2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde hala gece 3 4 uyku düzenimiz olusmadi oğluslarim hasta oldular cok zor son bi kac gün iki hafta sonra bizimde aşilarimiz var 4 aylik olacaklar 2. Ay azisi ates yapmisti insallah aşıya kadar toparlanirlar
İnşallah canım ateşsiz geçirirler inşallah. Geçmiş oldun bizde grip atlattık aşımızıda olduk iyi şükür oğlum.

girlinred canim bebeginde ates oldu mu 4. Ay asisinda biz bugun asimizi olduk oglum geceden bu yana zaten huzursuz bende buyuk oglumda hastaydik ama bebekte bisey yok su an icin sadece gece cok agladi ebede genel olarak bakip yapti

girlinred canim bebeginde ates oldu mu 4. Ay asisinda biz bugun asimizi olduk oglum geceden bu yana zaten huzursuz bende buyuk oglumda hastaydik ama bebekte bisey yok su an icin sadece gece cok agladi ebede genel olarak bakip yapti
Biraz sıcakladı açıkçası baktık 37 dereceydi. Üstünü çıkardık serinledi. O kadar oldu yani

Cok istemstim ikiz cocuklarim olsun ocimde hep bi his vardi ama olmadi ya
Allah sanada tattirsin ben olmazlara inanmiyorum benim ikizlerden önce iki kurtajim var kalp atisi durmustu testler şu bu derken ne bende ne esimde hic bi sorun yoktu sonra iki sene sonra bi baktim hamileyim ve ailemde hic ikiz olmamasina ragmen ikiz bebeklerim oldu

Kiz sus ağzindan yel alsin diyorum ya beni akil hastanesine yatirirlar direk
Ay bu ara aklımda deli sorular. Misafirliğe gitmiştik orda bi kadın anlattı kızı doğmuş 3 ay sonra gene hamile oldugunu öğrenmiş aldırmak için dra gitmiş ikiz olduklarını öğrenmiş aldıramamış 3 bebek aynı anda büyütmüş. Kabus gibiydi çok zor zamanlardı hergün ağlıyordum kafayı yicektim dedi korktum o gün bugündür aklım gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…