2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
En son ona gittim belki devam ederim. 180 liraydı nakit ücret. Senin gittigin ne kadar ki? Bı elli lira filan fazla digerlerinden. 50 lirayı saçma sapan bir sürü şeye veriyoruz. İlgili sevecen bı kadın. İlk muayene olduğu için mi bilmem bir saatten fazla sürdü. Mama karşıtı bı doktor o da güzel. 6 aylık bebeği varmış onun da. Doktor muayenesinden çok arkadaş sohbeti gibiydi. Ben şöyle yapıyorum şunu kullanıyorum filan diye geçti. Ama mesela her yıl grip aşısı yapıyorum dedi. Ben istemiyorum öyle bi şey. Bı de çocuğun hasta olmadan anlayamiyorsun ki doktor iyi bir doktor mu. Böyle rutin kontrollerle sadece yaklaşımını değerlendirebiliyorsun. 10 gün sonra kontrole çağırdı bı kaç kere daha gidicem bakalım sonra karar vericem.

Arkadaşım bebeğinin vücudunda kızarıklar çıkmış hemen kaptığı gibi ona götürdü ilgilenmiş baya. Akşamına aramış aklım sizde kaldı nasıl oldu geçti mi kızarıklar diye. Daha be olsun. Şok oldum

nasil oldunuz canım bebek iyi mi beslenmeye başladımı.
Çok şükür canım enfeksiyondanmıymış yoksa meme reddinimi atlattım tam emin değilim hiç biberonda kullanmadık çünkü çok aç kaldı en son mecbur emdi galiba antibiyotikte bugün bitiyor 3 gün sonra test vercez inşallah temizlenmiştir mikrop

Bende bazen öğlen yemeğimi öyle yiyorum

Ben uyku eğitimi falan bilmem benim kız 2 ay bize çektirdi battaniyelerdede salladık gazlı dönemdi herhalde artık eşimle tanınmaz hale gelmiştik evde huzursuzluk vardı hep gece hep sallanmak isteyen hiç uyumayan bir bebekti ağladığımı bilirim sonra ne oldu bilmiyorum gece 12 buçukta hamağında sallayınca uyuyor gece 1 kez emiyor sonra koltukta yüzüstü sabah 9 buçuğa kadar uyuyor kalkıyor alt değiştir falan 11 de geri uyuyor 1 saat kadar uyanıyor akşama kadar böyle 2 saat uyanıksa yarım saat kestirir sonra oynar bazen 1 saat uyanık kalır 2 saat daha uyur toplamda yaklaşık 17 saat kadar uyuyor

Kızlar bana ikea gulliver yatak al diyen birileri vardı burda. Cevremdende çok duydum. 3-4 yasa kadar kullanılıyor dediler. Korkuluğun yüksek olması ayaklanjnca yataktan düşmesini engeller, 2 yaşından sonra acılan kenar ve yere yakın olması kendi inip çıkmasını sağlar dediler. Bende ikna oldum hafta sonu alıyoruz. Mayısta falan ayırırım odaları. Ilerde istediği odayı kendi seçer artık

ya benimde oyle bir haftadir dokuluyor resmen akiyo artik acaba kanim mi dustu diyorum bende kizimin dokulmuyor baya sacli bi bebek ama dokulme yok ablasida cok sacliydi onda da olmamisti abileri az saclydi onun dokulmustu her bebel farkli uzulme cikar onlarin saci bizim saclar dokulmese

Bizim uykumuz hala düzensiz. Doymuyor diye mama da verdim, sütüm de azaldı yok yne 2 satten fazla uyumuyor. Çok nadir arada uyuduğu günler oluyor seviniyorum. Çok yorgunum :/

Kızlar sizin hamileyken saçlarınız gurlesmis ne güzel. Benim tam tersi avuc avuç döküldü tam düzeldi derken 2 haftadir yine dökülüyor. Toka bile tutamayıp kayıyor artık. Avucumun 4 te biri kadar bile yok alacağım şampuanı bulamadım, bulunca bi bakıcam nasıl olacak. Eşimin dökülmesini engellemiş önce.

Cnm siz antibiyotigi mukuslu kaka icinmi kullanmistiniz bir sey danisicam da

Kızlar idrar tahlili yaptırdık dün. Herkes yaptır dedi.doktorumuz bugün izinli.daha once yaptıranlar anlar belki. Sizce bir sorun var mi?

Eklentiler

• 20190327_105955.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…