- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #58.221
En son ona gittim belki devam ederim. 180 liraydı nakit ücret. Senin gittigin ne kadar ki? Bı elli lira filan fazla digerlerinden. 50 lirayı saçma sapan bir sürü şeye veriyoruz. İlgili sevecen bı kadın. İlk muayene olduğu için mi bilmem bir saatten fazla sürdü. Mama karşıtı bı doktor o da güzel. 6 aylık bebeği varmış onun da. Doktor muayenesinden çok arkadaş sohbeti gibiydi. Ben şöyle yapıyorum şunu kullanıyorum filan diye geçti. Ama mesela her yıl grip aşısı yapıyorum dedi. Ben istemiyorum öyle bi şey. Bı de çocuğun hasta olmadan anlayamiyorsun ki doktor iyi bir doktor mu. Böyle rutin kontrollerle sadece yaklaşımını değerlendirebiliyorsun. 10 gün sonra kontrole çağırdı bı kaç kere daha gidicem bakalım sonra karar vericem.Gül güner nar o neden devam etmedin çok şaşırdım. Ben kendisinin yeryüzündeki en iyi doktor olduğuna inandırdım kendimi resmen. Benim bütçemi aştığı için gidemiyorum çok isterdim devamlı ona gitmeyi.
Arkadaşım bebeğinin vücudunda kızarıklar çıkmış hemen kaptığı gibi ona götürdü ilgilenmiş baya. Akşamına aramış aklım sizde kaldı nasıl oldu geçti mi kızarıklar diye. Daha be olsun. Şok oldumEn son ona gittim belki devam ederim. 180 liraydı nakit ücret. Senin gittigin ne kadar ki? Bı elli lira filan fazla digerlerinden. 50 lirayı saçma sapan bir sürü şeye veriyoruz. İlgili sevecen bı kadın. İlk muayene olduğu için mi bilmem bir saatten fazla sürdü. Mama karşıtı bı doktor o da güzel. 6 aylık bebeği varmış onun da. Doktor muayenesinden çok arkadaş sohbeti gibiydi. Ben şöyle yapıyorum şunu kullanıyorum filan diye geçti. Ama mesela her yıl grip aşısı yapıyorum dedi. Ben istemiyorum öyle bi şey. Bı de çocuğun hasta olmadan anlayamiyorsun ki doktor iyi bir doktor mu. Böyle rutin kontrollerle sadece yaklaşımını değerlendirebiliyorsun. 10 gün sonra kontrole çağırdı bı kaç kere daha gidicem bakalım sonra karar vericem.
İnşallah diyoruz. Evrene olumlu mesaj gönderiyorumKızz bu ne böyle maşallah çok tatlı. Tatil planları yapılmış galiba
Çok şükür canım enfeksiyondanmıymış yoksa meme reddinimi atlattım tam emin değilim hiç biberonda kullanmadık çünkü çok aç kaldı en son mecbur emdi galiba antibiyotikte bugün bitiyor 3 gün sonra test vercez inşallah temizlenmiştir mikropnasil oldunuz canım bebek iyi mi beslenmeye başladımı.
Bende bazen öğlen yemeğimi öyle yiyorumAynı taktik canım bende sallarken süt sağıyorum.. bana ayakta salllamak zor gelmiyor. Çok huysuzlandığında kahvaltı bile yaptırmazsa Tepsiye koyuyorum yemeğimi o şekilde yemeye çalışıyorum yoksa ilk zamanlar uyumasını bekliyordum iki de zor kahvaltı yapıyordum
Oy maşallah melek melek... ne güzel uyuyorHala uyuyor ben şok
Ay maşallaj ne tatlı olmuş yerim onun bandanasını. Allah nazardan saklasınKızlar sizi orta doğu ve balkanların afroditi cemre dural ile tanıştırayım
ya benimde oyle bir haftadir dokuluyor resmen akiyo artik acaba kanim mi dustu diyorum bende kizimin dokulmuyor baya sacli bi bebek ama dokulme yok ablasida cok sacliydi onda da olmamisti abileri az saclydi onun dokulmustuİlk 4 ay hiç saçım dökülmemişti hata hamilelikte baya bir gürleşmişti. şimdi oluk oluk akıyorhatta serra’nınkiler de dökülüyor. Bugün saçının arka kısmını tutmuş çekiyordu. Zor bıraktırdım bir baktım avcunda bir sürü saç var. Sabah kalktığımızda yatağının baş kısmında da bir sürü saç oluyor. Çok dökülür mü acaba. Zaten az bişey saçı var :)
Cnm siz antibiyotigi mukuslu kaka icinmi kullanmistiniz bir sey danisicam daKızlar sizin hamileyken saçlarınız gurlesmis ne güzel. Benim tam tersi avuc avuç döküldütam düzeldi derken 2 haftadir yine dökülüyor. Toka bile tutamayıp kayıyor artık. Avucumun 4 te biri kadar bile yok alacağım şampuanı bulamadım, bulunca bi bakıcam nasıl olacak. Eşimin dökülmesini engellemiş önce.
Mukuslu ve lökositliydi kuzum. Ondan kullandikCnm siz antibiyotigi mukuslu kaka icinmi kullanmistiniz bir sey danisicam da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?