2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
yegenimin sonucu cikti ve kötü sonucu cok üzgünüm kemik iligi kanseri daha 2.yas gününü bile kutlayamadi
Çok geçmiş olsun kuzum, çok üzüldüm😔 allah yardımcınız olsun. Sakin umudunuzu kesmeyin. Bunu yenen çok çocuk var. Ona hep moral verin 😔 allahım şifa versin❤

Kızlar bana ikea gulliver yatak al diyen birileri vardı burda. Cevremdende çok duydum. 3-4 yasa kadar kullanılıyor dediler. Korkuluğun yüksek olması ayaklanjnca yataktan düşmesini engeller, 2 yaşından sonra acılan kenar ve yere yakın olması kendi inip çıkmasını sağlar dediler. Bende ikna oldum hafta sonu alıyoruz. Mayısta falan ayırırım odaları. Ilerde istediği odayı kendi seçer artık
iyi düşünmüşsün canm hayırlı olsun. Biz de Mayıs'ta ayırıyoruz. Kendi odası hazır zaten. Postalıycam odasına artık koca kız oldu :-)

yegenimin sonucu cikti ve kötü sonucu cok üzgünüm kemik iligi kanseri daha 2.yas gününü bile kutlayamadi
Canım ne denir bilmiyorum ki allahım yardımcısı olsun tez vakitte sağlığına kavuşur inşallah. Çok kötü bisey ya ailesine sanırlar güç kuvvet diliyorum :(((((

Kızlar bana ikea gulliver yatak al diyen birileri vardı burda. Cevremdende çok duydum. 3-4 yasa kadar kullanılıyor dediler. Korkuluğun yüksek olması ayaklanjnca yataktan düşmesini engeller, 2 yaşından sonra acılan kenar ve yere yakın olması kendi inip çıkmasını sağlar dediler. Bende ikna oldum hafta sonu alıyoruz. Mayısta falan ayırırım odaları. Ilerde istediği odayı kendi seçer artık
BiZde ayırcaz hareketlenmesini bekliyorum sağa dönme sola yüz üstü sırt üstü yani herhangi bir durumda kendini kurtarmasını istiyorum daha ellerini kullanamıyor yüzüne battaniye gelse çekmeyi bilmiyor doktorlar 2 yaşına kadar aynı oda diyor ben 8. Ayı bekliyorum

Kızlar bebegim 94 günlük hala oyuncakları tutmuyo normal midir bizim gibi olan var mı

Bebeğim 4 aylık benim 4. Doktorum🤣 bence sen de bi ikinci fikir al. hepsine gıcık oluyorum bi şeylerden dolayı. Her önerileni deniyorum. Aslında iyi yapmıyorum ama tam kafama yatacak bı doktor da bulamıyorum. Bursalı arkadaşlardan doktorundan memnun olup önerebilecek var mı?
Özel ceylan hastanesi alper tunga özbek
Dörtçelik hastanesi ali ersoy
Çok iyiler canım

Kızlar kehribar kolye aldım bakalım faydası olacak mı kullanayım biraz yazarım tekrar daha yeni sipariş verdim salyası akıyor bakalım duracak mı 😊

Back
X