- 10 Aralık 2011
- 1.077
- 1.503
- 333
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #58.281
Lökosit görülmüş, kültür testi yaptırdınız mı? Kültürde üreme görülürse antibiyotik tedavisi verirler.
Daha doktor görmedi sonucu. Teşekkür ederim bilgi için. Bakalım doktor ne diyecek.Canım anladıgım kadarıyla idrar da lökosit var yani enfeksiyon olabilir . Kültür istemediler mi kesin sonuc onda cıkıyor
Anladim canim. Bizimkide 3 kere kalkiyor. Normal gibi aslinda. Bizde 1 haftadir uykuya gecerken kiyamet kopuyor. Hem uykusu var hem uyumak istemiyor cok agliyorHiç yapmıyoruz öyle şeyler. Nadiren bezden taşmışsa veya çok dolmuşsa değiştiriyoruz. Emiyor veya mama yiyor geri uyuyor ama uyanması 2 saati bulmuyor. Gecede en az 3 en fszla sayısını bilmediğim kadar kalkıyor :/
Suanda pek bisey anlamadim acikcasi yeni daha 3 4 gundur takiyoruz. Gaz problemimiz yoktu zaten ben dis zamani agrisini azaltsin diye aldim.İşe yaradı mı ben de çıkarırım gece biraz büyüyünce çıkarmam belki
Sasirdim ilk once meyve verilmez ki tatliya alisip sebzeleri reddetmesin diye. Kural yogurt sebze meyvedir. Yinede sen bilirsin.Kızlar doktorumuz tadımlık meyve suyu verebılırsın dedi bugun bi heycan yaptım :)
Sasirdim ilk once meyve verilmez ki tatliya alisip sebzeleri reddetmesin diye. Kural yogurt sebze meyvedir. Yinede sen bilirsin.
Daha doktor görmedi sonucu. Teşekkür ederim bilgi için. Bakalım doktor ne diyecek.
Kendi gorusum aglarken azicik bakip susturmaktan bi zarar gelmez. Otizm falan gibi sorunlar tvnin karsina oturutup surekli izletmekle oluyor.Kızlar bebeklere tv izletmememizkn sebebi çok renkli çok hızlı geçişlerin olması mı? Farklı bir sebep var mu? Bu ekranda sizce sorun yaratır mi? Yoksa renksiz ve değişken olmadığı için kısa süreli bakabilir mi? Bugün bir kriz ağlaması bu sayede geçtik.
Daha yeniymiş en az 2 hafta kullanmak gerekSuanda pek bisey anlamadim acikcasi yeni daha 3 4 gundur takiyoruz. Gaz problemimiz yoktu zaten ben dis zamani agrisini azaltsin diye aldim.
Evet canım meme reddi var ama sagdigim sütü ve mamayı içiyor. Doktor o yüzden enfeksiyondan şüphelenmemişti. Son günlerde çok huysuz uykuya geçerken ağlıyor, uykuda ağlıyor falan .Doktor daha dönüş yapmadı ya çok merak ediyorum ne diyecek.Senin bebeğin de meme reddi yapiyordu değil mi? Kilo alimi da az diyordun enfeksiyon kaynaklı olabilir canım. Muhakkak kültür testi yaptır derim.
Ya normalde baktirmiyorum ama sürekli ses olsun diye müzik açıyorum. Müzik ekranına bakınca sakinleşti bugün. Hareketsiz ekran zaten ateş yanıyor sadece.Kendi gorusum aglarken azicik bakip susturmaktan bi zarar gelmez. Otizm falan gibi sorunlar tvnin karsina oturutup surekli izletmekle oluyor.
Canm bildiğim kadarıyla hızlı geçişlerin olması. Yani bizim beynimiz 1 kare geçiş olarak algılarken onların beyni milyon kare geçiş olarak algılıyor. O da otizme sebep olabiliyor.Kızlar bebeklere tv izletmememizkn sebebi çok renkli çok hızlı geçişlerin olması mı? Farklı bir sebep var mu? Bu ekranda sizce sorun yaratır mi? Yoksa renksiz ve değişken olmadığı için kısa süreli bakabilir mi? Bugün bir kriz ağlaması bu sayede geçtik.
Döndümü canımTeşekkür ederim evet zeynebin tahlili. Son günlerde uykuya geçerken çok huysuzlanıyor bazende durup dururken ağlıyor diye doktor yaptır demişti. Sonucu gönderdim whatsapp tan bakalım görünce dönecektir.
Yani daha oek bisey anlamadim. Salyasinda biraz azalma var ama kasintisi hala devam ediyor. Agrisini hafifletiyormus gerci. Bide ates cikarmiyolarmis. Yeni basladim daha takmaya 1 haftaya belli olur heraldeİşe yaradı mı ben de çıkarırım gece biraz büyüyünce çıkarmam belki
Kac aylik ki suan? Bide mama veriyomusun?Kızlar doktorumuz tadımlık meyve suyu verebılırsın dedi bugun bi heycan yaptım :)
Canim 2 yasindan once Allah korusun down sendromuna sebep oluyormus. Kisa sureli 2 3 dakika neysede yinede uzun izletme istersenKızlar bebeklere tv izletmememizkn sebebi çok renkli çok hızlı geçişlerin olması mı? Farklı bir sebep var mu? Bu ekranda sizce sorun yaratır mi? Yoksa renksiz ve değişken olmadığı için kısa süreli bakabilir mi? Bugün bir kriz ağlaması bu sayede geçtik.
Pardon otizme yanlis yazdimCanim 2 yasindan once Allah korusun down sendromuna sebep oluyormus. Kisa sureli 2 3 dakika neysede yinede uzun izletme istersen
Kaç aylık bebeğin canm? Mama veriyor muydunuz yoksa sadece anne sütü müydü?Kızlar doktorumuz tadımlık meyve suyu verebılırsın dedi bugun bi heycan yaptım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?