2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de cuma gidecem aslında 7+0 da çağırmıştı doktor ama eşimden dolayı 2 gün erken gidecem. Duyamazsam diye endişe ediyorum. Karından duyuldu demi vajinal baktirmadin
Canım ben şimdi 7+0 geçtiğimiz cuma gittim duydum ama az duyabildim karından ultrason la ama sonuçta duymuş oldum sende duyarsın Allah’ın izniyle

Kızlar Hamilelik Takibi İçin Kullandığınız Uygulamalar Var Mı Önerebileceğiniz

Ben; ALLE ve SPROUT kullanıyorum

Canim bende ovia pregnancy kullaniyorum :KK66:

Demekki bizim haftalarda sorun var :) saglikli olsunlarda azcik agridan bisi olmaz :))
Tek saglikli olsunlarda bende raziyim agriya :dua:
Kızlar aşerdiğiniz birşeyi yiyemezseniz ne oluyor bir fikriniz varmı:) Ben Gürcistan dayımda Türkiye olan bir iki şeyi çok istiyor canım:KK43:((((

Ailenin falan gonderme sanslari varmi?? Bende korkuyorum bundan yurtdisindayim....

Kizlar az once kahverengi leke gordum ekimdede kimsayal olmustu ayni boyle baslamisti :KK43: cook korkuyorum randevu aldim dort saat sonra doktora gidecem :KK43: bana dua edin kizlar bebisim tutunsun :KK43:

Kizlar az once kahverengi leke gordum ekimdede kimsayal olmustu ayni boyle baslamisti :KK43: cook korkuyorum randevu aldim dort saat sonra doktora gidecem :KK43: bana dua edin kizlar bebisim tutunsun :KK43:
İnşallah bişey olmaz belki yerleşme kanamasıdır bende gecen ay kimyasal gecirdim her dakika wcdeyim yine lekelenme olucak korkusuyla içini ferah tut inşallah bebeğin seninledir

:KK16:
Valla canım erken değil geçtiğimiz hafta çok fenaydım ben sürekli bir öğürmek geliyordu iki gündür sadece kokulara tahammülüm yok.bide aç kalınca mide safra üretmeye başlıyo herhalde bide o zaman bulanıyo.

Bu uygulamada her girişte boy kilo sat girişi mi yapıcaz ?
Hayır bir kere yazman yeterli

X