Cok cok uzuldum canim Allah tez vakitte sifa versin insallah ailesine sabir versin mahvolmuslardiryegenimin sonucu cikti ve kötü sonucu cok üzgünüm kemik iligi kanseri daha 2.yas gününü bile kutlayamadi
Gecedemi uyumuyor?Bizim uykumuz hala düzensiz. Doymuyor diye mama da verdim, sütüm de azaldı yok yne 2 satten fazla uyumuyor. Çok nadir arada uyuduğu günler oluyor seviniyorum. Çok yorgunum :/
Çok geçmiş olsun kuzum, çok üzüldümyegenimin sonucu cikti ve kötü sonucu cok üzgünüm kemik iligi kanseri daha 2.yas gününü bile kutlayamadi
iyi düşünmüşsün canm hayırlı olsun. Biz de Mayıs'ta ayırıyoruz. Kendi odası hazır zaten. Postalıycam odasına artık koca kız olduKızlar bana ikea gulliver yatak al diyen birileri vardı burda. Cevremdende çok duydum. 3-4 yasa kadar kullanılıyor dediler. Korkuluğun yüksek olması ayaklanjnca yataktan düşmesini engeller, 2 yaşından sonra acılan kenar ve yere yakın olması kendi inip çıkmasını sağlar dediler. Bende ikna oldum hafta sonu alıyoruz. Mayısta falan ayırırım odaları. Ilerde istediği odayı kendi seçer artık
ya sabah yorum yazamadım çok güldüm sıpaya bakkkk. MaşallahhhKızlar sizi orta doğu ve balkanların afroditi cemre dural ile tanıştırayım
Cnm antibiyotigin kacinci gununde mukus gitti bizde kullaniyoruz ama anlamadim bi duzelme yokMukuslu ve lökositliydi kuzum. Ondan kullandik
canım ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzgünümyegenimin sonucu cikti ve kötü sonucu cok üzgünüm kemik iligi kanseri daha 2.yas gününü bile kutlayamadi
Canım bizimkisi pek icemedi hepsini kustu. Icebildigi kadarıyla haftasında düzeldi çok şükürCnm antibiyotigin kacinci gununde mukus gitti bizde kullaniyoruz ama anlamadim bi duzelme yok
Antibiyotik bugün bitiyor düzelme var canım günlerce boş bez aldım okadar kötü değil şuan şükür
Diyecek bir teselli bile bulamıyorum Allah ım anasına babasına sabır dayanma gücü versin inşallah rabbimin mucizesi olur geçer gideryegenimin sonucu cikti ve kötü sonucu cok üzgünüm kemik iligi kanseri daha 2.yas gününü bile kutlayamadi
Tmm cnm sagol o zaman bende daha bekleyim surenin dolmasiniCanım bizimkisi pek icemedi hepsini kustu. Icebildigi kadarıyla haftasında düzeldi çok şükür
Evet gece uykusu çok bölük pörçükGecedemi uyumuyor?
Canım ne denir bilmiyorum ki allahım yardımcısı olsun tez vakitte sağlığına kavuşur inşallah. Çok kötü bisey ya ailesine sanırlar güç kuvvet diliyorumyegenimin sonucu cikti ve kötü sonucu cok üzgünüm kemik iligi kanseri daha 2.yas gününü bile kutlayamadi
BiZde ayırcaz hareketlenmesini bekliyorum sağa dönme sola yüz üstü sırt üstü yani herhangi bir durumda kendini kurtarmasını istiyorum daha ellerini kullanamıyor yüzüne battaniye gelse çekmeyi bilmiyor doktorlar 2 yaşına kadar aynı oda diyor ben 8. Ayı bekliyorumKızlar bana ikea gulliver yatak al diyen birileri vardı burda. Cevremdende çok duydum. 3-4 yasa kadar kullanılıyor dediler. Korkuluğun yüksek olması ayaklanjnca yataktan düşmesini engeller, 2 yaşından sonra acılan kenar ve yere yakın olması kendi inip çıkmasını sağlar dediler. Bende ikna oldum hafta sonu alıyoruz. Mayısta falan ayırırım odaları. Ilerde istediği odayı kendi seçer artık
Inşallah atlatırsınız kuzum, geçmiş olsunTmm cnm sagol o zaman bende daha bekleyim surenin dolmasini
yegenimin sonucu cikti ve kötü sonucu cok üzgünüm kemik iligi kanseri daha 2.yas gününü bile kutlayamadi
Özel ceylan hastanesi alper tunga özbekBebeğim 4 aylık benim 4. Doktorumbence sen de bi ikinci fikir al. hepsine gıcık oluyorum bi şeylerden dolayı. Her önerileni deniyorum. Aslında iyi yapmıyorum ama tam kafama yatacak bı doktor da bulamıyorum. Bursalı arkadaşlardan doktorundan memnun olup önerebilecek var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?