- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #81.541
Aaa bekleyeyim canim ne kaldi 6. Aya zaten ilki mamayla karisik buyudu o yuzden oldum sanirimSadece emziren anneler regl olmuyormuş. 6 Ay bitince ek Gıdaya geçiliyor ya o zaman başlar
Olurrr :)Sen yapda o surprizi ben yapmayayim
Ben iki hafta once test yaptimBian once olsakta kurtulsak şu stresten
Bekliyorum seni sen gül boyle bi gun pat diye gelir ikinciOlurrr :)
İnşallah canım ateşsiz geçirirler inşallah. Geçmiş oldun bizde grip atlattık aşımızıda olduk iyi şükür oğlum.Bizde hala gece 3 4 uyku düzenimiz olusmadi oğluslarim hasta oldular cok zor son bi kac gün iki hafta sonra bizimde aşilarimiz var 4 aylik olacaklar 2. Ay azisi ates yapmisti insallah aşıya kadar toparlanirlar
Kiz sus ağzindan yel alsin diyorum ya beni akil hastanesine yatirirlar direkBen oldum galiba varla yok arasında bişeydi. Sonrasındada ara ara oldu eger oysa tabi. Abooo düşünsene hamilesin ve gene ikiztedbirini garantile bence şansa bırakma.
Cok istemstim ikiz cocuklarim olsun ocimde hep bi his vardi ama olmadi yaKiz sus ağzindan yel alsin diyorum ya beni akil hastanesine yatirirlar direk
Ben öyle biliyorum evet dediğin gibidirAaa bekleyeyim canim ne kaldi 6. Aya zaten ilki mamayla karisik buyudu o yuzden oldum sanirim
Biraz sıcakladı açıkçası baktık 37 dereceydi. Üstünü çıkardık serinledi. O kadar oldu yanigirlinred canim bebeginde ates oldu mu 4. Ay asisinda biz bugun asimizi olduk oglum geceden bu yana zaten huzursuz bende buyuk oglumda hastaydik ama bebekte bisey yok su an icin sadece gece cok agladi ebede genel olarak bakip yapti
Valla ben sadece emziriyorum ve regl oldum. Benim doktorumda öyle demişti binde bir bana denk geldi galiba.Sadece emziren anneler regl olmuyormuş. 6 Ay bitince ek Gıdaya geçiliyor ya o zaman başlar
Evet istisnai bir durum seninki canım. Ne acelen var hemen başlamışsın yumurta üretmeye :))Valla ben sadece emziriyorum ve regl oldum. Benim doktorumda öyle demişti binde bir bana denk geldi galiba.
Hahaha kız senin söylediklerinden korkuyorum doğurcan dedin doğurdum ya :)Bekliyorum seni sen gül boyle bi gun pat diye gelir ikinci
Allah sanada tattirsin ben olmazlara inanmiyorum benim ikizlerden önce iki kurtajim var kalp atisi durmustu testler şu bu derken ne bende ne esimde hic bi sorun yoktu sonra iki sene sonra bi baktim hamileyim ve ailemde hic ikiz olmamasina ragmen ikiz bebeklerim olduCok istemstim ikiz cocuklarim olsun ocimde hep bi his vardi ama olmadi ya
Neyden korkuyorum biliyormusun? Tekmeleri hissedip doktora gidecem dr bebek 4 aylık falan dicek :)Evet istisnai bir durum seninki canım. Ne acelen var hemen başlamışsın yumurta üretmeye :))
Benimkiler mamada emiyor bak simdi evham yaptim gerci kiz kardesim 1 sene olmadiAaa bekleyeyim canim ne kaldi 6. Aya zaten ilki mamayla karisik buyudu o yuzden oldum sanirim
Bizim 2. Ay aşisinda 38 bucugu görmüstuk cok korkuyorum o yüzdenBiraz sıcakladı açıkçası baktık 37 dereceydi. Üstünü çıkardık serinledi. O kadar oldu yani
İnsallah hic bişeycik olmaz insallahİnşallah canım ateşsiz geçirirler inşallah. Geçmiş oldun bizde grip atlattık aşımızıda olduk iyi şükür oğlum.
Ay bu ara aklımda deli sorular. Misafirliğe gitmiştik orda bi kadın anlattı kızı doğmuş 3 ay sonra gene hamile oldugunu öğrenmiş aldırmak için dra gitmiş ikiz olduklarını öğrenmiş aldıramamış 3 bebek aynı anda büyütmüş. Kabus gibiydi çok zor zamanlardı hergün ağlıyordum kafayı yicektim dedi korktum o gün bugündür aklım gidiyor.Kiz sus ağzindan yel alsin diyorum ya beni akil hastanesine yatirirlar direk
Kehanetlerim dogru cikabilir dikkatHahaha kız senin söylediklerinden korkuyorum doğurcan dedin doğurdum ya :)