2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet ilk çocuk canım, daha önce yakın ailede bebek geçmişi de yok ki ufak bi tecrübem olsun. Artık birşeyler yapmam gerektiğinin farkındayım.

Öyle de uyumuyor illa kucağımda olacak canım :KK43:

Yok canım ailemden 600 km uzaktayım annem iki ayda bir gelip gidiyor ama ona da zor oluyor, keşke ailemin yanında yaşasaymışım diye dert yakınıyorum şu sıralar :KK43:
Ben anneme 5 dk uzaklıktayım ayda 1 anca görüşebiliyoruz valla canım annem yoğun çalışıyor hep bişeyler çıkıyo görüşemiyoruz bu kısa mesafede :KK43:

İnşallah canın. Ama sende acele etsen iyi olur. Çünkü bebek büyüdükçe hareketleniyor hem operasyon sırasında hem sonrasında sıkıntı oluyor. Doktorda dedi daha küçük olsa daha iyi olurdu. Aklı ne kadar az ererse o kadar iyi. Bezini değiştirirken kıpır kıpır zorlanıyorum
Problem bizim burda sünnet yapılmıyor bir sorun olmadıkça. Bakalım çarşamba günü aile doktoruna sorcaz inşallah sünnet eden iyi bir doktor tavsiyesi olurda yaptırırım biran önce.

Tebrikler schwanger yazıyor hamilesin Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla alırsın yavrunu kucağına.
Schwanger Almanca mı? Biz bilemiyoruz tabi :)) yalnız çizgi mizgi yok gelişmişliğe bak sen direkt söylüyor hamile diye :))

Schwanger Almanca mı? Biz bilemiyoruz tabi :)) yalnız çizgi mizgi yok gelişmişliğe bak sen direkt söylüyor hamile diye :))
Evet canım almanca Schwanger hamile demek. Valla teknoloji artık direk söylüyo bende ilk gördüm geçen sene yoktu böyle bişi 2 çizgi vardı :)

Aranizda dogumdan sonra ilk regl olan varmi ben daha olmadim tırsıyorum ikiz bebeklerimle:KK53: beni tımarhanen toplarlar heralde:21:

Selam canım iyi şükür aşısıydı ateşiydi dişmi çıkaracak acaba diye diye 4 ay bitti ek gıdaya nasıl geçiş yapcaz derdine düştüm böyle işte:) siz nasılsınız?
Bizde hala gece 3 4 uyku düzenimiz olusmadi oğluslarim hasta oldular cok zor son bi kac gün iki hafta sonra bizimde aşilarimiz var 4 aylik olacaklar 2. Ay azisi ates yapmisti insallah aşıya kadar toparlanirlar

Aranizda dogumdan sonra ilk regl olan varmi ben daha olmadim tırsıyorum ikiz bebeklerimle:KK53: beni tımarhanen toplarlar heralde:21:
Ben oldum galiba varla yok arasında bişeydi. Sonrasındada ara ara oldu eger oysa tabi. Abooo düşünsene hamilesin ve gene ikiz :KK70: tedbirini garantile bence şansa bırakma.

X