- 4 Ekim 2012
- 16.239
- 31.668
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #81.561
Yani bundan kim Korkmaz ki :)Neyden korkuyorum biliyormusun? Tekmeleri hissedip doktora gidecem dr bebek 4 aylık falan dicek :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani bundan kim Korkmaz ki :)Neyden korkuyorum biliyormusun? Tekmeleri hissedip doktora gidecem dr bebek 4 aylık falan dicek :)
Oo canim Allah olmayana versin benim iki tane oglum var zaten 4 cocukla bende kafayi yerim herhaldeAllah sanada tattirsin ben olmazlara inanmiyorum benim ikizlerden önce iki kurtajim var kalp atisi durmustu testler şu bu derken ne bende ne esimde hic bi sorun yoktu sonra iki sene sonra bi baktim hamileyim ve ailemde hic ikiz olmamasina ragmen ikiz bebeklerim oldu
Sanmiyorum ya bisey olmaz herkesin bunyesi farkliBenimkiler mamada emiyor bak simdi evham yaptim gerci kiz kardesim 1 sene olmadi
O zaman takipte ol sen. Bir şey olmaz inşallah rahat ol. Ateşlenirse soymaktan korkma ve şurup ver.Bizim 2. Ay aşisinda 38 bucugu görmüstuk cok korkuyorum o yüzden
Sagol canim insallah bisey olmazBiraz sıcakladı açıkçası baktık 37 dereceydi. Üstünü çıkardık serinledi. O kadar oldu yani
Allah bağıslazin canim büyük kac yasindaOo canim Allah olmayana versin benim iki tane oglum var zaten 4 cocukla bende kafayi yerim herhalde
Teşekkürler canmHic slrun olmadi canim korkulacak bi durum yok cok sukur ilk gun biraz nazlandi cok agrisi olmadi 2. Gun normal devam ettik kaldigimiz yerden lokal anestezi ile yapildi kucuk oldugu icin
Bende yeni oldum. Benimde bebegim 4 aylik olacak neredeyse. böyle olurmuş. 1 sene sonra olan bile varmıs. Bende neden olmuyorum diye telaşlaniyordum tam.Aranizda dogumdan sonra ilk regl olan varmi ben daha olmadim tırsıyorum ikiz bebeklerimle beni tımarhanen toplarlar heralde
3 yasinda teyzesi tam bi azmannn!!!Allah bağıslazin canim büyük kac yasinda
Hayırlısı artık :) surpriz yumurtaKehanetlerim dogru cikabilir dikkat
Ben 6 aydan önce ek gıda düşünmüyorum canımKızlar meraba nasılsiniz ek gida olarak neler yapiyosunuz hazırlıklar basladimi
Insallah oyle yapicam mecburenO zaman takipte ol sen. Bir şey olmaz inşallah rahat ol. Ateşlenirse soymaktan korkma ve şurup ver.
Allah yardimcin olsun en hareketli dönemleri yardimcin varmi3 yasinda teyzesi tam bi azmannn!!!
Benimki 5 gun sonra 4. Ayini dolduruyor 5. Ay doldugunda yogurt tattiricamKızlar meraba nasılsiniz ek gida olarak neler yapiyosunuz hazırlıklar basladimi
Kızım mamayla beslendigi için 4 aylıkken ek gıdaya geçecegimizi söylemişti doktorumuz. Neler verecegini henüz bilmiyorum. 10 gün sonra randevumuz bende merak içersindeyim. Neler yiyecek bakalım.Kızlar meraba nasılsiniz ek gida olarak neler yapiyosunuz hazırlıklar basladimi
Bence o kısıden kısıye degısıyor ben sadece emzırıyorum 2. Ay regl oldumSadece emziren anneler regl olmuyormuş. 6 Ay bitince ek Gıdaya geçiliyor ya o zaman başlar
Galiba kişisel bir durum evetBence o kısıden kısıye degısıyor ben sadece emzırıyorum 2. Ay regl oldum
Darisi başima o zaman :)Bende yeni oldum. Benimde bebegim 4 aylik olacak neredeyse. böyle olurmuş. 1 sene sonra olan bile varmıs. Bende neden olmuyorum diye telaşlaniyordum tam.